Julkalender hos House of Lola

JULKALENDER 1-14 DECEMBER
 
Efterlängtad, önskad och älskad av alla – nu är den tillbaka! 1 dec börjar vår roliga och mycket populära julkalender :) Varje dag kommer nya, superbraiga erbjudanden, som bara varar i en dag, sen kommer ett nytt :-). Någon gång under dessa dagar kommer även helt nya, unika produkter dyka upp! Jippie!Beställningar under tiden 1-14 dec kommer skickas senast 16 dec. Sista leveransen för säsongen är den 21 december.
 
 
 
 
UNDER DECEMBER BETALAR NI BARA EN FRAKT
 
Oavsett hur många gånger ni handlar betalar ni bara en frakt. I er orderbekräftelse får ni en fraktkod som ni fyller i under ”rabattkod” vid köp 2, 3, 4 etc.
Dock är det viktigt att ni tänker på att om ni väljer att betala med faktura, så kommer ni få en ny fakturaavgift för varje order ni lägger.
 
 
 
 
KUNDTJÄNST OCH LAGRET JULSTÄNGT
 
Kundtjänst och lager kommer att ha stängt mellan den 22:e december och 10:e januari. Under den tiden kan ni naturligtvis både maila och skicka saker till lagret, dock kommer inga byten eller svar på mail ske förrän efter 10:e januari. Julklappar har öppet köp till 15:e januari.
 
 
 
 
BOKA TIDIGT RABATT
 
1 februari har vi hemförsäljningpremiär för kanske vår finaste vårkollektion någonsin (hmm.. har vi sagt det förr? :)) och den 6 februari slår vi upp portarna för våren även i vår fina webshop. Bokar du din vårvisning innan den 15 december och genomför den mellan 1 februari och 29 februari, får du 100 kronor extra i värdinnegåva. Har du redan en säljare – kontakta henne – eller anmäl ditt intresse här. Det är roligt och mysigt att ha en Lola-träff och efter alla lussebullar och pepparkakor är det mumsigt igen men kladdkaka och för alla er som avlagt nyårslöfte om nyttigare liv – inse att kladdkaka är nyttigt – inte för kroppen men ack så nyttigt för själen! :)
 
 
 
 
ALLA RESTADE SAKER LEVERERADE
 
Efter att ha packat dag och natt under två veckor :) vill vi bara meddela att alla restade saker är levererade. De sista lämnade lagret i slutet av förra veckan.
 
 
RING MIG PÅ TEL 0706-122312 SÅ LÄGGER JAG EN BESTÄLLNING :)
Kolla dagens erbjudanden på morgonen och hör av dig under dagen (
helst innan 15.30), ring (om du är ny kund eller redan kund) eller sms:a (om du redan är kund), då jag jobbar kvällar/nätter och kan inte lägga in ordrar från jobbet. Du kan självklart testa att ringa kvällar också då jag inte arbetar varje kväll ;) , men jag kan inte garantera något då.

Helgen


Jul i fönstret


Ut för att hämta mossa


Fyller korgen


Vi var barnvakt åt Hedvig och Ronja. Jonathan tog direkt ansvar för Hedvig


En busunge


1-adventfrukost


Rättelse

Jag vet att det inte heter plastduk utan vaxduk ;) Men ordet liksom bara försvann och jag tror ni alla förstod i alla fall.

Senaste inköpet. 50:-/st

imag0160_1321971 (MMS)

Senaste inköpet. 50:-/st


Flygande mattan

Ett av Elsas favoritprogram visas just nu på svtB. Flygande mattan!! Så nu höjs volymen och det dansas för fulla muggar :)



Vad har era barn för favoritprogram??


Julkort

Ett större julkort


Ett lite mindre


Lille brooor, babababam, bli inte som jag när du blir stooor...

Lillebrorsan fyller snart 18 år. Omg hur hände det??? Han ska ju vara 9 år och jag ska vara hans idol ;) . Men nu är han helt plötsligt snart myndig och det jag säger ska man göra tvärtom, hopplösa tonåring!! Det man undrar är hur de i regeringen tänker när det tycker att 18 åriga killar är mogna till att släppas lösa på vägarna..... Omg håll i hatten alla där ute, jag varnar er.

