Svullen hals

Idag är jag hemma och väntar på att få börja jobbet kl 16. Med mig hemma är Jonte. Han klagade på ont i halsen när han vaknade i morse och mycket riktigt så var han redigt svullen på sin vänstra sida. Ingen feber men tyckte allt att han skulle stanna hemma i alla fall, innan det blir feber. Inget lek och bus i detta skitväder helt enkelt, hemma och vila är vad som gäller.


Min lilla Korv

Tjorven även kallad Korven <3


Ledig Tisdag

Igår blev det en slappardag. Jag och Elsa hemma när de stora var i skolan.
Vi målade..






Och åkte en snabbis till Ed och Karlssons. Där hittade vi bl.a detta fodrade regnsetet för 249:- och fodrade "regnvantar" för 40:-/st, 2 st fick följa med hem. Så nu är Elsa laddad för lek och plask i höstrusket.




Sen kom storasyster hem och det skulle fortsättas ritas och målas




Rubriken ljuger allt lite, för på kvällen hade jag Lola-visning :) . Men det är svårt att se det som jobb när man tycker det är så roligt.

Höstmys

Jag vet inte varför men orchideer är verkligen inte min grej, de dör då alltid. Eller dör och dör de tappar då alla blommor och så står jag där med bara ett par gröna blad ???????? Vet inte vad jag gör för fel. Jag vattnar dem bara en gång i veckan,  en äggkops mägnd vatten. Är det inte så det ska vara???

Så nu köpte jag andra blommor att ha i kökfönstret och på köksbordet. Sånna jag vet kommer dö om ett tag men bara kostar sisådär 30 kr.





Idag köpte jag också lite nytt att ha på barbordet. Två ljuslyktor, eller kallar man dem det.. Hmm två värmeljushållare.. Jaja ni fattar. Inte var det så värst dyra heller 29:-/st , toppen!! Ja var är de köpta undrar ni ju nu?? På Ica va klart närmare bestämt på "Östad Livs" .
Rosa såklart :)



Nu står de där såfint och lyser upp i det trista höstvädret som lägger sig som ett mörkt täcke över Bullaren idag. Jag eldar också i pannan för att få upp värme, så nu är det sådär mysvarm i hela huset och jag bara går runt här och pillar med ditten och datten.

*Mys*

 


Middagsbjudning

Igår bjöd svägerskan sin mor, far och syskon med respektive (inkl barnen) på middag. Jättegott var det, trots mitt pillande för att få bort pastan :P . Mysigt när alla är samlade, borde verkligen göras oftare.

Barnens lilla kusin Alma har växt så det knakar


Och nu är hon med på vad som händer omkring henne


Storkusinen Fenix funderar på om han gillar maten och Elsa predikar om hur gott det är och försöker tom mata honom, haha.


Men sen blev det bråttom då jag skulle iväg på jobb, hem och rafsa ihop allt som behövdes och iväg. Hade ju hellre suttit kvar ett tag till och tjötat med alla goingar.

!!Nyheter!!


House of Lola NYHETER!!










HoL överallt

Är inne och kikar på MagisterMutters blogg då och då för att hon är så rolig (jag känner henne inte). Och när jag kikar in idag så ser jag att hennes brorsbarn använder House of Lola kläder. Tyckte jag var roligt! Titta själva här.


En fin Lördag i bilder

Cornelia lämnades på "ridskolan" och jag, Carro, Jonathan och Elsa tog en promenad.

Fåren var fortfarande lite slöa såhär på lördag förmiddag


Inga gula godsaker men röda skönheter


Funderar


En liten eka som inte vill bli bortglömd


Blir man någon gång för stor för att kasta sten i vatten.... nej då. Carro hänger på


Liksom sin gudmor så gillar hon blommor


Vandraren


Underbart väder


Det finns fortfarande bevis för att sommaren har varit här




Är ensam stark???


Vad du är fin min kära lilla ponny....
















Haaa VA sa DU????!!!

Jag fattar det bara inte, killarna och gubbarna som kör runt i sina bilar och har HÖRSELSKYDD på sig. Tydligen för att de lyssnar på radion med dem. Det är bara så J***A FULT!!! Verkar ha blivit en tränd bland killara här i Bullaren. Jag säger bara det, börjar Kent så åker han ut!!! Men vad f*n dra upp byxorna under hakan också och när ni ändå håller på kan ni väll låta snusen rinna så där sexigt ner över tänderna. Och glöm för guds skull inte att böja skärmen på kepsen så att den står rakt upp!!





Hujedamig!!

