Promenix

Jag och Cornelia tog oss en tur med hundarna runt kyrkan. 40 min tog det oss att ta oss runt idag, går inte för fort när man har barn med sig ;) . Så nu har vi lapat sol och fått frisk luft :)






Tjorven behöver nog inte kissa mer idag för hon har pinkat hela tiden. Funderar på om det snart ska löpas, och det ser man ju verkligen fram emot.... NOT!

Om ett par år ska vi ta valpar på henne. Försöker hålla ögon och öron öppna och hitta en goldenhane till henne. Någon som vet, eller kanske har???

Nu ska jag och Cornelia fika och sen ska jag hämta de andra kidzen.

Soliga hälsningar!!

En surgubbe

Idag gjorde jag min första träning på mycket länge. Tog också 20 min i solariumet, och nej man ser INGEN färg efter en gång på mig inte. Men skönt för kroppen med allt ljus.
Kent hade tydligen försökt nå mig under hela morgonen men jag har ju haft ljudlöst på mobilen, glömmer ju alltid ändra efter jobbet. Så en pissesur Kent fick tag på mig ca 9.40. Cornelia var hemma från skolan idag, och stackars Kent hade ju fått stanna hemma någon extra timme bara för att jag tränade. Nu är det så att han kunde ha ringt till jobbet i morse om det nu var så akut, men det gjorde han inte. Därför får han gå och vara hur sur han vill, för jag bryr mig inte. Sen har vi sån tur att vi i stort sett aldrig behöver ta ut hela vab-dagar eftersom vi jobbar olika tider. Därför är det ju inte hela världen om han får ta vab 3 timmar.
Nej den surgubben får stanna på utsidan om han kommer hem lika sur.

Jag är i alla fall på strålande humör idag. Tränat och förväntansfull för Lolapaketet som bör komma idag :)

Träningsdax!

Mår skitdåligt varje kväll när jag lägger mig. Vill inte veta men känns som jag gått upp 20 kilo eller nått, magen står rätt ut så folk lär ju tro att jag är gravid. Men de tankarna kan ni i så fall genast lägga undan *tyvärr* . I veckan tänkte jag börja med min träning igen, hoppas jag har stake nog att orka dra igång. Heja mig!!! Det där med den förbannade nacken... ja det får bara gå. Jag är inte helt rörlig, kan bla annat inte ta huvudet bakom utan att hjälpa till med att "hålla upp" musklerna med händerna.  Gör sånna övningar flera gånger om dagen och ska tillbaka till sjukgymnasten igen om en vecka.

Just nu tränar jag på westcoast som ni vet, men kommer senare i vår att byta. Pga av vissa grejer så blir det bättre för mig på Ted. Ni kan spekulera vilt om varför men det är inget jag tänker dra upp på bloggen.


Snart klar för avfärd

Gör mig redo. Nu är det bara frukost och bosta tänderna kvar, sen åker vi :) . Idag ska jag få kika på alla fina Lolakläder, tjohoooooo! Sen får ni för bövelen se till att boka en träff, annars kommer jag hemsöka er om nätterna, moahahahaha. Nejdå men ni missar något helt underbart. Så slå mig en pling på 0706-122312 eller varför inte ett sms om det känns bättre, så kan ju jag ringa dig.

Nu var frukosten i magen :)
Hoppas ni får en lika fin dag som jag kommer ha.

Bara lite på läpparna kvar sen färdigpiffad :)

Nytt i mina fönster

Var iväg med Carro på en tur idag, en tur till Mannes. Och som ni ju redan vet så gillar jag övervåningen, hehe.
Idag kom jag hem med två gardiner, en gardinstång och ett par leggings till mig och Elsa.

En gardin till hallen :) . Nu ska vi bara hitta en lucka i schemat där fi kan klämma in lite måla lister så att det kommer på plats någon gång.