Missar förmodligen födesedagsmiddagen eftersom jag ska mysa med mina kunder och ha en adventsvisning. Men jag har gjort ett kort till honom och Cornelia också :)








Snygg tränare

Oj oj vad grejer det är hela tiden. Saker planerade i stort sett varje kväll. Skulle haft en träff igår men den blev inställd i sista stund. Tänkte att man skulle få en vilokväll då. Men icke då! Jag fick bli assisterande fotbollstränare då Kent var ensam tränare. 16 ungar som man själv ser bara springer runt men Kent han har stenkoll :) . Sen att  en bossande Kent i träningskläder är jäkligt snygg gjorde ju inget , hahaha.
Efter träningen så åkte vi upp till svärmor för att kika på ett bord som jag kan ha som pysselbord. Kent vill ha tillbaka matbordet som just matbord. Så idag ska jag och Elsa ta oss en tur till Tanum och köpa plastduk och när Kent kommer hem så hämtar vi hem bordet. Ska också se om jag kan hitta några plastlådor så jag kan organisera lite.

Ikväll står det mellan pysselkväll, föreläsning eller hemmakväll. Har inte bestämt mig än och alla tre alternativen lockar lika mycket. Hmmmm


Försöker varva ner lite genom att pyssla :...

imag0153_1321703 (MMS)

Försöker varva ner lite genom att pyssla :) . Har fått låna många fina stämplar av Helena. Så nu har jag stämplat upp 10 a4 ark. Bara att börja måla, tjoho!


Hittar ni mitt senaste inköp?

imag0151_1321636 (MMS)

Hittar ni mitt senaste inköp?


Lätt att snava

Man blir varm i hjärtat när nära vänner tar tag och ruskar om mig och säger stopp! De ser vad som är påväg att hända. De stoppar mig i tid. En lite varningsklocka har jag allt hört men den blev bara mer tydlig nu. Jag vill inte ramla ner i hålet igen. Glad att jag har vänner som tar emot mig.


Tack <3

Nya dynor

Fick tips om att kolla på scrapfabriken.se , de håller till i Uddevalla. Och till min stora glädje hade de rea nu, tjolahopp! Då fick jag ju genast kika efter om de hade det på Distress Ink, och jodå :) . Jag har 10 färger och "behöver" ju såklart fler. Fem till blev det , 40:-/st. Pasade också på att köpa dubbelhäftande tejp och lim. Så nästa vecka ska det målas, *längtar*

Bla denna färgen



Rosa går ju alltid åt ;)

Inga roliga stämplar, men får ju låna ett gäng i morgon av fina Helena.

Tillslut blir det stopp. Idag vaknade jag ...

imag0146_1321516 (MMS)

Tillslut blir det stopp. Idag vaknade jag och kände att jag orkar inte. Jag är så trött! Därför blir det inget kyrkisbesök. Jag måste lyssna på kroppen, annars slutar den snart att fungera...... slapp i soffan får det bli och kanske lite pyssel.


Älskade Rimfrost




Me myself and....... Elsa

Jag och Elsa är hemma och strosar idag. Tvättar och dammsuger och lyssnar på JULMUSIK. Ahhhhhhh underbart. Nu mår jag bra. Kent förbjuder julmusik fram till 1 advent. Men han är ju inte här och då gör jag som jag vill :P , är ju bara 1,5 vecka kvar nu så det får ju övas. Hade allt kunnat slänga upp lite julgardiner också men det får nog vänta till nästa helg, haha.

Inemellan städuppdragen (när man vill komma undan) så lekar vi med kameran. Och sjunger med i julsångerna såklart. "Hej mitt vinterland nu är jag häääääär!!!!" Jag och Elsa tar i från tårna.




Önskelista

Närmar sig ju jul och just nu önskar jag mig bara Magnolia stämplar (ja förutom det där underbara halsbandet som skulle göra mig mer än lycklig)

Just nu har jag INGEN egen magnolia men det är det snart ändring på :)







Några Mognolior som jag gillar :)