 


Ommöblering part 2

Ja nu har ni väll suttit här som hökar och funderat på vilken möbel det kan vara, kanske har ni listat ut det kanske inte.

hmmmmm vad kan detta vara???


nu då......


TADAAAAA!!


Här kommer det serveras frukost och kvällsmat, middag äter vi vid stora bordet.



Jag är så himskans nöjd :) .



Min cornflakesburk

I löööööv min burk med coarnflakes i. Visst är den sååååå fin!
I mina blommiga koppar har jag värmeljus och de lyser så fint om kvällarna.


Försök till kort på rörliga barn...

Här ser ni hur tandlöst det är hos oss nu ;)


Cornelia stog stilla 2 sekunder och då passade jag på


Ommöblering part 1

Köksbordet har fått byta plats till vardagsrummet :)



Nu är det massa saker kvar som inte ska vara där som ni kanske skymtar. Väska, spegel, pall.. Me nu ser ni i alla fall vad jag grejar med :)

I köket har denna hamnat:



Lampan ska inte hänga där så tänk bort den :P
Och ikväll kommer en ny möbel hit, jaja en begagnad men ny för oss, och fyller upp rummet lite. Men det ska inte kännas lika trångt är det tänkt.


Återkommer med mer av detta ikväll.

Pöss

Ett välbehövt ryck

Nu möblerar jag om här hemma, hehe och inte kan jag visa er vad jag gör. Men i morgon får jag mitt nya objektiv , wiiiiiiiiii. Då kommer bilder kan jag lova. Ska bara hämta nya möbeln först (görs i morgon kväll) och sätta den på plats.
Tänk vad så lite kan göra, att bara byta plats på någon grej. Jag har mått så dåligt i detta huset det sista, har bara stått och trampat och inte kommit igång. Detta lilla ryck behövde jag. Nu är jag sugen på mer!

Ramla ner i lådan

Nu har jag tre leveranser som jag väntar på.
Snälla brevbäraren tryck ner dem i lådan NU!!!!!

Jag väntar ju på mina Lolakläder, Vinterkläder från H&M till tjejerna och denna:



Komsikomsikoms..... Jag känner mig handikappad utan en kamera. Snälla rara kom till mig jag vill ta kort med dig!!

Tisdagsvägning

Har helt tappat kollen på hur länge jag har kört med lchf nu, är det 8veckor?? Hmmm

Denna veckan visade vågen - 0.6 kg

Vissa kanske skulle tycka att det är för lite, man väger ju mer eller mindre varje dag, men sålänge som det visar minus så är jag glad och det visar ju minus varje vecka och det måste ju betyda att det går sakta men säkert neråt.

Nu har jag gått ner sammanlagt: 6.5 kg

Kvar till mitt mål: 10.7 kg


Just nu är jag inne i en svacka med tänkandet. Jag känner inte att jag gått ner och tycker inte att det syns (trots minskad stl i byxor). Längtar så tills jag har gått ner 10kg då måste det väll synas??!!! Men jag vill inte ge upp, det är inte det. Känner mig inte så fin just nu bara.


Men en sak som har blivit BETYDLIGT MYCKET BÄTTRE är min uppsvällda mage. Jag var alltid uppsvälld och gasig innan och nu är det inget sånt!!! Kent kan intyga detsamma. Magarna har aldrig mått såhär bra innan :)


En snygging i en sund vikt :)

Jag och min stora truuuut

Har svårt att komma igång idag. Har haft en bra jobbnatt (innebär mycket sömn) men har svårt att vakna till ordentligt. Borde ha varit på gymmet efter jobbet men har mensvärk allan och orkade därför inte. Pga av mensen har jag inte vågat ställa mig på vågen än. Fy får väll ta mod till mig och bara göra det.
Vädret är verkligen skittrist idag och kanske är det därför som ögonon är så tunga, de tror väll inte på mig när jag säger att det är dag.



Tror jag har tabbat mig.. Denna gången hade jag irriterat mig på detta länge och det gick liksom inte att hålla det inne. Ibland öpnnar jag munnen lite för fort för att känslorna tar överhand. Vet att jag kan lita på personen men magkänslan säger något helt annat i detta fallet. Varför kunde man inte bara lära sig att knipa igen.



Har köpt nya jeans!!! Ägde bara ett par, som nu tom börjar bli något förstora :) . Ni vet hur svårt det är att hitta ett par som sitter bra. Man gör inget annat än att provar, suckar, blir deppig och tillslut skiter i det. Men denna gången träffade jag rätt på första försöket!!! Hade jag nu haft en kamera eller en mobil så hade jag ju kunnat visa er fyndet, för ett fynd var det ca 230:-. Svärmor tyckte jag skulle slå till med två men jag tänker ju gå ner mer i vikt och vill inte köpa på mig massa byxor som jag snart inte kan ha.



