Ibland älskar man lite extra

Mannen kom hem med en ros till mig idag
Antagligen är jag lättlurad men han lär nog få ligga nära inatt ;)


Jag = Tant




Älskade hösthattar. Tant-Tina gör sig redo!!


Varför dömer ni mig, jag mår ju bra

Idag är det Tisdag och det var dax att ställa sig på vågen igen. Och visst visade den minus :) .

Såg att det står någon artikel om LCHF i Aftonbladet, de sågar det totalt. Jaja gör det då, jag skiter i det. Det funkar för mig och jag mår toppen. Jag har pratat med många som säger att "det funkar aldrig" eller "det enda rätta är att äta lite av allt". Antingen är det "tjockisar" som inte lyckats gå ner i vikt eller "smalisar" som inte har problem med vikten som säger så. De har väldigt svårt att glädjas åt att jag går ner i vikt. Jag var likadan. Blev jäkligt avundsjuk om någon gick på någon diet, eller vad ni vill kalla det, och gick ner i vikt. Själv blev man bara tjockare och tjockare. Ja då tänkte också jag att det kommer inte funka i längden de är snart runda igen, och så fortsatte jag äta som jag gjorde. Jag säger inte att detta kommer gå så långt som jag vill att det ska ( - 17kg), men jag tänker prova och jag mår bra av det, så snälla döm mig inte. Låt mig få prova och har ni inget snällt att säga så snälla låt bli.

Samma sak funkar ju inte för alla, vi är alla olika.


Men jag är nöjd!!
Nu har jag gjort fem veckor och står på - 5kg

Vad har försvunnit då?? Jo brösten :( och en del av kärlekshandtagen :). Träningen är till en stor hjälp och jag känner jag jag verkligen börjar komma igång nu.

Men kommer du aldrig äta kolhydrater (över 5%)??? : Jodå, en gång i månaden så äter jag vad jag vill :), sist blev det ju på resan till Örebro.


Drömmar

När jag blir stor vill jag bli:

Polis: För då får jag ge folk böter, och skadeglädje är den sanna glädjen. Moahahahaha. Det måste ju vara skitkul att ge någon fortkörningsböter.

Butiksägare: och bara köpa in sånt som jag gillar. Köper ingen sakerna så skiter jag i det för jag är superrik och behöver ingen mer inkomst.

Bagare: som bara ska baka kakor för att det är så gott att slicka ur bunken

       


Vad ska du bli när du blir stor???

Hattfnatt

Kolla in min nya hatt!!!! I LÖÖÖÖÖÖV!!!
Ni hittar den på Lindex för bara 149:-, som hittat!!



I know I know

Nu undrar ni "Är hon helt sjuk i hööövet eller". Svaret blir "Troligen"


;)

"Underredsbehandling"

Idag var dagen D då jag skulle göra "fitt"-provet Glömmer alltid vad det heter men de pillar med en tops där nere och så får man reda på om allt är som det ska. Något som alla kvinnor måste göra då och då men ingen direkt ser fram emot. Jag hade tid kl. 11.15 och hann gott och väl men gymmet med Carro efter jobbet. Då fick man ju även duschat innan testet, ja man vill ju inte sära upp och lukta skunk. (Har ni tänkt på vilket äckligt jobb barnmorskorna har. Jaja nog funderat om det.) Ren var jag och ute i god tid. Men jag orkade ju inte med och åka hem och sen behöva åka nästan direkt igen. Så jag stannade på Carros jobb och åt lite frulle. När kl var 11.05 så tog jag min lilla minibil bort till vårdcentralen. Där checkade jag in och fick snällt punga ut med 100 spänn... Men de sa att jag fick åka ner till mödravårdscentralen för det var ingen där idag som gjorde detta prov. Jaha..... Inget mer med det, jag fick ta mitt pick och pack och åka ner dit. Där nere var det helt dött och jag väntade och väntade... Kissenödig blev jag också, men kunde jag kissa utan att lukta illa sen då (ja ni vet hur man tänker). Men jag blev riktigt kissenödig, jag blev tvungen att kissa för annars hade jag väll kissat på mig när jag fått lagt mig i stolen och särat på benen... (Åter igen.. Fy vilket äckligt jobb) Tillslut kom en av barnmorskorna och jag frågade om det var mig hon ville få tag på. Hon såg ut som ett frågetecken men jag upplyste henne om provet. Ett ännu större frågetecken spred sig över hennes ansikte. Nej vi gör inga sånna prov på måndagar.. Men va FAN!!!! (tänkte jag). Jaha men när ska jag göra det då??? Du får komma i morgon, då är vi uppe på vårdcentralen. JAHA!!! Tack ska du ha, hej då...
Så då hade man oroat sig för detta HELT I ONÖDAN och får en extra orosdag i morgon.