Pissepissekatt

Idag var jag elak och tog Sixtens mandom ifrån honom. Eller rättare sagt veterinären Kristina gjorde det. Visste ni att de gör typ 20 knutar innan de tar bort själva kulorna?? (Hahahaha kan se alla killar som läser detta nu framför mig. Alla knep de ihop med benen) Inte syr de heller??!! Tydligen hade stackaren öronkvalster också (har visst varannan katt) så det skulle ju torkas rent och droppas med något medel. Som jag sen fick Kent att åka och lägga pengar på på apoteket. Ja och vaccinera måste man ju också. Oj oj vill inte veta vad den räkningen hamnar på. Sen gick jag nästan på att han kan ju inte äta "billig" kattmat  utan den fina kattmaten som de säljer ska det va. Annars kan han få urinsten.... Omg, har ni sett priserna på sån kattmat. Åååååå nej, där går gränsen!! Vi äter inte lax till middag varje dag, utan istället nån falukorv som är något tillbud på (veckans pris). Så varför ska vi köpa lyxmat till katten då?? Nej det får då räcka med att om han är riktigt snäll så kan han få en bit av våran falukorv.
Åter till kulbortagningen. Han blev ju sövd. Efter att han fått sprutan som skulle väcka honom till liv blev vi hemskickade med orden "han är på benen igen om någon timma". Hahahaha bullshit!! Först efter nästan 12 timmar är han på benen igen. Trodde en gång när jag kollade till honom att han var död. Snacka om fyllekatt. När han tillslut orkade tänka på att han skulle gå, så orkade ju inte riktigt benen det. Mat fick han för sig att han skull ha också. Men inte orkade han sitta och äta, han fick ligga...



Men nu mår han bra och är full i bus igen. Nu ska bara jag lyckas droppa örondroppar i öronen på honom 3 gånger om dagen :/




Det bara flööödar

Nu var man tillbaka från pysselkvällen, hela 4 stycken var vi idag. REKORD!! Och hur trevligt som helst. Jag kommer tyvärr missa nästa gång :( , då ska jag till futura och höra några predika över "jobbiga" ungar.

Blev två kort ikväll. Det första satt jag med länge, 3 timmar. Men det skulle ju målas på stämpeln och så skulle man ju prata en hel del med tjejerna också. Den andra slängde jag fort ihop bara för att.





Nu vill jag köpa stämplar :) Men först ska jag fixa papper att stämpla på och låna av Helena :) Tjohoo!!


FEGISAR!!!

Åååå vad trött jag blir på ER!! Här slänger jag ut en enkel fråga och det enda ni behöver göra är att trycka på det svaret som passar er. Ni slipper att skriva en kommentar (för det tycker ni ju är skiiitjobbigt) och jag kan INTE se vilka ni är. VAD ÄR PROBLEMET???!!!

BARA 23 personer som VÅGAT!





Till er som har vågat trycka på den lilla musknappen: Löööv Joooo!!

Kortmakare :)

Målade lite stämpelmotiv som jag fick snott till mig sist jag var på pysselkväll. Och då blev jag ju sugen på att göra kort till dem också. Blir många grattiskort, men de går ju åt då vi alla fyller en gång om året.





Tycker helt klart att det börjar släppa nu, blir bara bättre och bättre.

Känner vi varandra?

Tänkte få en överblick om vilka som är här. Jag kan inte se vilka ni är så det är inte farligt att delta.
Tryck på det som passar in bäst.

Omröstningen Känner vi varandra?? är en tjänst från fnul.se där du enkelt kan skapa din egen omröstning!


Att få till morgonkissen

Vaknade av telefonlarmet vid 6.45, i vanlig ordning. Snozade 2 gånger, i vanlig ordning. Låg och väntade in i det sista på att gå ner och kissa, i vanlig ordning. Stiger upp och möts av ett gäng med barn i soffan som tittar på tv, i vanlig ordnig. Går in på toa och ser att den är fylld till bredden med vatten, papper, kiss och flytande bajskorvar, INTE I VANLIG ORDNING. 
Elsa hade bajsat och torkat själv, använt sig av HALVA toarullen. Kissenödig till tusen står jag sen och öser över allt i en hink. Tänker inte på hur äckligt detta egentligen är utan allt jag kan tänka på är att kunna sätta mig på toa utan att doppa ner rumpan i detta.
Efter att ha öst i hinken och hällt i det snabbt igen 3 gånger så släppte det. Och då äntligen kunde jag kissa, något så underbart. Helt klart det skönaste jag gjort på länge.