BadrummetTvättstugan fick sig både gardin och gardinstång (därav skruvmejseln)


För ett tag sig slog jag till och köpte en tavelhylla att sätta upp barnens skolfoton i. Dessa busar pryder nu korridoren.


Har ju en julsak kvar inne..... snön i köksfönstret. Pga min skitnacke så har jag inte vågat mig på fönsterputsning. Och jag har snällt frågat herren i huset om han skulle kunna tänka sig att göra det. Klart han kunde..... men när det är en annan fråga, hahaha.
Köpte mig två nya blommor och krukor på självaste Östad Livs igår. Blev så fint så. Om ni undrar varför jag har kaffekoppar i fönstret så är det för att jag använder dem som ljuskoppar. Superfint!

Klapp på axeln

Känner mig sjukt nöjd. För det första har jag ju glömt att berätta att jag numera kan kalla mig SEKRETERARE. Japp så är det. Jag skulle INTE va det först, och jag hade laddat för att klara av att säga nej. Men icke då. Därför är jag nu Lokala styrelsens (Backa skola) sekreterare. Och igår fick jag mailat iväg mitt första protokoll. Idag fick jag svar, två gånger! Var några §-nummer jag inte kunde bara, men annars så tror jag det gick bra och rektorn verkade mycket nöjd :). Eller hur skulle ni tolka dessa korta men fina rader från en go och snäll rektor.

Hej Kristina!
Tusen tack.
Vad bra det blir, du är duktig!

Trevlig helg!



Hej!
Du är en riktig pärla!
Var har du varit på kurs?
Jag fixande § nr. Nu mejlat till Bun kontoret för utskrift.
Trevlig helg!
Hälsa dina gulliga barn


För att ha en fin utsida krävs en bra insida

För att vara fin på utsidan så krävs det att man mår bra på insidan. Just nu är mitt inre inte det bästa så att hitta energin för att kämpa med vikten är inte så lätt. Jag har därför lagt det lite på is, förhoppningsvis inte för länge. Men jag måste känna mig på topp först för att det ska fungera.
Att våren kommer om några månader gör ju helt klart saken bättre :)



Kram

Fönstertvätt??

Det här med att tvätta fönster. Hur ofta gör ni det???? Vissa fönster här hos oss får vara glada om de får en rengöring en gång om året. Annars tror jag kanske att de andra blir tvätta ca 2 gånger om året. Men fy vad tröööök det är. Och inte är det rent särskilt länge heller, kanske någon vecka eller så. För sen drar det in någon storm, träden bombarderar oss med pollen eller barnen tycker det är roligt att måla gubbar med spott på dem. Så att det där med insynskydd fixar sig av sig själv här. Funderar på vad det skulle kosta att ta hit någon som tvättade ALLLA fönster någon gång. Tror ni det är svindyrt???

Så åter igen, hur ofta tvättar ni era fönster???

Omröstningen Hur ofta tvättar du dina fönster?? är en tjänst från fnul.se där du enkelt kan skapa snabba enkäter!


My day

Idag har jag och Elsa varit och storhandlat. På hemvägen köpte vi varsin cd att ha att lyssna på i bilen. Magnus till mig och Bolibompa till Elsa.



När vi kom hem tog jag tag i att rensa och torka ur skafferiet. Tog ett bra tag i kylskåpet också men har lite kvar. Men det kändes så mycket bättre att ställa in grejerna man handlat när det var rent.
Plockade fram målarfärgerna som Elsa skulle fått i julklapp, men glömdes bort. Nu fick alla barnen det tillsammans i stället :) . Men det var Elsa som högg tag i det direkt.





