Hahahahahahaha, jag kissar på mig!!!

Är inne på Bingos blogg. Han skriver "snart fredag" och så har han lagt upp detta klippet. Jag skrattar så jag nästan kissar på mig!!!!!

(Den tar en stund för att ladda upp sig. Tryck på paus och låt den ladda en stund, ha tålamod)


Lilla My

Har varit duktig och gjort ett par viktiga samtal. Så nu hoppas jag snart på lite jobb :)

Idag var det ju såklart kyrkis i Tanum igen :) . Idag bjöds det på dockteater. Elsa älskade det! Synd bara att det var så kort, Elsa hade kunnat sitta en lång stund till. Men det ska förhoppningsvis bli en gång till och då lite längre.
Orkade inte slänga mig i duschen i morse och satte därför upp håret i en liten knut. Blev därför kallad lilla My (vilket ju kan stämma både på det ena och det andra sättet) och fick beröm för mitt glansiga hår , hahahahahaha


Lika som bär ;)



Hedvig och Helena



Hedvig



Lycklig Elsa väntar på att dockteatern ska börja



Då var det dax





Kul kul

Ja som ni kanske ser så har jag hittat ett nytt roligt program :). Så nu måste jag ju testa lite.


Jag håller ögonen på dig


Zzzzzzzz

Vet inte varför, men idag har jag varit så trött. När barnen ha varit på skola/förskola så har jag sovit. När de kommit hem så har jag halvsovit. Sen vid 4-tiden somnade jag och Elsa. Vid 21.30 vaknade jag av att jag var hungrig. Nu har jag suttit och kollat på bb och käkat knäckebröd. Gäspar och gäspar så det är väll dax att gå och lägga sig...
Men varför så trött?????? Hoppas att det har släppt tills i morgon....

Godnatt mina vänner..

Zzzzzzzzzzz


 

Erbjudande 29-31 Mars

Hej!

Hoppas allt är bra och att vårsolen börjar kika fram även hos dig! House of Lola kommer under april ha våryra veckor, men tjuvstartar redan idag med ett specialerbjudande bara för hemförsäljningskunder. Handla för 500 kronor, så får du välja valfri sjal gratis. Det börjar ju bli härligt både för oss vuxna och för barnen att börja använda vårigare kläder och då är det ju superfint att ha en mjuk, skön och snygg sjal, så att lilla halsen inte blir för kall. J Curly sue i finaste rosa är en favorit och nya Valentine shawl i enfärgat och mönstrat är bara så fin. Bara maila mig om du vet någonting du vill beställa så lägger jag in ordern. Glöm inte att skriva vilken sjal du vill ha!



(Bilderna är lånade från www.houseoflola.se )

Detta erbjudande gäller bara 29-31 mars. Passa på!!!!


Nytt ljus över bordet

Inatt har det varit nattjobb så större delen av dagen har tillbringats i sängen. Skulle haft en träff idag som tyvärr blev inställd :( .

Men nu på kvällen så kom en lust, en lust att klippa, nåla, sy, skapa.
Så jag fick ju helt enkelt göra vad kroppen ville :).
Det blev ltie nytt till köket.

Den trasiga lampan blev mitt offer




Nej det är INTE sytt av ett proffs!! Men det driiiider jag i, hahahaha. Det viktiga var att det skulle bli bättre än det var innan, och det blev det :)


Onsdag - Lördag

Ojojoj, vad dåligt det är med bloggandet. Men det har varit mycket att göra det sista.
I onsdagd var det dax att bli sågad på ams sen var tanken att det skulle blivit promenad och träff med Hanna och Ingrid, men jag avstod från det då Elsa snorar så. Vill inte ha skulden till att lilla Ingrid åker på rs-viruset. Så det blev en tur till Helena och Hedvig istället, ingen långvesit men två koppar te och en massa prat han jag med i alla fall.



I Torsdags hade jag och Helena hand om kyrkis i Tanum, fina Anna (som håller i det) hade förhinder. Vi fixade det självklart galant :)
Med det fina vädret kom lusten att vara ute. Jag städade ur bilen och cyklarna kom fram. Mamma kom också på besök för att överlämna en födelsedagspresent till Elsa.