Så jag och musen får helt enkelt ta oss ner till Tanum i morgon igen




 

Uj uj uj uj uj.... gissa vad jag gör... ja...

imag0734_1314524 (MMS)

Uj uj uj uj uj.... gissa vad jag gör... ja ni ser ju. Jag röjer! Och jag känner att jag inte kommer hinna med allt idag..... hur ska Kent få plats i sängen i natt?


Hallåj. Vad har man gjort det sista då? Jo...

picsin1313879144 (MMS)

Hallåj. Vad har man gjort det sista då? Jo man har hjälpt Carro att flytta. Det var bara jag och hon, men det gick kanon. På 4 timmar var alla möbler och lådor i rätt hus :) . Det som tog sin lilla tid var ihopsättning av vissa möbler och piffet. Men efter en dag med 14h tillsammans så fick vi allt till det. Ska bli så roligt att ha henne nära. Vad har jag gjort mer då? Jo jag har ordnat familjekalas för Cornelia. Som tur är räknas Carro in som en i familjen och fyller upp i all frånvaro. För vissa andra åker bort eller prioriterar annat framför hennes kalas. Måste faktiskt säga att jag och Kent kände oss misslyckade.... Men vi ska försöka få till ett bra barnkalas istället. Nu sitter jag på jobbet och ska försöka stänga ögonen en stund medans man kan. Puss och Hej!


Cornelia 7 år idag

Kl 5.30 larmade mobilen, då var det dax att göra iordning paketen och syskonen för att sjunga för födelsedagsbarnet. Idag blev det såhär tidigt för att Kent åker hemifrån kl 6.00 och han ville ju också vara med.

Något trötta


Ja må hon leva.... Vi fick sjunga väldigt högt för att hon skulle vakna


God morgon världen


En prenumeration


Inte bara ett födesedagskort...


Lycka!!


Lyckan beror på detta


Man måste ju få någon leksak också


Ridbyxor och ridhandskar



Mammas stora tjej är nu 7 år <3 <3


Icabilligt denna veckan!

Till Lchf-aren eller äggälskaren, Ica har billigare ägg denna veckan
Till alla menskärringar så har de även billiga tamponger, 20:-/paketen.

Skynda fynda!!!

Hemmadag

Idag har det varit jag och Elsa fram till kl 14. Vi har myst i soffan, städat hennes rum och hängt upp en massa tvätt.



Jag har också fått färgat mitt hår, inte en dag för tidigt..


När Kent kom hem undrade han om det var meningen att han skulle öppna min post??!!!... Anledingen till frågan var denna


Vem var avsändaren??? Jo dessa idioter


Hade Qomviq under mina ungdomsdagar och tydligen har de, liksom jag, förstått att jag inte har åldrats en dag.

Ett tips till friar´n

Är du karl och tänker fria och dessutom kan sjunga. Sjung då denna för din blivande. Jag hade smält :)


Vunnit på tradera

Har vunnit lite det sista. Jontes jacka är redan hemma och de andra väntar jag på.


Till mig :)



Till Cornelia


Till Jonte, "Dannyjacka"

Help!!

Behöver tips!!!
Cornelia ska få "ridskola" i present på fredag. Därför tänkte vi att det kunde ju vara roligt att ha ridstövlar och byxor då. Var kan man köpa sånt billigt och bra??


Svullen vikt

Vikten denna veckan visade - 700g . Är jag bitter för det ?? Nej, jag vet varför den inte visar ett helt kg. Jag är inne på min andra mensdag och då vet ni ju alla tjejer att man sväller upp. För er killar som inte vet så kan kvinnan gå upp ett par kg under sin mensperiod.

Så nu står jag på - 3.7kg


Har jag något mål??? Jepp. Jag vill gå ner 17kg och jag har fram till jul på mig. Kanske vill jag ner mer efter det men just nu känner jag att det är en vikt som jag skulle känna mig nöjd med.

En solig lördag

Lördagen bjöd på fint väder och jag packade in mig och Jonathan och åkte på kalas. Jonathan och tre andra killar hade kalas tillsammans. Kent packade med sig flickorna och åkte till min mamma. Han hjälpte Lasse med garage/verkstads-bygge.
Efter kalaset åkte vi också dit. Det blev några mysiga timmar tillsammans med mamma och barnen. Självklart var vi med och iakttog bygget.