Liten Elsa sitter på pottan för första gången


Laddad

Har hittat laddaren till kameran! Tjohooooo. Den låg där Kent sa att den INTE låg för där hade han då letat ordentligt.... Var väldigt roande att jag hittade den då det i vanliga fall är Kent som får hitta fram allt då jag har så dåligt minne och glömmer vad jag lägger saker och blir smått hysterisk för att jag inte hittar det direkt.


Så nu har den laddats färdigt :) men vad ska jag fota, hahaha. Är ju ensam hemma.
Får helt enkelt vänta på ett spännande möte.......





Överbelastad

Saker planderade varje dag denna veckan, mest trevliga saker tex två visningar, pysselkväll och HelenaDag. Sen ska jag med katten till veterinären (kulorna väck), jobba mån lör och sön-natt, styrelsemöte och två utvecklingssamtal. Ja och där emellan ska jag vara mamma, hustru, piggelin och gladehare också.

Jag är en person som tar på mig för mycket saker. Inte för en annan kanske, men jag gör en så stor grej av det. Jag går in för det och låter det ta för mycket av min tid och kraft. Jag har mycket svårt för att säga nej, förbannat svårt!! Sen får jag ångest men vågar inte säga något. Vill inte såra någon eller bevisa att jag inte klarar det.
Men just nu finns det nog ingen dag då det inte MÅSTE göras något. Men sen när någon frågar vad jag ska göra så blir det helt stopp... Ja vad är det jag ska göra, varför är jag så stressad??!!! Varför gör jag små saker till stora??



Om jag känner mig utanför varför säger jag inte det direkt då?? Varför låter jag det gå så lång tid. Man kan inte vara omtyckt av alla, jag vet.. Jag är inte den klängiga typen som måste vara tillsammans hela tiden, men vill ändå bevisa/ha bevisat att man fortfarande duger som vän...
Vill någon ha hjälp så hjälper jag gärna till, kanske hjälper jag lite till överdrift. Men jag bryr mig och vill mina vänner det bästa. Det som kan göra mig ledsen är när man får reda på att varför man får hjälp tillbaka är pga skuldkänslor/att de måste. Därför slutar jag be om hjälp, jag klarar mig själv.

Idag är ingen bra dag. Gråten sitter fast i halsen, går inte att svälja ner eller att få ut. Den bara illhåller sig kvar, beredd på att explodera en vacker dag. Hoppas på att morgondagen bli bättre.


Klagan

Läs inte om du stör dig på folk som klagar....Får idag tänker jag klaga..

Det är frukansvärt synd om mig ska ni veta..
Jag har VÄRLDENS mensvärk i mage och rygg.
Sen har jag superont i hela högerbenet också. Inte kan det ju vara träningsvärk då jag inte har tränat. Inte kan det vara växtvärk då jag håller på att minska.. Kan man ha mensvärk i benet??? Jag skyller då på den så jag har något att skylla på. Det gör som ondast när jag sitter ner (????) Kanske har man fått en propp i benet, hmmmmm. Nej det är nog mensvärken som sprider sig till alla möjliga ställen. Fy för att vara kvinna!!

Har varit och nallat två chokladbitar ur barnens lördagsgodis. Vilken otrolig läkande effekt det har på mensvärk. Är inte det konstigt?? Jag skiter i om jag går upp några gram, hekto eller kilo pga av det. Det smakade gott och jag tänker inbilla mig att det gjorde gott också. Det jag kommer skylta med om några dagar är väll en bamsefinne men det får la gå. Gött va det!!

Sen ska jag jobba en extranatt i natt också. Tjohej vad lägligt......


Så nu var det klagat....

Ta vara på världen

Vad gör du för att göra världen bättre??


Reklam

Fick tips via fb om denna tjejen. Hon gör superfina namnsmycken till kanonpriser!!! Vill du ha i äkta silver och som jag har tre barn så smyger det fort över 1000:- på alla ställen. Men INTE hos denna tjejen. 600:- för tre namnbrickor + ett glashjärta.

Vill du också ha fina halsband men inte betala ett överpris tryck HÄR


Hoppas att min julklapp kommer se ut såhär fast med mina barns namn :)
(Bilden är lånad från hemsidan åvan)


Vägning sjuhundrasextiofem :P

Har slarvat lite de senaste dagarna och har bla ätit ett par kakor för att det rev så gott i den kliande halsen. Ja jag har inte brytt mig, har inte orkat. Har ju varit dålig och inte heller kunnat träna.