"Jaga tvätt"

Vet inte om han håller på att bli lite skadad. men jag fortsätter att hitta på bortförklaringar till varför han inte bör gå ut. För det första så är jag livrädd att han ska bli överkörd. Hade en katt för ett par år sen som var världens bästa oh hon blev såklart påkörd. Omg vad jag lipade då. Vill ju ha kvar Sixten i alla fall 10 år. Sen så är det ju dumma hankatter häromkring som kommer ge honom stryk. Stackars min lilla pisse.. Ja oh så fortsätter jag... Men nu undrar jag om det börjar närma sig att han ska få gå ut. Han springer runt med Cornelias leksaksmus och nu börjar han "jaga tvätt"... Han kan försöka bra länge. Och han förjer gärna med in på toa för att se om det laddas en ny tvätt som han kan fånga..




Men det får nog vänta till våren, så det inte är så kallt ute........


För övrigt så är han världens finaste pisse. Han har verkligen blivit min lilla bebis.


Nu blev det tyst.....

Hmmmmm helt tyst. var tog barnen vägen?? Hittar de på hyss nu???


Här hittade jag C


Och här var visst E och J



Snacka om att de måste vara trötta. Jonathan somnar ALDRIG på eftermiddagarna. Men jag förstår att det är tufft att börja på fritids kl 6.00. Jag låter dem nog sova en stund.

Tjockisar får väll också äta??!!

En IDIOT ringde in till Christer i P3 och berättade att han störde sig sjukt mycket på runda/feta som äter bla tårta eller andra godsaker. Jag blir så arg!!! Låt folk äta vad dom vill, det är deras liv. Sånt här kan göra mig sur en hel dag. Att folk ska uttrycka sig om hur andra ser ut och vara så duktiga med att säga vad de ska göra och inte göra.


Är det bara jag som reagerar såhär när ni hör dessa idioter??

Jag gör framsteg

Jag har blivit irriterad... MEN jag har inte sagt något. Bra jobbat om du frågar mig. Klapp på axeln Kristina. För oj vad bra det känns att få veta att någon spottar ut fula kommentarer till andra och tror att den kan bete sig precis hur den vill...

Men jag biter ihop...... gahhhhhhh....

.


Spara pengar

När man inte vill lägga jättemånga  hundralappar på en bukett med blommor så får man helt enkelt göra en egen :)
Jag köpte två paket med rosor, gula och oranga.
Har aldrig gjort detta innan men blev mycket nöjd av resultatet. Och så jättesvårt var det ju inte!
Nästa gånga vågar jag kanske lite mer :)


Stå på er norskar

Har ni missat detta??!! Tommy är arg..




Facerape

Läkarbesöket

Var ju hos läkaren i tisdags. Han trodde jag hade en inflammation i nacken och ryggen som aldrig riktigt försvinner innan den blossar upp igen. Han skickade mig vidare till sjukgymnasten. Där var jag i torsdags. Hon var inte helt säkert på att det var en inflammation.. Har fått en övning som jag gör tre gånger om dagen fram tills på tisdag då jag ska till sjukgymnasten igen.

Har varit hemma från jobbet två nätter denna veckan, men ikväll ska jag jobba igen. Får se hur det går..

Härlig dag

Cornelia: När måste vi vara hemma??
Jag: I alla fall innan kvällen då pappa ska iväg.
Cornelia: Men det är väll lång stund kvar.
Jag: ja
Cornelia: Då kan vi sitta här lääänge....

Sen åt vi vidare


Nöjda shoppare påväg hem




Sötnöt


Sång i bilen



Var jättemysigt att åka iväg bara vi två. Cornelia hoppas på att det snart ska göras igen, ja och jag också :) . Men först får det jobbas ;)

En jägare

Han är rak i ryggen,
håller huvudet högt,
han känner sig stolt,
en riktig man
som fångat ett byte att
ta med hem till familjen.
Han har ett fast grepp,
ingen kan ta den ifrån honom.




















Sixten har fångat en mus......
Han har fångat Cornelias leksaksmus..
Men för honom är det på fullaste allvar.






Jag och Sixten har intagit soffläge. Men v...

imag0256_1327096 (MMS)

Jag och Sixten har intagit soffläge. Men varför visas det bara skit på tv? Snart gör jag väll Sixten sällskap i snarkandet....