Vi gick fram och tillbaka för att hämta hundar, vatten eller bara för att tjejerna ville åka sparkcykel :)


Lasse-Lasse-Liten.....


Mammas Mirja, Tjorvens syster <3


Bilder från Örebrohelgen

På Lördagen gick vi runt i Örebro. Vi höll mest till i parken och Wadköping

Vi gick runt i den stora fina parken





Ser ni ringen??!! Där inne var jag på kickoff :) . Stället ligger i Wadköping











Det pågår ju nån konstmånad eller konstsommar. Är massor av fula saker runtom i staden




Jag tycker att åker ni till Örebro så MÅSTE ni besöka Wadköping, supermysigt.


Bloggen kom lite åt sidan

 Har haft fullt upp de sista dagarna, jobb, träning, familjen, kalas, House Of Lola-visning, skoshopping och skolstart.
Så bloggen har fått vila. Men denna veckan ska jag bara jobba 3 dagar, mån+lör+sön, så jag hade allt tänkt lägga lite mer krut på bloggen då :) .

Idag började skolan igen och Cornelia gör sin första dag i 1:an, nu har man TVÅ "riktiga" skolbarn , konstigt när jag bara blir yngre och yngre ;) . Tycker det är jätteskönt att skolan drar igång igen, barnen får mer rutin och man slipper klagomålen "det finns inget att göra" hela dagarna. Nu får de leka av sig och är lagom trötta och lugna när de kommer hem.

Nu måste jag krypa ner i sängen en stund och ladda för dagens/natten jobb, idag börjar jag redan kl 16.00 och slutar i morgon kl 8.00 .

Pöss å hajj

Ps: I morgon är det vägning igen , hoppas hoppas hoppas att det visar minus.... Ds

Resultatet efter syndens helg....

Ja vad sa nu vågen då?? Jo den sa att den stannar på det den visade förra veckan. Så jag får vara glad för det, tjockare har jag inte blivit i alla fall, hahaha.
Jag väger in mig varje Tisdag morgon om ni undrar.
Men nu kör jag stenhårt igen, tänkte även försöka mig till gymmet ett par gånger denna veckan också. Nu när jag börjar nya jobbet och kan få stänga ögonen några gånger under natten så orkar jag ju med ett pass efter jobbet (slutar kl 8). Så det ska jag försöka med, träning efter jobbet helt enkelt :) .


Så jag står kvar på  - 3

House Of Lola Hösten 2011 <3

House of Lola hösten 2011 from House of Lola on Vimeo.


Jag hörde att hon fortfarande var vaken. N...

imag0704_1313526 (MMS)

Jag hörde att hon fortfarande var vaken. När. Jag går in till henne ser jag henne inte. "Elsa, var är du?". "Förlåt mamma, inte mening". Ungen kommer. Fram bakom dörren. Där bakom har hon målat på tapeten och på sig. När jag sen frågar varför så svarade hon "men jag ville se ut som gääting". Haha skitunge! Barnet blev rent med hjälp av våtservetter men tapeten går inte att rädda.


Lika som bär

Noomi Rappace och Nour El-rafai. Håller du med????




Har du förslag på lika-som-bär-personer???

Vad tror du??

Om du var inne på den här sidan och bokade (som vi var), skulle du då kunna tänka dig att du nog hamnar i ett djungelrum???


Hur kunde det bli såhär???

Så för säkerhets skull alla vänner, ring alltid före bokning (till alla hotell) och hör så att de inte har djungelrum......

Ojojoj

59 pers blev nyfikna i fredags på hur underbart fint hotellrum vi hamnat på..

Skadeglädje är den sanna glädjen, hahahaha


I read your mind :P

"Oooo my god!! Kommer detta bli en viktblogg", tänker ni nu.
Svaret på det är: Bloggen handlar om mig och just nu är viktnedgång en del av mig :) Men det finns många andra saker som är jag också :P

Puss och hej leverpastej!!


Synden straffar väll sig..

Jag har syndat!!! Igår när vi var ute och åt så blev allt så krångligt med LCHF-biten så vi sket i den. Vi åt trerätters utan att bry oss om några kolhydrater!! Inte har jag kunnat äta på fasta tider, 5 gånger om dagen, heller. Men men visar vågen massa pluss så är det bara att bita ihop och ta nya tag.