Tjolahopp tjolahej kanske att man skulle ta på sig de nya byxorna idag då :) . För man måste ju vara snygg när man ska hänga tvätt :P







Laddar för vargavintern

Nu har jag beställt lite vinterkläder till tjejerna från H&M. Har inte köpt vinterkläder där innan men hoppas att det är något att ha då inte ekonomin tilllåter att köpa 1000:--set till varje unge och sen vinterkängor på det. Vet att ni är många som predikar Ullared nu men det är så att gubben släpper inte dit mig i år, hahaha. och det är ju lite som att köpa grisen i säcken för den delen. Någon annan som handlat vinterkläder till barn på H&M. Nöjda???

Till Cornelia
Byxa 249:-                                                   Jacka 399:-

Mössa 99:-



Till Elsa
Overall 499:-


Mössa 99:-




Bilderna är hämtade på H&M, tryck HÄR för att komma dit.

Moppa utan music

Vad är städning utan musik, tråkigt och nästan omöjligt!!!!! Jag har frågat min kära man många gånger nu om han skulle kunna vara så snäll och koppla in stereon (den har fått byta plats och därför är alla kablar och dyligt urdragna). Jag vill ju ha musik!!!! Men men karln får helt enkelt gå runt i ett skitet hus för i den här tråkfarten som jag tillslut får upp så hinner jag inte klart innan det är skitet igen....


Ge mig musik!!!!!!!


Min fredagskväll

Min kväll kommer tillbringas tillsammans med 4 barn, Jonathan har kompisbesök över natten. Gubben ska iväg på poker. Hade hoppats på att vi kunnat se en ny barnfilm men finns ingen som har någon att låna ut. Så det får väll bli vanlig fredags-tv. Barnen har varit uppe tidigt idag och hållt igång hela dagen så jag hoppas att de somnar tidigt och låter mig breda ut mig i soffan och se på vad jag vill.

Vad ska ni pyssla med ikväll???

Jag och Cornelia, snart 2 år, en sommardag 2006

Hittade en liten Elsa

Tittade runt bland de gamla bilderna och hittade denna från 2008. En miniElsa och två andra pluttar :)


Skrapa köksbordet???

Nu har jag lämnat in mobiltelefonen också. Ja den har väll aldrig riktigt varit som den skulle va och just nu när jag inte har någon kamera så får jag ett ryck och lämnar in den. HUR TÄNKER JAG!!!! Jaja gjort är gjort. Jag fick en lånetelefon, men mitt minneskort funkade inte till den så jag kan inte ta bilder. Men jag kan ringa och det är väll det viktigaste.
Nu har jag gjort mina två jobbnätter och de har varit bra nätter, då menar jag nätter då jag fått sova större delen :) .
I morse när jag kom ut så var det ju frost på bilrutan. Och duktiga jag hade ju dagen innan köpt två skrapor på BILTEMA :) ........ som såklart låg kvar hemma på köksbordet :( !!! Som tur var hade jag ett cd-fodral i bilen så den fick agera skrapa. Så pinsamt när alla bilar som ska lämna av skolbarn stannar precis brevid mig. Såg att de tänkte: "hahahaha där står hon med ett cd-fodral och försöker skrapa.  "Tur att jag har så mycket pengar så jag har ny bil som värmer upp sig själv och ett bamsegarage att ha alla mina nya fina bilar i". Hmmmmmm

Förövrigt så måste jag skälla på alla viktbloggar som INTE lägger ut bilder. Man vill ju SE skillnaden på en som gått ner 30kg. Inte bara en massa text där det står att personen gjort det. Så tråååååk!!!
Själv funderar jag på att snart ha en syndardag. Men det är blandade känslor. Ena sidan vill ha ha ha ha och det vattnas i mun bara jag tänker på godis, "Vad gör väll det om jag unnar mig lite en gång". Den andra sidan får ångest, "då kommer jag stå stilla eller gå upp den veckan och då tar det ju ännu längre tid tills jag når målet, tänk om jag går upp flera kilo pga en godispåse???"


Eftersom jag ni nu inte har några nya bilder så bjuder jag på ett par gamla :)

Man ska ju bjuda på sig själv så här har ni mig 2007 med en ganska nyproducerad Elsa i magen (illamåendeperioden)


Hihi och här är lillebror för 4 år sen


Lille Jonte har somnat på golvet framför tv:n


Jonathan har alltid tyckt om små barn, här är han med Vilton


En glad Cornelia 3 år


Cornelia somnade i docksängen. Hon har alltid kunnat somna på konstiga ställen

Ja ni ser..