Idag har vi mor-dotter-dag. Jag och Cornel...

imag0231_1327062 (MMS)

Idag har vi mor-dotter-dag. Jag och Cornelia är på Nordby och kikar i butiker. Nu sitter vi och vilar fötterna och äter. Cornelia trivs som fisken i vattnet av att få ha mamma för sig själv.


Ompysslad

Idag , efter att ha lämnat de stora vid bussen, har jag och Elsa myst hos min mamma. Vi fick både frukost och lunch och jag vilade mig en stund och Elsa fick egentid med mormor. Mamma hittar oftast på saker med barnen om de är där, inga jättegrejer men mycket uppskattade. Idag var Elsa med till ladugården och kollade till djuren och hämtade ägg. Sen gjorde de pannkakor och Elsa ville ha glass på och då plockade mormor fram det. Elsa blev inte direkt glad när jag framförde att det var dags att åka. Kan tänka mig att mamma behövde vila påde kropp och knopp efter det besöket. Liksom jag har hon problem med ryggen och vad gäller knoppen så blir man ganska trött efter att höra på Elsas frågor i några timmar ;).
Fick ta en runda till Tanum och banken också för att hämta ut pengar som kommunen (säkert motvilligt) ger tillbaka. Inga jättesummor men ett par hundra i alla fall. Sen var det bara att skynda sig hem och möta upp de stora. Nu sitter vi och kollar Bolibompa och barnen äter smörgåsar.

Ikväll är det möte med styrelsen igen. Om det är så att ni är förälder till barn på skolan här i Bullaren och vill att vi tar upp något på mötena så är det bara att ta kontakt med mig :)


Puss och hej!

Hur laddar man för den svenska vården

I morgon ska jag äntligen till läkaren med min nacke. Eller jag vet inte riktigt vad jag har för förhoppningar. Känner på mig att de slänger på mig några värktabletter och säger åt mig att vila.... Men så kan jag ju inte ha det varje månad, eller??? Inte är det väll rätt att sjukskriva sig varje månad för att man nekas vård?? Har varit ett helvete dessa dagar jag haft som ondast och jobbat. Kan väll inte säga att jag kunde sköta mitt jobb så himla bra :/ och det känns ju piss. Borde kanske sjukskrivit mig dessa dagar men man känner sig ju värdelös som i genomsnitt varje månad måste stanna hemma. Fy vad jag gnäller om detta. Men försöker nu intala mig att inte bli så förbannad om jag inte får hjälp... Det kommer bara bli mycket dyrare då jag får kontakta specialisterna själv...

Peace and love , over and out!

Gjort det igen :/

ALDRIG att jag kan hålla igen, bara tiga... Åååå nej Kristina säger det RAKT UT *suck* . Blir så trött på mig själv... Denna gången gällde det att en förälder tyckt en sak till en annan gällande barnet. Nu tyckte jag, i mina ögon, att denna föräldern gjort samma sak som den klagade på. Och då kan inte lilla jag hålla truten. Förbannat onödigt kanske.....

Återstår väll om man får kalla blickar efter sig eller om den förstod att jag bara ville påpeka det den själv hade sagt... Jag är i alla fall inte arg eller sur på personen :)

Det får bli som det blir.....

upp, upp, upp

Ni undrar väll hur det går med vikten.
I julas struntade vi i allt vad lchf heter (vet att det var idiotiskt). Vi år godis , potatis och annat som inehöll många kolhydrater och socker, socker, socker.. I 2 ½ vecka höll vi på att frossa :/ .. Sa till mig själv att jag INTE skulle ställa mig på vågen innan februari började. Kunde jag ju INTE hålla. Jag har gått upp ett par kilo :( , men det förstår ju öven den dumme att så var fallet. Nu är det nya tag som gäller. Men magen krånglar :/, har ofta ont i magen och känner mig svullen. Sen så har jag ju inte kommit igång med träningen heller pga nacken. Hoppas att jag kan ta mig till gymmet i slutet av veckan. Kanske att magen blir bättre av lite träning.