Fredagen spenderades i Hällevadsholm hos Carro. Fick låna Bubbas nya högtryckstvätt. Barnen fick varsin tvätsvamp och efter ett tag var bilen skinande ren :)
Eftersom det var våffeldagen så bjöd Carro på våfflor, Jonathan åt som om han aldrig hade sett mat innan.
På kvällen guidade Helena mig till hennes frisör Lina och jag fick äntligen toppat mig (inte gjort sen efter bröllopet).

Lördag. Elsas 3-årsdag!!! Tjoho!!! Lillskruttan är stor nu, 3 år har gått... Var har de åren tagit vägen???


Presenter från oss. Huset är ett loppisfynd för 125:-

Lilla Prinsessan-bok och de fina klänningarna

Tårtan och födelsedagståget

Paket från gudföräldrarna

"Vilken tur att du fick ett tält, då kan vi ockå leka me det" (Cornelia)








Jag vet att jag borde gå ner och tvätta av...

100media_imag038 (MMS)

Jag vet att jag borde gå ner och tvätta av sminket och borsta tänderna. Men jag hamnade här efter att jag nattat barnen, det är ju så gott här under täcket. Men det är lugnt, mina graviditeter har lärt kroppen att kissa ofta..... Så jag blir snart tvungen att ta mig ner fast jag inte vill.


När frugan tar saken i egna händer Trött p...

100media_imag037 (MMS)

När frugan tar saken i egna händer Trött på gubben som inte fixar ett sånt där skydd att lägga bak. Nu efter mer än 1 år så fixar frugan det på sitt sätt :)


Nu är det vår!

100media_imag037 (MMS)

Nu är det vår!


Be proud of who you are

Känner mig så lycklig idag. Vet inte varför, men jag förstår nu att jag är fin trots alla extrakilo. Ska dom försvinna så är det för att jag vill orka mer inte för att passa in i samhället för att de har bestämt att man ska se ut på ett visst sätt för att bli accepterad.

Be proud of who you are!!!



Sen är jag superglad för att jag vågade ta tag i saxen och hugga tag i luggen. Kanske ser jag rundare ut, men jag bryr mig inte, jag är snygg ;P !



Så många pössar på er alla snyggingar!! Var stolt för den du är och försök inte vara någon annan! Du är bäst <3


Vi myser och försöker få ungen bättre humö...

100media_imag035 (MMS)

Vi myser och försöker få ungen bättre humör....


Min sura ,men söta, unge

100media_imag035 (MMS)

Min sura ,men söta, unge


Vi ska faktiskt ut idag, min lilla lugg och jag

Idag blir det en dag i skolan, jag ska vara med Jonathan i 1:an. Cornelia är därför skitsur och tänker inte gå till skolan. Vad spelar det för roll att jag säger att jag kan vara med henne i hennes klass en annan dag. Allt gäller ju idag, det är orättvist!!! Jajaja, det är bara att ta henne över axeln och släppa av henne i skolan så lugnar det sig nog.






Big Brother??? Bu eller Bä

Vad är det med oss som fastnar i Big Brother-träsket??? Det är ju skitdåligt, MEN jag måste se på det!!?? Hallå, varför???
Jag är fast bara.

Och för er andra som också ser på skiten, Simon och Peter är bäst!

 


Otålig

Ja jag kan inte vänta om jag har bestämt mig för något, särskillt inte när det gäller mitt hår. Nu har jag varit sugen på att göra lugg i 3 dagar och idag blev det gjort! Först färgning sen luggen av, allt gjort på egen hand.
Ska visa er, men man ser ju inte lika fin ut utan smink ( i alla fall inte jag) men det får ni ta. Kanske slänger in en finare bild i morgon :)




Ja där har ni mig :)
Kom inte och säg att jag inte kan bjuda på mig själv :P


Detta gör jag. Vad gör du?

100media_imag033 (MMS)

Detta gör jag. Vad gör du?