Allt för min syster

Har storbölat till "Allt för min syster" . Fy vad sorglig!!! Men vacker <3

Här har ni trailern

Påväg hem :) längtar otroligt mycket efter...

imag0702_1313319 (MMS)

Påväg hem :) längtar otroligt mycket efter barnen <3


Gör mig iordning för att gå ut och äta :)

imag0698_1313258 (MMS)

Gör mig iordning för att gå ut och äta :)


Hmmmm vilken Lola ska jag ta på mig idag? ...

imag0693_1313221 (MMS)

Hmmmm vilken Lola ska jag ta på mig idag? Har lite beslutångest. Men det lutar åt den röd poppydressen :)


Tarzan och Jane

Ni skulle ha sett mig när jag steg in i vårat rum. Snacka om att tappa hakan, först vara knäpptyst men sen börja gapskratta. Är detta ett skämt??!!! Kent föreslog först att vi skulle gå ner och be om att få byta rum, men detta är ju "ones in a lifetime". När kommer vi hamna i ett djungelrum igen???? Hahahahahahaha Jag kissar nästan på mig!!!

Ja se själva!!


Kan ni föreställa er chocken när du kommer in till detta




Kolla in TAPETEN!!!! Var får man tag i en sån tapet??


Kent har öppnat skumpan som vi hade med oss. För säkerhets skull stog han i duschen. Och tur var väll det då korken flög all världens väg och grannarna troligtvis tror att vi har skjutit ihjäl någon. Vilken jädra smäll, hahaha


I morgon är vi redo att möta Örebro och jag ska äntligen få se nya House of Lola-kollektionen :)

Lovar att blogga mer i morgon, nu ska vi mysa ner oss och se på tv.....

Lchf-mat på rasta utanför Karlstad

imag0690_1313167 (MMS)

Lchf-mat på rasta utanför Karlstad


Jag och rocken roll-karl ;)

imag0688_1313163 (MMS)

Jag och rocken roll-karl ;)


Nu är vi påväg :) . Vi har redan varit med...

imag0686_1313162 (MMS)

Nu är vi påväg :) . Vi har redan varit med om grejer. Nästan när vi kommit till gränsen till Dals-Ed så hörs ett skrapande ljud på taket och så ropar Kent till "fan dom ja! Vi får vända!" . Jag: "???" Kent: "Jag hade glömt att jag lagt mina solglasögon (sånna med Kent-ser-dåligt-glas i, alltså dyra) på taket. Vi hittade dem liggandes på vägen, fodralet lite öppet och en pytterepa på ena glaset. helt otroligt att de legat kvar på taket så länge. I övrigt så är detta terapi för mig, att sitta brevid Kent som kör i 80! Jag får krupp! Men det är många fina hus att titta på längs vägen ;)


Äckligt grönt slem i mitt huvud

Jag har blivit förkyld. PANG sa det och så nös jag om och om igen och då drog allt igång... Ont i halsen, snor i hela huvudet (känns det som i alla fall) och röda ögon. Jag har INTE tid med detta!!! I morgon åker vi till Örebro och ska vara sådär äckligt kära, titta varandra ljupt in i ögonen, pussas titt som tätt och hålla handen så hela världen ser att vi hör ihop. Men inte tror jag gubben vill titta i dessa rödsprängda ögon, pussas på en mun som är äckligt nära snorfabriken och hålla i handen som oskyldigt kliar den snoriga näsan...

Jag ska ju också visa mitt rätta jag på House of Lola träffen. Få träffa alla andra säljare och framförallt min handledare. Jo det kommer ju se snyggt ut. Gaahhh jag dööööör!!!

Jag ska packa ner nässpray, ipren och näsdukar!!! Thohooo!!

Trötta bloggläsare

Oj vad ni kan somna fort, bara lägga huvudet på kudden och så somnar ni. Eller vad gör ni, för läser gör ni ju uppenbarligen inte, bara 2 av mina älskade bloggläsare läser  ;)

Hmmmm

Ett par timmar med Helena

Idag blev det en träff med Helena <3 . Där blev jag bjuden på brieost, mums. Fick köpt varsin grej till barnen som hon säljer av från förra säsongen (tyvärr ingen bild på det nu då jag redan vikt ihop det och lagt det i garderoberna) .