Hur som helst så kommer jag inte väga mig på ett tag nu. Men jag håller fortfarande på med lchf :)

Barnkalas hos en 7-åring

Idag var det kalasdax för Cornelia och vuxenumgängestid för mig. Ronja har fyllt 7 år och idag firades det med kompisar och deras mammor.

7-åringen


Kalasmat


Idag hade jag gjort mig fin med rosaprickigt i huvudet och 80-talshåret draget till höger sida.
Lolaklädd från topp till tå såklart :)



När vi åkte hem så säger Cornelia i bilen; "Kan vi åka dit igen någon gång? Det är så roligt där".


Stannade en liten stund efter att alla åkt för att få lite egentid med Helena. Vad jag längtar efter att vi bara kan träffas och hänga lite. Men vi har båda mycket att göra, en jobbar dag en annan jobbar natt sen så är vi ju säljare båda två också, så fritiden försvinner till det. Men kanske att man kan få till något fram i mars :P . Cornelia uppskattade egentiden med Ronja. Hon tyckte det var lite jobbigt när hon inte kände de andra så bra. Då blir hon så blyg.
Fick lånat med mig två böcker så nu ska det läsas på jobbet :) .

Jaha och nu var tiden inne att göra sig redo för jobb. Min jobbhelg (fast denna månaden jobbar jag alla helger :/ ). Om bara januari snart kunde vara över.....


Theres Alexandersson, en grym tjej

Vi har ingen direkt kontakt, ingen alls faktist. Men stolt är jag i alla fall :). För MIN kusin har vunnit årets modell pris. Hon heter Theres Alexandersson och är grym!

Kika in här



Hon har en blogg också den hittar ni HÄR.

Älskade Puh

Om du dricker mjölk och pratar samtidigt, kan det sluta med att du måste dunkas i ryggen och torkas av en lång stund efteråt.
A.A. Milne


Kanin är begåvad. Och han har Hjärna. Jag antar att det är därför han aldrig begriper någonting.
A.A. Milne


Om en person du talar med inte tycks lyssna, var tålamodig. Det kan helt enkelt vara så att han har lite ludd i ena örat.
A.A. Milne


Om snöret inte håller, utan går av, är det bara att försöka med ett annat snöre.
A.A. Milne



Just nu

Än sålänge så är allt bara bra, det är ju fredag den 13:e så man får väll förbereda sig på det värsta, haha.
Just nu är det detta som händer hemma hos oss:

Jag letar efter kaffekoppar som Kent sprider runt sig. Helt otroligt att han hinner använda så många muggar. Och att han aldrig lär sig att ta dem till disken...


J och C spelar wii


F är på besök...


och han och E leker



Och nu larmar tvättmaskinen att en tvätt är klar att hängas upp. Hepp hepp!!


Till sagornas värld

Sitter och kikar på säsongsstarten av Once upon a Time och det verkar helt klart lovande :) För er som missat detta så kommer det gå torsdagar kl 20.00


Snabbt men nytt

Lollo ville ha en ny header. Eftersom jag inte har någon större lust till något just nu så fick det bli en enkel variant. Men jag tror hon blev nöjd.






Med skinn på näsan

Ont ont ont... Är sjukt trött på detta nu. Nacken är ju uppenbarligen helt skrot, tål i stort sett ingenting. Nu har jag väntat 3½ år på att söka hjälp för den så de kan inte säga åt mig att gå hem och ta några piller och vila. Jag kommer explodera. Laddar för läkarbesöket redan nu, fast det är6 dagar kvar. Man måste ha skinn på näsan och var envis till tusen för att få någon hjälp i detta system.

Jobbade med denna skitnack i natt och det var verkligen ingen höjdare. Ska jobba lör och sön och hoppas att det är borta till dess. Annars vet jag inte om jag kommer klara det. Men inte har man råd att sjukskriva sig heller..... Det återstår att se.