So far, so good

Kent är i skogen och grejar. Han har hyrt en fyrhjuling med någon grej som drar upp stockarna (inge bra på sånt). Nyss kom han hem för att slänga i sig lite att äta. Till barnens förtjusning blev det en liten tur med pappa runt huset.




Sen har Cornelia lärt Elsa att klättra i träd




Just nu ska jag ta tag i städet och repetera för barnen att man ser inte får se på tv eller spelarnär det är så fint väder. De tycks glömma det efter 5 min, *suck*. Men det är bara att dra samma ramsa om och om igen och bara le när man får ilskna blickar som säger att man är världens dummaste mamma.


Gör mig redo

Gör mig redo för en visning i Grebbestad. Håller tummar och tår för en bra kväll :)





Som ni ser så blir det den superfina Fabulousdress Rosette som är på ikväll <3


Lycka på Doncan

Igår blev det en tur till MAXI, det ekade i kylskåpet. Eftersom barnen var så duktiga i affären så blev det Mc Donalds. Kan säga att det händer mycket sällan, kanske 1, högst 2, gånger om året. Vi blev sittande en lång stund för barnen var så glada att det tog lång tid att äta upp. Men det var mysigt att sitta där, inte mycket folk och lyckliga barn.






Ikväll väntar jobb i Grebbestad, kuuuul!! Men innan dess blir det till att tända i pannan så man kan ta sig en dusch, plocka här hemma och mysa med barnen.

Måste bara klaga

Har funderat på en sak.... Personalen på H&M på TORP. Hade de inte arbetat på en så känd kedja så hade ju den butiken kursat. För fy vad dåliga dom är. Stroppiga tjejer och översminkade sura kärringar som går med näsan högt. Bryr sig inte alls om kunderna. Nej fy för den personalen!!

Behövde få det ur mig...



Början till vår

Våren närmar sig :), jag kan känna det (när jag tränger bort vetskapen om att det är stor risk för snö i morgon).
Tänkte ta en stund i sängen nu och vila mig och titta på några avsnitt av Solsidan. Idag är det bara jag och hundarna hemma och jag tänker ta vara på den tiden.
Jag har redan hunnit med en tvätt och en promenad. Alla säger ju att man blir piggare av att ta en promenad, men icke, hahahaha. Eller så är det så att jag innerst inne vet att detta är den enda dagen som jag har chansen att vila och ingen promenad i världen kan få mig att skippa den ;)





Nu hör man fåglarna som sjunger att våren snart är här





Men den fina dagen kommer självklart inte gå helt till spillo. Fönstret står öppet så jag här vinden vina, fåglarna sjunga och tuppen gala :)




Ny till Lollo


Nu har jag fixat en design till Lollo. Headern har jag gjort på Picnik.com

Kände mig väldigt ringrostig denna gången, huvudet var helt tomt på ideér men tillslut så blev det allt ganska bra. Tur det finns gratisprogram på nätet som man kan ta hjälp av när det står stilla i skapartänket.



"Upp e haka Tea"

Elsa: Ja kola mon mamma (Jag ska till skolan i morgon mamma)
Jag: Nej vi ska till kyrkis
Elsa: Ja!
Cornelia: Men vad fuskit!
Elsa: Me åååå, upp e  haka Tea.... (Men ååååå, upp med hakan Cornelia)