Men jag ställde mig motvilligt på vågen i morse och den visade ju MINUS!! Kankse kommer bakslaget nästa vecka inte vet jag. Men tänker leva på detta minus ett tag i alla fall.

Hela  - 0.8 kg

Så nu har jag klarat - 8.2 kg


TJOHOOOO!!!!!


Nej jag ställer mig inte på vågen regelbundet längre, lite då och då, kanske 1-2 veckor emellan. Så det kommer inte komma viktuppdateringar exakt varje tisdag. Bara så ni vet :) Denna gången var det 1 vecka och ett par dagar sen sist. Jag har också kommit över detta att tjuvväga mig i stort sett varje dag. Nu ställer jag mig bara dessa gånger som jag skriver här. Duktiga jag :)
Men funderar på varför inte kläderna blir för små??? Varför känner jag mig tjockare??? Hur många kg kan det vara på varje storlek, 5,10 eller 20 kg???
Har många många hjärnspöken nu som verkligen hatar denna kroppen. De ser bara allt det fula och tycker bara att jag blir tjockare och tjockare. Blir sur på alla som bara rasar i vikt. Tycker alla blir mindre och minde medan jag bara blir större. Jag vill också känna mig snygg och sexig. Vill att min man ska tycka det. Klart han säger att han gör det nu också. Men jag förstår ju att han tyckte jag var mycket mer attraktiv när han träffade mig och vägde betydligt mycket mindre. "Men du har ju fått 3 barn", gahhhh vad jag hatar det uttrycket!! Jaja men man kan ju inte skylla på det hela livet tills man hamnar i kistan och de får beställa större kiska för att röven ska få plats.
Jag avundas de som är stolta över sina kroppar, stora som små. En "tjockis" kan vara mycket snyggare än en "smalis" om hon älskar sin kropp och strålar av självsäkerhet.

Ja ni förstår att det är många tankar nu och inte är de samma vecka efter vecka. Allt bara snurrar och jag blir helt yr. Känner inte min kropp, Säcken på magen hänger mer , tuttarna blir mindre osv.... Tycker att ansiktet har blivit rundare, större hakor ( ja HAKOR). Något jag undviker nu är tv-program om plastikkirurgi. Fy vad hjärnspökerna får energi av de programmen.

Nu fick man verkligen skrivit av sig.

Håll ut tjejer!! Jag vet att ni är fler som kämpar, kanske inte på samma vis men på ditt vis. Vi kan klara detta. Sätt strypkoppel på det där hjärnspöket och dra till som bara sjutton när den vill dra åt ett annat håll. Kanske vill du bolla med någon?? Det är bara att prata/skriva till mig om du vill. Kanske är vi vänner på fb och du kan inboxa där, kanske känner vi inte varandra alls men du skulle vilja få kontakt. Då kan du maila mig på [email protected] (INTE com utan SE). Eller kanske springer vi på varandra då och då, bara att haffa tag i mig :) . Kanske kan jag bidra med något, eller bara lyssna.

Behöver verkligen röja här hemma idag. Men...

imag0143_1320924 (MMS)

Behöver verkligen röja här hemma idag. Men först ska jag samla krafter genom att bläddra igenom nya amelia jul :) . Mår bättre idag och tänker jobba i natt.


Teaterbild

Innan teatern började och innan man var tvungen att stänga av sina mobiler (förbjudet att ta kort eller filma). Så lekte vi lite för att få tiden att gå lite fortare.


Jullängtan

Inte mycket man orkar med när man är dålig. Idag är det jag och tjejerna som är hemma och kurerar oss. Det är jag och Elsa som snorar, hostar och har feber till och från. Cornelia är hemma för att hon hostat mycket i natt och hade ont i hela kroppen i morse.
Men frisk luft behöver alla. Så vi packade på oss kläder och gick ut en sväng. Fick fyllt på fåglmat, slängt de gamla vissna blommorna som stog på trappan och istället gjort det lite fint för julen.



Nej det är inte helt färdigt, hade allt tänkt mig lite mer grejer, men efter detta tog orken slut. Nu väntar vi på snön, eller i alla fall frosten.
Annars så ligger vi mest i soffan och gottar oss. Men in emellan tar jag tag i tvätt och oorganiserade garderober. Men det är när orken infinner sig. Inga långa stunder men lite då och då.