Men något annat lite roligare har jag inte att dela med mig av just nu.

Puss och hej leverpastej!

Fasters fel??

Vet inte om man ska tacka faster eller slänga en stekpanna i huvudet på henne som straff. Jag kan inte hjälpa det men jag gillar Magnus Uggla starkt. Och jag vet att det är min faster som fått mig till detta. För alltid spelades det Magnus i bilen fram och tillbakas till kiosken varje lördag. Ja och jag var OFTA hos faster på lördagar. Fick en 20-lapp att handla godis för, fick välja helt själv, och det fick jag inte av någon annan, så det minnet sitter i hjärtat. I alla fall så spelades det i stort sett varje gång Uggla och hela bilen ylade med, hahaha. Skulle många gånger vilja spola tillbaka den stunden, en lördag hos faster. Nu sitter jag här med en klump i halsen och det blev visst väldigt känslosamt, haha.
Träffar faster och kusinerna (syskonen) allt för sällan, mennär vi väl ses så känns det som vanligt och som om inget hade hänt däremellan.

I alla fall så heja Uggla!!

Lilla Tussilago

Nu kan jag helt själv :) Tjohoooooo! Därför måste jag ju tipsa er om denna underbara nätbutik


Tryck på bilden och du kommer dit

Så här ska det va




Vill tacka C.K för denna bilden :) . Tydligen vill inte min dator kunna göra sånt som andra datorer kan :( så snälla bloggläsare/fb-vänner hjälper mig genom att maila mig en bild, haha. Ja detta var verkligen den långa vägen men nu ser ni i alla fall hur det ska se ut.


Svar godtages mer än gärna

Ja nu har jag gjort det igen :) . Tröttnar ju så fort på designen. Denna får duga ett tag. Ingen jättehit men den duger sålänge.

En fråga till er: Är texten lite snirklig, ganska vanlig men lite lite snirklig?? Det är så att jag tidigare har använt mig av teckensnitt som inte andra har kunnat se på sina datorer och då har texten istället blivit megastor och typ "arial" eller nått. Jag använder mig av teckensnitt som finns i Microsoft word 2007 och det borde ju snart finnas på alla datorer tycker man, eller??

Nya ögon

Cornelia ser lite dåligt på nära håll. Inte så dåligt att det var värt att slänga ut en massa pengar på ett par glasögon tyckte optikern, men ett par billiga läsglasögon kunde vi gott skaffa som hon kan ha när hon ska läsa. Hittade ett par på Hedemyrs får några dagar sen, ett par som inte var jättebreda utan gott skulle kunna passa på ett barns huvud. Ska fortsätta hålla ögonen öppna efter fler. Är ju bra att ha både hemma och i skolan. Kanske vet du något ställe som har billiga läsglasögon??
Hur som helst så ser ju ungen för rolig ut och jag har himla svårt för att hålla min för skratt. Men hon går gärna runt med dem här hemma hela tiden, sträcker på ryggen och skiner som en sol. Och bara det gör mig ju full i skratt. Goa unge!! Jag känner igen det så väl. Hade själv glasögon en period när jag var liten och så stolt jag var, haha.
Glasögonfodral och putsduk har hon fått av sin farmor så lyckan är total :) 


Flickorna

Mina senaste alster :)