Ett "ljust" ögonblick

Igår var en fullspäckad dag, men bara med roliga saker :). På förmiddagen sprang jag mest runt och yrade och längtade, väntade och planerade. Kent flydde då huset och tog tag i att köra in ved. Förstår honom. Kl 1 skulle jag ha min första House of Lola-träff, men redan kl 11.45 var jag där. Kunde inte vana runt här hemma längre. Helena förstod mig och lät mig hålla på med mina kläder i vardagsrummet medans hon fixade fram den ena goda kakan efter den andra som senare skulle smaskas på.
Tillslut kom gästerna och jag tycker allt att det flöt på ganska bra :) Men uj uj vad tiden rinner iväg när man har roligt.Kl fyra ringde Kent och frågade om jag var påväg hem snart??!! Hade gärna suttit kvar en stund till och småpratat men det var bara att packa ihop och bege sig till Tanum för att fixa present och sen hem för att lägga in ordrarna :) . Kl 18 var vi hembjudna till Carro och Bubba för lite födelsedagsfirande, de har båda fyllt år. Strax innan sju var vi framme. Tog lite tid hemma när man ska lägga in ordrar för första gången, byta kläder och sen fixa till barnen (Kent var ju fullt upptagen med att titta på hockey!!grrrrrrr). Jaja iväg kom vi ju och framme lagom till maten. Wow vilken middag vi blev bjudna på!!! Carro du är så himla duktig <3 . Det blev en kväll med deppade herrar (deras lag hade ju förlorat), melodifestivaltippande, jublande barn och framförallt prat om lampor ;) . Var längesen som jag har skrattat så mycket som denna kväll, kommer alltid minnas.

Nu söndag, dessvärre..... Städdag...... Och det är bara jag som kommer få ta tag i den biten då Kent är i skogen.
Därför sitter jag nu här och fördriver tiden med bloggande istället, vilket ju är bra mycket roligare :)

Mamma får många hjärnceller mindre / barn



En yr mamma är en mamma som
får för sig att potträna barnet på
kvällen och sliter därför av blöjan,
men som sen glömmer det och barnen
har själv gått och lagt sig. Mamman
vill inte väcka barnet och låter
därför henne vara.
Allt uppdagas först när barnet skriker
efter nappen mitt i natten och
mamman kommer till undsättning
och hittar barnet badandes i allt kiss i sängen
Kl är då 01.47....

*suck*


Planera kan man ju

Men om det sen blir så är en annan femma.

Men planen för dagen är:
städa
städa
städa
märka färdigt
städa
skriva fusklapp
städa
tvätta kissiga sängkläder
köpa tejp och toapapper
lämna
/hämta Jonathan hos kompis
städa

Men som sagt, hur det blir med det är en annan femma....


Ingen plats

Jag behöver helt klart ett eget skrivbord där jag kan få plats med alla mina papper. Det här håller ju inte... Nu får jag lägga saker på pallen och golvet.
Så fort man får pengar så blir det att kika på loppis efter ett skrivbord till mig :)
Igår kom jag äntligen igång med prismärkningen av kläderna, allt tack vara underbara Tommy som fixade skrivaren.
 


Mensskyddsförpackningar

Har inte köpt Libresses tamponger förut men nu var jag tvungen bara för att askarna är så fina :)
Ska komma på något bra att ha dom till (förutom att ha tamponger i), men vad????? Man kanske kan förvara knappar i dom?? Hmmm ska fundera på detta.


Vädret och tom brevlåda

Fy för detta PISSväder!!! Ja jag vet alla klagar, men vad finns annars att prata om??? Man blir ju bara så less och har ju ingen lust till att hitta på något och då får man ju inget att prata om heller... Så vädret blir det.... PISSväder!!! Och varför måste det först komma massor av snö och sen en massa regn. Slask slask slask..... Om det bara hade regnat hela tiden så att skiten kunde försvinna och blommorna kunde börja kika fram så man kunde gå på mysiga promenader med barnen som innehåller vitsippeplock :)

Men jag och Elsa tog oss till Tanums kyrkis idag. MY GOOOOOD vad ungar!!! Hahahaha. Hjärnan la helt av där ett tag för allt man hörde var barn barn barn...... Men sen när det lugnade sig, då vissa valde att gå hem tidigare, så fick man ta del av lite skvaller. Men bara lite för nyfikna öron kom för nära ;)



Är arg på ett företag som säljer bla bläckpatroner på nätet. Tänker inte ge dem gratis reklam med att nämna deras namn. Snabb leverans skyltar de med... Skitsnack säger jag. Nu har jag noggrant letat igenom brevlådan i tre dagar och fortfarande syns inga patroner till!! Och nu i helgen drar jag ju igång med min Hous of Lola-försäljning och jag måste skriva ut en massa innan dess. Jag har inte tid att vänta tills sent i morgon eftermiddag på att det kanske har kommit fram några patroner. Därför blev vi nu tvugna att köpa dem på en helt vanlig butik för en massa pengar... Grrrrrrr



Gömma

Elsa smet iväg med napp och snutte, efter att jag förklarat att det blir inget med nappen innan kvällen, efter att hon kommit hem från förskolan. När jag tyckte det blivit för tyst så hittade jag henne här.