Hedvig kunde inte riktigt förstå varför jag skulle fotografera hennes  mustasch


Hon börjar bli så stor nu, min Cornelia


Helena visade stolt upp lilla Kringla som nästa sommar kommer bli mamma till Pelles avkommor :)


Elsa önskar sig nog en lekstuga mest av allt.


Ronja och Elsa är mitt uppe i en lek


Vad är det som har hamnat i fickan...??


Elsa och Ronja i lekstugan

Dagens måste-göra-lista

  • Hälsa på Helena (var så längesen nu och jag har ett måste-träffa-Helena-begär som måste stillas, haha)
  • Tillaga hel kyckling i lergrytan
  • Få till en liten vila då jag ska jobba i natt (funkade skit eftersom idioten JAG hade tagit med mig telefonen upp)
  • Packa för Örebroresan
  • Ta fram kartor till hotellet och kickoffplatesen för House of Lola* (längtar så det gör ont på att få se de nya kläderna)
  • Städa upp lite här hemma så barnvakten/hundvakten Carro inte behöver gå i skiten**.
  • Handla in mat till barnen och Carro*
  • Åka till jobbet (sista natten i Fjällbacka)




    *
    Hoppas jag Kent kan göra
    ** Hoppas jag vi kan göra tillsammans

Denna boken kryper jag ner med ikväll :) ....

imag0685_1312926 (MMS)

Denna boken kryper jag ner med ikväll :) . Vad läser du just nu om kvällarna? Kom igen, våga skriva en liten kommentar och dela mer er. Kanske blir någon annan sugen på att läsa just den boken. Kom igen nu! :)


Vadå säng?

Elsa kan somna typ varsomhelst. Häromkvällen hittade Kent henne här:


Det var på tiden...

Idag fick jag och Linda äntligen till en träff eller rättare sagt promenad. En promenad med mycket prat, för prata hann vi gott och väl med eftersom barnen ville utforska allt, haha.






Hoppas att vi snart ses igen då både jag och Elsa gillade sällskapet :)


2 veckor har gått ;)

Visst är ni väll nyfikna??!!! Nu var det två veckor sen som jag sa att jag hoppades på något, att jag nu skulle ge allt.
Jag har nu i två veckor ätit enligt LCHF!! Funkar fint :) . Min största omställning är att jag ska äta 5 gånger om dagen. Jag har innan ätit högst 2 gånger om dagen :S .
Har inte kommit igång med träningen som jag vill än men hoppas att det ska funka bättre när jag börjar jobba på nya stället :) .
Har varit sockerberoende och detta oroade mig när jag skulle börja. Skulle jag må dåligt??!! NEJ, jag har mått toppen och inget sötsug. Det hela har med mattiderna att göra. Det är när man är hungrug som sötsuget kommer smygandes.

Det ni mest av allt vill veta är väll om jag har gått ner något??!! Visst har jag det, -3 kg ! Och då äter jag grädde varje dag :) , haha

Jag kan också säga att jag är mindre trött, underbart!

Socker är farligt !!!!

Myyyyys!

imag0675_1312884 (MMS)

Myyyyys!


Jag och barnen sitter och målar i målarböc...

imag0674_1312883 (MMS)

Jag och barnen sitter och målar i målarböcker medan vi väntar på att tvätten ska tvättas klar så vi kan hänga ut den.


Jag och "Gluggen" ligger och myser och läs...

imag0673_1312825 (MMS)

Jag och "Gluggen" ligger och myser och läser en Siggebok (ni med hästtjejer hemma vet kanske vilka böcker jag pratar om) . När hon fyller år så önskar hon sig fler böcker med Sigge , ett bra tips :)


Liten vinnare

När vi var på Bullaremarknaden så fick barnen köra bilbanetävling. Som ni ser så tävlar de mot vuxna.
Den stora (lilla) vinnaren blev Cornelia!!! Hon spöade skiten ur alla, hahaha.


Vab

Cornelia är dålig. Hon började igår, ont i hela kroppen och svullen i halsen. Ingen feber än men jättehängig och halsen gör ont.
Så i natt får jag vab:a. Kent åker ju hemifrån vid 6-tiden och jag är ju inte hemma förrän vid 8-tiden och då är jag ju liiite trött. Nej det gick inte ihop så jag får snällt stanna hemma, tur i oturen att det bara gällde en natt.


Valentine´s Day

Nu har jag suttit och tittat på Valentine´s Day. Åååå vad bra film!!!



Vill du se en romantisk film så se den!!!