Snava i mörkret

Vet inte hur jag ske bete mig, tycker bara att det är jobbigt. Mitt humör är inte på topp just nu. Tycker att nästan allt är piss. Har gått här med mitt pissiga humör hela dagen och plockat bort det sista av julen, ja om man bortser från utebelysningen som jag vill ha kvar ett tag till. Ta bort den där julen var det ja. Vilken jul?? Fick aldrig den där riktiga julkänslan. Och nu var det nytt år och alla pratar om att det kommer bli det bästa året.. Hmmm jo det kan man ju hoppas.. Själv funderar jag på olika val jag valt och om det verkligen var det bästa. Om jag verkligen gör det för min skull eller för att det känns som om jag måste.  SÅ för mig för mig blir det ett toppen år eller ett botten år, återstår helt klart att se.
Jag verkligen hatar denna tiden på året, den mörka tiden. Jag mår skit då, deppigt värre. Får svårt att se det som är bra och gräver för djupa hål. Den glada och spralliga Kristina liksom försvinner. Jag orkar ingenting och har ingen större lust att hitta på något. Är en usel vän, mamma och fru. Jag försöker verkligen tänka på det och försöka vara lite gladare.. men det är inte lätt.

Jobbet väntar idag. Eftersom jag måste vara ledig två nätter i slutet av januari så måste jag ju byta nätter och det bli lite mer än vanligt nu ett par veckor. Nu ska jag jobba sön, mån, ons, lör och sön... Sen är det möte torsdag kväll. Det blir till att träffa familjen tisdag och fredag kväll. Helt klart för många nätter om jag får välja.  
Men nu får man inte det, för jobba bör man annars dör man.

Ja ni ser ju hur positiv man är, det är ju skrattretande!!

Hoppas att ni mår bättre. Eller kanske ramlar ni också ner i djupa hål under denna mörka period. Hur gör du då för att må bättre och klara dig igenom det??



Hårda kulor

En film från när vi var hos mamma och gjorde julgodis


Elsa sjunger

Elsa sjunger mest hela tiden. Hon är precis som jag var när jag var liten. Vem vet , kanske är det den nya gaga ni ser här, haha


Men säg vad ni tycker istället!!

Vissa saker förstår jag inte. Varför inte säga vad man tycker?? Varför ska man krångla till allt?? Antingen är man ju av eller på. En sa till mig en gång att jag är så rak på. Ja det kanske jag är. Men jag har känslor och jag är ganska bra på att visa dom, varför ska man stänga allt inom sig och gå och grubbla. Gör någon mig ledsen så brukar jag säga det och det vill jag lova är oftast INTE uppskattat .Har därför försökt vara som alla andra och lägga vissa saker bakom mig och gå vidare. Men inte har jag mått bättre av det. Ut med det bara. Jag har svårt att hålla tyst när jag ser någon bli illa behandlad, särskilt om det är någon som står mig nära. Jag blir verkligen jättearg. Visst har det sina nackdelar. Folk ska ju vara lagom och dra vita lögner mest hela tiden i detta jäkla landet lagom. Visst jag kan också dra en vit lögn, men frågar någon mig och vill veta ärligt vad jag tycker så svarar jag ärligt.
Man kan inte älska någon bara för att den är snäll, eller vara snäll mot någon bara för att det är så synd om den, eller va med någon för att man inte vill vara ensam. Är det inte äkta känslor så blir allt bara dumt tillslut. Vet inte om det bara är jag men jag ser så tydligt när någon ljuger om sina känslor. Man kan ju se det som en gåva men jag tycker ibland att det är jobbigt. Jag lägger ner hela mitt liv i de personer jag gillar och jag tar på mig så mycket av deras smärta. Ibland skulle jag så gärna bara vilja kunna släppa det och skita i allt och bara bry mig om mig. Men sån är jag inte. Jag vill att mina nära ska vara lyckliga. Visst vissa saker kan jag inte stötta för jag känner att det är så fel, men mår de bra så mår jag bra. Men som sagt, jag kan inte stå och le och låtsas som om jag tycker allt är toppen om jag inte tycker det på riktigt.
Så kanske hade inte jag pekats ut som den onda hela tiden om fler vågade stå för vad dom tycker.

Jag är inte arg, om det nu låter som det, men jag är så trött på all skit som är just nu. Vill bara kräkas över allt. Men som sagt jag kan inte för jag bryr mig verkligen om dessa människor.