Toktjejer <3



Gillar att ligga trångt


Jag ska använda dem emot dem


Stressig dag

Jag vet att inläggen inte kommer tätt, men jag vill ha en kamera!!! Och så vill jag att det ska funka skicka till bloggen från mobilen när jag vill det. Visst jag kan lägga in bilder från telefonen..... Meeeeeeeen det är ju så jobbigt.....


Idag började dagen med att jag och barnen vaknar 08,52.... Skolan börjar 08.10!!! Jäjä, skadan var redan gjord så jag orkade inte stressa ihjäl mig. Jag ringde och berättade läget och sen tog vi det lugnt med frukost och allt annat som hör morgonen till. Kl 9.00 var de i skolan.
Kl 10 var det dax för kyrkis i Bullaren för mig och Elsa. När det var slut så var det raskt hem för att möta upp Cornelia. Sen ner till Tanum och besöka arbetsförmedlingen. Efter det granngården för att inföskaffa tuggben till hundjäkeln som bitit sönder min nysydda kudde.
Cornelia kommer på att hon glömt gympaskorna i skolan så därför tar vi en tur dit och hämtar dem. Hem, tända i pannan, ta upp kyckling ur frysen och välkomna Jonathan hem från skolan.
Sätta mig med litte House of Lola-plock samtidigt som jag tinar kyckling och föreställer mig en mumsig lycklingmiddag. Kent kommer hem och slänger ihop barnen för att åka på fotbollsträning. DÅ, FÖRSENT, SER JAG ATT VI HAR VARKEN POTATIS ELLER RIS HEMMA!!! BARA MAKARONER!!! Så det blir en äcklig kycklingmiddag när familjen återvände hem från träningen.
Sen var det ju måndag och familjen annorlunda som gällde, efter det 1 unge i minuten. Jupp jag grät.... Trodde väll inget annat heller. Kent sa efter programmet, "Men det här klarade du ju riktigt bra". Han trodde jag skulle lipa mig igenom hela programmet :P
Och nu sitter jag fast här vid datorn igen, men ska dra mig mot duschen för imorgon väntar ett möte med en präst.... Varför kan ni ju fundera på ett tag :P



En tid jag ser framemot..


För er som inte har förstått att GLEE är bäst

Lusten att börja sjunga börjar komma så smått.

Och när man ser på GLEE så spritter det i hela kroppen.

Kanske att man en dag kan börja sjunga igen....

 




#%!!+@£"¤%

Grrrrrrrr vill säga måååånga fula ord just nu!! Kameran är paj!! *snyft*. Nu måste vi lämna in den.... Och hur mycket kommer inte det kosta då??? Och hur ska jag klara mig utan kamera så länge, för det lär ju dröja innan man får tillbaka den.....??!!

Nu önskar man ännu mer att man hade en mindre kamera också. Jag ska BARA önska mig en kamera när jag slår till och blir ett år äldre. Jag vill ha en kamera som man lätt kan ha med sig i väskan, men den ska ta hyfsade bilder också.



Gör en god gärning

Var så snälla och gå in på DENNA sidan. Genom att göra det så går det pengar till dessa underbara "Skitungar"

Det kostar inte dig pengar utan Calle skänker så mycket pengar som besökare han får.


Finns självklart ett kontonummer om du själv vill skänka en slant. All info hittar du på Våra skitungar!

Frääädaaa!

