Sköna fredag

Idag har det rullat på.
Dagen började när jag klev upp ur sängen 8.30, barnens dag började lite tidigare. Frukost tillsammans med hela barnaskaran. Sen lite tvättfix och jag och Elsa städade hennes rum och de stora städade sina själva. De städade tom ur marsvinsburen utan någon större klagan. Lite mer tvättfix, sen till affären för att köpa mjöl och socker till tomteplättarna som avnjöts till lunch. Nu badar barnen en och en, snart två av tre klara. Skönt att ha det gjort innan kvällen.


Vi har problem med diskmaskinen!!! Gaaaaaahhhh!!! J***a IKEA skit!!!!! Ska aldrig köpa vitvaror genom dem igen.. Grrrrrrr, bara problem hela tiden... Nu vill inte luckan stänga sig.. Och lata som vi är så vägrar vi diska för hand. Så Kent kom på denna lösningen. Ser för jäkligt ut men vi slipper stå och diska. Tar väll 100 år innan någon kommer och fixar den..


För övrigt så känns livet ganska bra just nu....
Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


Sofie

Usch vad trist med vitvarorna! Och diskmaskinen. Drygläge! Näää när man verkligen har en diskmaskin så vill man inte nå gärna stå med borste i handen! Hoppas det ordnar sig! Kram! Btw. Skönt att du mår bättre! :)





»
»
»

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!