Inte på topp

Humöret är väll inte på topp direkt. Just nu har vi inget vatten , grannen har tömt brunnen för att fixa något. Vet inte när vi har vatten igen, grrrrrrrr.

Objektivet till kameran är SKROT!!! Så nu måste vi köpa ett nytt....... Och de är INTE gratis direkt Grrrrrr

Nu morrar jag mig vidare på jobb, 16h-pass.......



Grrrrrrr

Jag jobbar på

Jobbet flyter på bra och det känns fortfarande overkligt att jag har jobb, på riktigt.
I helgen hade jag den långa jobbhelgen, det innebär 3 nätter. Kan inte påstå att det är jätteroligt att vara ifrån familjen både en fredag-och lördagkväll, men som tur är så är det bara så var 4:e vecka.
Annars så trivs jag bra, jag känner att detta kan jag och är dessutom grymt bra på.
Idag ska jag på mitt första personalmöte :) Oj oj oj vad vuxen jag kände mig nu, hahaha. Denna veckan gör jag bara två nätter, ons och tor. En riktigt päsarvecka (och så har jag det varannan vecka).




2 veckor

Förra veckan stog jag stilla med vikten :( , men jag måste nog räkna med det då och då. Kroppen behöver väll stanna till ibland och förstå vad som har hänt..... Eller så är det bara jag som inbillar mig det för att må bättre. Hur som helst så har nedgången startat nu igen - 0.9 . Hade kanske varit ett helt kg om jag tagit av mig trosor,bh,linne och strumpor. Men det tar jag som en bonus nästa vecka i så fall :P

Så nu står jag på - 5.9 kg

Sakta men SÄKERT

Nu har jag "bara" 11.3 kg kvar till mitt mål :) Hej å hå, kämpa på!!!!


Så fort inte kilona dalar så börjar hjärnspökena, "Nu skiter jag i detta", "Vad fan gör det om jag tar en choklad", "Jag kommer aldrig klara det" osv. Därför är jag mycket stolt över mig själv nu. Jag tog mig igenom skitveckan och lät det gå en vecka till och då gå ner 0.9kg. JAG ÄR GRYM!!!


När tom lillebror säger att det syns att jag gått ner i vikt då blir man glad. För det är INTE ofta man får höra något snällt därifrån (trotsig-träningsnarkoman- som-ser-sig-själv-som-världens-bästa-som-har-rätt-i-allt-och-alla-andra-kan-dra-åt-h*****e = TONÅRING). Så det suger jag åt mig. Tack lillebror <3 .

Skolstartsfest

Försäldraföreningen har de senaste åren haft en skolstartsfest för att samla in lite pengar till skolbarnen. Denna gången var det LOPPIS :) Varje klass hade sitt eget bord. Och jag som skulle jobba ville ju inte missa en Loppis så jag sprang igenom alla stånden fort och hann tom med en tipspromenadrunda. Med mig, förutom familjen såklart, hade jag Carro. Åkte och kidnappade henne, tyckte hon behövde ut och träffa alla Bullingar ;) .

Fick jag fyndat något då?? SJÄLVKLART!!! Se själva


Pussel kan man inte ha får många av och jag älskar bamsepusslen.
Små figurer bla Pippi :) Har ägt många många av dessa pippifigurer men hundarna ÄLSKAR att tugga sönder dem om de får chansen. En liten smurfbebis måse man ju ha också.


Prinsessan Elsa kommer skrida fram här hemma i ny skrud from nu.


En me and I- t-shirt till ELsa



Ja detta kan man väll kalla fynd! Mycket nöjd måste jag säga.

Mina hyllor i köket

Denna platsen gillar jag.
Där har jag mina brickor och några fina böcker.


Torsdagen v36

Igår började kyrkis i Tanum igen. Jag och Elsa var självklart på plats. Hon har verkligen längtat efter detta.
Och dra mig på trissor!!!! Jag blev erbjuden extrajobb. Men VARFÖR är det bara så när man redan har ett jobb, i detta fallet två. Men man växer ju av att vara behövd så det suger jag åt mig.




Sen på kvällen var det sista Lolaträffen för denna veckan. Helt nya kunder som självfallet blev lyriska över de fina kläderna.
Jag hade gjort mig fin i min rosette-klänning och en skarf runt huvudet. Hade också fått till en "puff-frisyr", old style.