Fy vissa månader är verkligen piss vad gäller ekonomin, blääääää för pengar. Men man får försöka lägga bort pengatankarna och fokusera på det som är roligt istället. Som att det kommer massor av fina tjejer hit på söndag :) . Därför måste det storstädas och bakas innan. Ser mer fram emot baket än städet kan jag ärligt erkänna ;) .
Just nu har Zlatan och Komandoran en kompis här och den elaka Husmor har tvingat ut dem, hehe. Tycker inte att det är synd om dem om de får vara ute 30min. När de är inne är det bara speltjat och nu orkade inte mitt huvud med det mer.
Efter kompisbesöket så ska det införskaffas bakgrejer, barnen ska göra rent för marsvinen så att de kan få sin veckopeng, eldas i pannan så Husbonden har varmvatten när han kommer hem (han ska iväg med grabbarna ikväll) och lagas matår.

Som ni då kanske förstår så är det bara me and the kids hemma ikväll, men jag är ju inte sysslolös direkt.
Ska gå här hemma och göra alla tråkiga sysslor med ett leende på läpparna. Ska tänka på morgondagen som kommer innehålla viktigt telefonsamtal, träff med god vän och pimpning :)...............

Låååångt inlägg. Håll till godo :)

Kent ska åter till jobbet i morgon, han klättrar på väggarna här hemma. Elsa är mycket piggare och läkarna tror inte att hon har haft magsjuka utan att hon varit dålig i magen pga kåvepeninet. Hon fick det sista igår och magen håller nu på att bli bättre så det verkar ju stämma.

Jag fick jätteont i magen idag, längst ner av magen. Jag trodde allvarligt att jag skulle föda eller dö!!! Inte magknip utan ren smärta!! Självklart kom denna smärta när jag skulle iväg till ams. Jag fick helt enkelt ringa och avboka och sjukanmäla mig. Vad skulle jag göra när jag inte kunde röra mig och bara skrek av smärta. Tillslut hittade jag en liggande ställning som funkade någorlunda och med en värmekudde på magen. Goa Cornelia som just kommit hem från skolan fixade värmekudden och hämtade en bok som vi kikade i och jag började tillslut kunna slappna av. Somnade efter en stund och när jag vaknade var det nästan borta, men det var ömt om jag tryckte lite. SKUMT!!!
Jag blir alltid lite extra orolig när jag får jätteont i magen. När de stora var små så fick jag läggas in på sjukhus efter att ha haft ont i magen. Där låg jag med smärta i ett par dagar och de kunde inte hitta felet. Tillslut släppte det ju, men jag skulle vara observant på om det återkom.



Förövrigt har ni inte missat så mycket dessa bloggfria dagar. Det som har hänt är att jag tog mitt pick och pack och drog till Helena i Lördags (trodde ju att alla var friska här hemma) för att fira henne. Festen blev det inget med denna gången då både gäster och huvudpersonen var sjuka. Men den kommer :) .
Lite prat, då menar jag lite, med en hes födelsedagspingla och senare även med Camilla :), som klarade av pratandet mycket bättre. Fick höra både de ena och de andra galna minnena från deras "ungdomstid", hahaha underbart! 
Blev ingen jättepaket (den kommer senare) men ett litet fick hon av mig. Och av Kent fick hon en film som räddade delar av kvällen tror jag :).



Annars inget mer än att affärsbiträdena frågar om våra sjukdomar varje gång. Vill de verkligen veta om någon här hemma skiter eller spyr??!!! Ja ja vi säger som det är så får de bli bäst äcklade och arga de vill. Vi som inte är dåliga i familjen behöver mat!! Och jag har spritat slut på en halv flaska, mer kan jag inte göra. Men omtänksam som jag är så skippade jag invigningen för biblioteket igår. Tänkte det var dumt att jag skulle fixa snittar till halva Bullarens befolkning ;) . Så lite snäll är jag allt, hehe.


Snart så drar jag igång!

Idag fick jag hem kläderna!!! Wiiiiiiiiii
Nu återstår bara ett samtal och sen är det bara att köra. Tjoho!!
Kläderna är såååååå fina och jättesköna att ha på sig.
Detta ska ni inte missa, boka träff nu!!!


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!