Soffmys

Tjorven tycker att Kent ska lägga bort datorn och mysa med henne istället :)


Robotar

J ocg C var ju på clownskola under lovet. Tre dagar av träning, lek och god mat. Sista dagen fick vi komma och se vad de hade lärt sig.
Jag vet att det inte blir jättebra att filma med en mobil när det är mörkt och inte heller när en rörd mamma som både skrattar och gråter av stolthet. Ja tårsrna var verkligen inte långt borta, måste haft nått hormonrus eller något för jag blev verkligen berörd. Tänk att mina ungar står där framme och är så duktiga.


C är den rosa längst till vänster och J är den gråa till höger. Jag vet att alla säger det om sina barn men Jonathan var helt klart bäst!! Han hade mest inlevelse och rörelser. Detta verkar helt klart vara hans grej!


Mamma Papppa Barn



Hammarbypolisen i Stockholm måste handla snabbt. På kort tid inträffar det två mord som båda hamnar på kriminalkommissarie Conny Sjöbergs bord.

En sextonårig flicka med trassliga familjeförhållanden hittas strypt på en toalett på en Finlandsfärja. Kvar finns hennes lillasyster som befinner sig i en situation ingen fjortonåring borde behöva hamna i.

Under ett joggingpass finner polisen Petra Westman ett svårt medtaget spädbarn i en buske och i närheten påträffas en kvinna utan id-handlingar död.

Samtidigt vaknar en treårig flicka en morgon och finner att hon är alldeles ensam. Hennes pappa är utomlands och alla tecken tyder på att hennes mamma har tagit lillebror med sig och flyttat därifrån. Hanna är ensam kvar, inlåst i lägenheten. Och tiden går.

Mamma, pappa, barn utspelas under några få koncentrerade dagar i september. Med snabba klipp och högt tempo för Carin Gerhardsen berättelsen framåt och släpper inte greppet om läsaren för ett ögonblick. Boken är del två i Hammarbyserien och uppföljaren till den uppmärksammade deckaren Pepparkakshuset som sålt i över 45 000 exemplar i pocket.


Denna läste jag för ett bra tag sen nu och har helt glömt att berätta det. Den är inte lika bra som Pepparkakshuset men håller absolut måttet. Därför får den "bara" :


Utan ett ord



Du vaknar. Huset är tomt. Din familj är borta.

14-åriga Cynthia skriker åt sina föräldrar och slår igen dörren till sitt rum. När hon vaknar nästa morgon förväntar hon sig en konfrontation, men istället är huset tomt. Hennes mamma, pappa och storebror är borta.

25 år senare bestämmer sig Cynthia för att delta i ett tv-program om olösta fall i ett sista försök att få veta vad som hände den där natten. Först händer ingenting. Sen ringer telefonen. En mansröst säger att hennes familj förlåter henne. Cynthia är nära att bryta ihop. Är hennes familj vid liv? Varför har de aldrig hört av sig? Cynthia börjar forska i försvinnandet, och trådarna leder till fruktansvärda hemligheter. Kanske hade det varit bättre att låta det förflutna vila.

Utan ett ord är en skrämmande thriller i bästa Hitchcookanda som snabbt blivit en internationell storsäljare och översatts till över 20 språk.




För mig var detta en tjock pocket, ca 360 sidor. Jag är inte en direkt bokmal. Tänkte därför att det skulle ta ett tag att plöja igenom den. Men icke då, jobbar man natt eller är sjuk så går det undan. Och sen att den var otroligt bra också gör ju det hela mycket lättare. Jag ville bara läsa mer mer mer. Jag ville ju veta!!

Av fem möjliga får den:



Så därför kan jag varmt rekommendera denna.

Ligger med feber. Jag har verkligen inte t...

imag0138_1320772 (MMS)

Ligger med feber. Jag har verkligen inte tid med detta ju! From i morgon väntar två jobbnätter. Så snälla förkylning försvinn nu.


Tror minsann att febern håller på att smyg...

imag0134_1320687 (MMS)

Tror minsann att febern håller på att smyga sig på Trean. Ja ni ser ju kinderna. Stackars unge, näsan rinner och hostan blir bara värre och värre.