Denna veckans kvällar är fullspäckade, träffar, jobb, sjukdom. Men nästa vecka är det lediga kvällar och då ni, då ringer jag DIG och bokar upp en träff :)

Snyggaste killen i Bullaren och morsan ska vi inte prata om....

Shoppar lite nya kläder till Jonathan, House of Lola såklart!!!

En svart English cardigan


Och självklart ett par svarta Rockerpants!




Och visst borde man unna sig något fint efter varje 5kg man lyckas gå ner :)
En svart Serendipity Coat till mig <3



Kanske blir du också nyfiken på dessa fina kläder, BOKA EN TRÄFF med mig så kommer jag mer än gärna och visar dig alla Lolas underbara kläder.


SMS-inlägg


Nu blir det till att sova. Har haft 3 fina...

imag0757_1315523 (MMS)

Nu blir det till att sova. Har haft 3 fina Lola-kvällar med både gamla och nya kunder. Nu väntar det jobb 3 kvällar/nätter men först ska jag försöka få till en sovmorgon. Ses i morgon!


Bl.a höst på trappan

Vi (jag) har gjort det lite höstfint på trappan





Tjorven har fått span på en humla som kryper på marken


Först nu börjar våra solrosor blomma


Jag köpte ett billigt husnummer för ett tag sen. Nu väntar jag på att den ska rosta (eftersom den bara kostade 10: så förmodar jag att detta kommer ske). Jag vill att den ska se gammal ut :)


"Hej höööna"


Spår av altanfest


Har nu blivit alldeles för stor för denna. Måste köpa nya gungor till nästa år.


Håller inte längre

Detta tar jag tag i. Har helt klart låtit det gå för långt. Man (jag) öppnar och stänger fort för att låtsas att det inte finns, det man inte ser finns inte.... Eller.... Men nu luktar det riktigt illa och jag får helt enkelt bita i det sura äpplet och göra en insats.
Förmodlingen kommer ingen annan i familjen se att det är gjort... Men det måste göras.. 


Håll i hatten nu dyker jag!!


Regn = Film

Idag hittade jag och Elsa smurffilmer på Ica. 4 stycken fick följa med hem :) . Jag hoppas att barnen kommer tycka om dem lika mycket som jag gjorde när jag var liten (och gör fortfarande).
Nu har vi i alla fall 16 avsnitt att mysa ner oss med mellan skurarna.


Läxlycka

Cornelia fick hem sin första läxa igår, läsläxa. Hon är superlycklig :) . Nu kan hon boken utantill men det är så det ska vara, hon lär sig känna igen orden på det sättet och så får hon en bra självkänsla när hon känner att hon läst en hel bok själv.
Jonathan hade också läsläxa med sig hem....... Han är inte lika lycklig.....


Fika med målning

Vem säger att man inte kan fika och måla samtidigt,
funkar finfint,
 men man får räkna med lite yoghurt mellan sidorna ;)




Kaplastavar på höga höjder

Ibland får Cornelia följa med på mina Lola-träffar. När jag skulle till min moster S så fick hon det. Där finns ingen direkt uppsjö med leksaker men kaplastavar. Oj vad det byggdes. Cornelia hade inte testat detta innan så hon var mycket stolt över sina byggen.





Första gången

Jag tror inte jag behöver säga mer än att Cornelia har gjort sin första ridlektion :)
Planerade att ha med mig kameran men den glömdes hemma. Som tur är kan man ju ta kort med mobilen så jag kunde föreviga första gången. Inga kanonbilder, men bilder :)










Tillsammans

För några veckor sedan så hade Jonathan kalas tillsammans med 3 vänner. Det är andra året nu som vi går ihop och har kalas. Förra året var vi på bowlingen i Ed, denna gången blev det hemma hos D. Kanske är det min tur att ha det här hemma nästa år (går fin fint bara jag får mig en altandörr). Vi har olika ansvarsområden, mitt var marängsvissen, att köpa in och göra iordning. De andra hade hand om korv, godis, utsmyckning och lekar mm.




:)

Jag kommer uppdatera här idag :)

Till mig för morgondagen

  • Träna (Blev inget med det å jag kände mig för stressad)
  • Packa in traderavinster
  • Åka och väga paketen
  • Skicka ut vinnarmail
  • Packa ihop Lolagrejerna <3
  • Gå ut med Carros vovvar 
  • Ta mig till träffen
  • Innan allt detta ska jag ha kommit ihåg att hämta barnen hos mamma ;)
  • Lägga in ordrar
  • Packa upp alla fina Lolakläder
  • Gå och lägga mig, zzzzzzzz


Detta ska jag hinna med i morgon :)


Nya ComHem-reklamen :)


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!