Vi hör helt enkelt ihop

Gjorde en till sida idag. Nu längtar jag efter lite nya bilder så ska kanske ta mig i kragen och framkalla några. Får nog sätta mig med det ikväll :)
Tyvärr så ser jag ju nu att det blev ju inte rättvisa kort när jag använt blixten. Ni ser ju nästan inte texten. Det står i alla fall ; vi hör helt enkelt ihop.





En albumsida

Gjorde en sida till scrapbookingalbumet idag(30*30). Dessa kort är två är gamla.


Man får vara glad för det lilla

Vi har under nästan alla år haft något sjukt barn under nästan alla loven, magsjukan har ofta hälsat på. Denna julen har alla varit friska, vilket i först vågat nämna nu i slutet. Idag skulle de göra sin första dag på förskola/fritids... Men då kommer febern till Elsa.  Så här är det en pipig tjej som tycker att man ska hitta på allt men orkar inte så mycket. Hon har ingen jättefeber men snoret rinner och hon hostar lite då och då. Den stora tjejen har ju hur tråkigt som helst och det är ju rena pesten att behöva hänga hemma med mamma och lillasyster hela dagen. Jonathan är hos kompis. Ja och jag är ganska trött efter tre nätters jobb. Hoppas att de stora slipper att få feber och att det bara är Elsa som ska genomgå en av alla barnförkylningar som ska genomgås innan vuxen ålder.

Fördelen med att jag då jobbar natt är att det räcker att Kent tar vab 2h på morgonen och då förlorar vi inte lika mycket pengar :) .

Så har vi det idag. Puss och Hej!


Vårat alltiallrum

En ny datahörna där jag har lagt ner min själ i organiserade pärmar och mappar.
Jag har fortfarande inte hittat ett linneskåp så sängkläderna trycker vi in lite här och där. Detta rum fungerar ju också som torkrum och ibland står det tre proppfyllda torkställ här.



Mina lolakläder, säljer ut så säg till om du är sugen på att köpa :)


Min pysselhörna



Så så ser det ut hos oss. Ett av rummen som ska fungera till så mycket.

Ursäkta röran

Cornelia har nu rummet uppe, det som ligger mot hönshuset.

Vet att ni vill se lite bilder och det är klart att ni ska få se. Men ni får ursäkta röran ;) . Väggorden ska också bort, men har inte hunnit med det än.




Hon har också fått en egen stång att hänga sina klänningar på och en spegel. Detta är helt klart det bästa i hela rummet just nu.





Vi har i alla fall en mycket nöjd dotter. Förmodligen har hon spelat ut oss, för nu har hon testat varje rum och tillslut landat i det största. Hon är då inte dum den ungen ;)

Komma upp från marken :)

Att sova så nära golvet har inte varit någon hit. Vet inte varför men vi har båda sovit skitdåligt. Är ju inte direkt mysigt att krypa ner i en sandig säng (den blir det när barnen använder den som pasage) men saker huller om buller runtomkring oss.

Vår lilla bunker de senaste dagarna


Men idag tog vi äntligen ner madrasserna och Kent ska själv få njuta av färgdoften (stanken) på högre höjder inatt. Ja jag ska ju jobba min tredje natt och slipper andas in de ångerna, i natt i alla fall. Hoppas han inte blir stoppad av polisen när han ska till jobbet i morgon bara, för han lär ju vara hög, haha.

Nu ser det fint ut både i "nya" rummet och uppe.
Det är inte helt färdigt, ska ha upp lite mer på väggarna, mer säger jag inte.

Kort taget från dörren


Jag vet inga blommor på orkideerna, men gröna blad och det innebär att de åtminstone lever


Korten som jag pysslat till får nu hänga på väggen


Min sida


Foto på min mamma, en fin ljusstake som jag hittat på loppis (nu ser ni inte det men det är en sån som det finns ett "öra" på så att man kan bära runt på den) och en fin tändsticksask i plåt

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!