Sjukstuga hemma hos oss. Vi har myst ner o...

imag0127_1320676 (MMS)

Sjukstuga hemma hos oss. Vi har myst ner oss i soffan och tittar på film, Pinocio.


Teatertime

Idag bjöd barnens morfar sina barnbarn, barnens mormor och barnen mamma på teater. Tuppens minut närmare bestämt. Har du barn så tycker jag absolut att ni ska föröka se den. Findus är ju en given stjärna och barnen jublade när han (hon) satte igång med sina tokerier.

Hittade denna bilden på nätet(dock tillhörde den inte någon direkt sida så jag kan inte länka)vi hittar ju fortfarande inte laddaren till kameran :(



På hemvägen stannade vi till på en bensinstation och mormor bjöd barnbarnen på glass, kunde inte bli ett bättre avslut på dagen.


Nya skor

Åkte en tur till Skopunkten idag. Och tre par skor fick följa med hem.

Till Kent


Till Jonte


Och till MIG!!


3 bloggar

Vill rekommendera 3 bloggar

Pascal Engman

Martin Melin

Magdalena Graaf

Himsket bra och rolig läsning :)

Har varit på MAXI och fyndat böcker, 15:- ...

imag0098_1320269 (MMS)

Har varit på MAXI och fyndat böcker, 15:- st ! Deckare för hela slanten. Hmmmm vilken ska jag börja med?


Mår bra

Idag är jag lycklig. Känner i hela kroppen hur otroligt bra jag mår.



Tänker inte låta någon eller något sänka mig idag. Jag är på topp!!
Tjoho livet här kommer jag!!


Nu släpper det

Har inte pysslat något större på 1 år (jo har försökt någon gång men inget större). Slutade helt när jag blev dålig och lusten har inte hoppat på mig förren nu. Nu vill jag ha mer stämplar och annat "pysselnödvändigt". Igår var jag på min första pysselkväll i församlingshemmet på mycket länge. Var bara jag och en till så vi slapp slåss om utrymmet. Men oj vad ringrostig man är, hahaha. Kände sig ju urkas när man satt brevid ett kortproffs. Men ett kort blev det annars så stämplade jag massor. Bra när man kan låna stämplar av varandra. Men jag måste skaffa ett bättre papper att stämpla på. Förslag???




Blev ett barnkort, de bryr sig inte så mycket hur det ser ut, hahaha

Oroligheter i Turkiet = senare leverans på vissa plagg

Pga av oroligheterna i Turkiet så är tygerna försenade :( . Vissa saker kan man inte styra över och naturen är en av sakerna. Vi är alla ledsna över att det har blivit såhär. Men vissa av kläderna kommer lite senare.

Plaggen det gäller             Restningsvecka          Ny leveransvecka

Make a wish dress black            V44                          V47
Midnight dress black                  V44                          V46
Bright serendipity darkgrey        V46                        V47
Serendipity coat black                V44                         V48
Baggy leggings striped grey        V44                        V46



De försöker nu jobba fram ett sätt som kan förhindra att detta sker igen.             


Nu är det ett MÅSTE

Du MÅSTE se till att ha en träff eller gå på en träff nu i November!!!

Som värdinna får du, utöver den vanliga värdinnegåvan, en Just for me Blouse i Rosa eller grå eller ett hemligt plagg.
I november har vi också erbjudande på ALLA velourkläder till vuxen tjej. Dessa erbjudanden går bara att ta del av via hemförsäljning. Du betalar nu 590:- för klänningarna (ord.pris 750:-) och 200:- för vår velourshawl (ord.pris 300:-)
Vi har också erbjudandet ta 3 betala 500:- på utvalda barnkläder!!

Just for me Blouse


Just for me blouse


Dinner dress (tre färger)


Romantic dress


Velourshalw

Wiiiiiiii vikten på MINUS

Glömde ställa mig på vågen igår (var ju tisdag) men ställde mig idag. Och det visade minus!!!! *LYCKA*

- 0.7  :)

Så nu allt som allt - 7.4

Tjojo!! Jag är extra lycklig då jag kommit över en tröskel som man började få för sig att man ALDRIG skulle komma över.

Joda det märks på kärlekshandtagen :)

Jontepyssel forts...

Alla sidorna. (Man klickar på dem för att få se dem större)

   
   

Och tillsammans :)




Man vänder på den när man tröttnar och vips så är det andra kort :)

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!