När du får oväntat besök

Får visst nattgäst inatt. Så nu sitter jag och väntar på att den ska dyka in.
Nu sitter jag och Kent i soffan, kom hem för ett tag sen från svågern. Himla trevlig kväll som tyvärr fick avslutas någorlunda tidigt då vi börjat försöka vända tillbaka dygnet för barnen. Kent kollar på Tv och jag kikar runt på nätet.

Nu kom nattgästen så jag får väll se till att vara lite social ;)

När man har tråkigt så kan man ju alltid fördriva tiden med egobilder :P


Ikväll sitter man på svågerns altan och ät...

100media_imag066 (MMS)

Ikväll sitter man på svågerns altan och äter grillat. Ett gott litet gäng är vi som samlats här. Vem vet hur länge till man kan sitta på altanerna om kvällarna. Hoppas ni alla får en lika bra kväll som jag tänker ha.


Slappdag hemma


Förvirrad

Ringde Kent och skällde på honom och sa åt honom att komma hem och krama på mig. Dumma dumma karl, grrrr. Att han bara har mage att göra såhär mot mig och barnen.........

Vaknade nyss, tredje natten gjord. Men vaknade arg och med oro i magen.
Jag hatar att drömma sånna här drömmar........ Allt känns verkligt när man vaknar. FY!!






Något annat som spelar mig ett spratt nu är att jag uppenbarligen gör saker i sömnen.
Tex jag sover med öronproppar på dagarna.Innan jag somnar stoppar jag i dem, men när jag vaknar ligger de snyggt och prydligt på nattduksbordet.

Idag vaknade jag upp på Kents sida av sängen. Jag hade också tagit med mig mobilen och lagt den på Kents
nattduksbord!!???


Skulle helt klart vilja haft detta filmat :)

Förbannade bönder

Nu sitter man här igen..... i soffan och kan inte sova, det är för varmt :( . Har fått sova 4h och det kommer inte räcka. Huvudvärk har man fått också, grrrrrrr. Ska försöka lägga mig igen och uppna upp fönstret helt (har sovit med det stängt pga grannens traktorer som tydligen ska testas idag, och bönderna runt om slår och grejar som om elden vore lös) och i med öronpropparna.
Nej fy vilket klagoinlägg. Håll ut mina vänner

Nu sitter jag i bilen på parkeringen utanf...

100media_imag066 (MMS)

Nu sitter jag i bilen på parkeringen utanför jobbet. Snart börjar första natten av tre. Heja mig! Ha en bra natt alla bloggläsare :)


Elsas little Ponys

Blev inbjuden till lek ikväll. Och det tackar man inte nej till.

Elsa: Du är farmor och jag heter Anni, alla mina heter Anni.
Jag: Ok
Elsa: Hjälp!! Alla måste gömma sig.
Jag: Varför då?
Elsa: För dom är rädda för dig!
Jag: Varför då?
Elsa: För du är ful...

Hästen på mittenkortet är jag.




Ensam

Ja här sitter jag ensam. Skulle få sova länge idag då jag ska jobba inatt, men värmen satte stopp för det. Så jag har varit här hemma helt ensam då Kent flytt på uppdrag för att låta mig få lite lugn och ro. Så jag städar lite, bäddat alla sängar (vilket aldrig händer annars), tvättar och lite annat smått och gott. Tittar nu ut och ser otäcka svarta moln, tycker de säger åt mig att ta in tvätten. SÅ jag får väll gå och göra det.

Hoppas ni har det roligare än jag ;)


Från det ena till det andra

Lite av det som gjorts det sista.
Vi har invigt vår altan. Började med grillning och allt var frid och fröjd. Sen gick det bara utför, hahahaha





Det har varit dop för Alma, barnens kusin. Jonathan hoppas fortfarande på att hon ska bli en kille, hihi.





Vi har besökt Nordens Ark








Sånt vi har gjort men inte dokumenterats på bild är ommöbleringar här hemma med bla rumbyten.
Vi har också varit på marknad här i Bullaren.
Vi har besökt vänner som var allt för längesen vi såg. Där blev vi bjudna på en utflykt ut i naturen (bild i tidigare inlägg) där det bjöds på grillning och bad.


Tack och hej!!


Sorry, men tiden har försvunnit denna dage...

100media_imag065 (MMS)

Sorry, men tiden har försvunnit denna dagen med. Det har varit ommöblering, fikabesök, dop och film i soffan. Nu måste jag lägga mig då det bär av mot Nordens Ark i morgon med goda vänner :) .


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!