Dagens funderingar

Idag har jag funderat på två saker, jehovas v och dricks.
Jag har kommit fram till att jag inte gillar jehovas. Punkt!
Sen så har jag kommit fram till att ska man ge dricks på restauranger så kan man lika gärna ge tandläkaren det. Jag förstår inte grejen. Får de så dåligt betalt och dricksen räknas in i lönen? Är det för att tacka att man inte blev förgiftad? Eller bara för att de sköter sitt jobb som de får betalt för att göra?
Jag har alltid gett dricks men inte vetat varför. För att alla gör så helt enkelt.
Har ni funderar på det?

Hmmmmmmm


Sitter och vilar

Är mycket körande hit och dit just nu. E är på fsk och de stora på kulturlov på futura. Sen har jag varit på Alves möbler och kikat på soffor. Snart ska alla hämtas och då ska de spöka ut sig. Eftersom det är ett sånt skitväder få får jag köra runt dem så de får tigga godis.
Försökte i en timme att få lite vila men plutten gillar INTE att jag ligger ner, *suck*. Så nu sitter jag här i soffan och vilar så gott det går. Ska ju snart iväg i alla fall.

Två som inte är det minsta stressade och ligger mer än gärna och vilar en dag som denna...


Måste knipa

Haha jo men visst. Så roligt att jag nästan kissar på mig. Att plutten skulle sova 90-95% . Hahahahaha jag kan inte sluta skratta. Dagens bästa skämt!


Pengarna tillbaka

Tjohooooooo!
 
Nu ska trademax ta tillbaka hela jäkla soffan och betala tillbaka alla pengar. Sen ska vi ALDRIG mer göra affärer med dem. Känns som en sten lättat från mitt hjärta. Nu blir det till att börja leta ny :) För det kan vara trevligt att ha en soffa innan jul.
 
 

Teckningsvägg

När man har tre barn så kan det bli en hel del teckningar. Man får ju dåligt samvete av att bara tacka ta emot och lägga på hög. Därför har jag kommit på den briljanta idén med en teckningsvägg. Bara att spänna upp ett snöre och hänga fast teckningarna med klädnypor. Vet att jag visat er förut, men för er som missat så visar jag igen.
Just nu är det Elsa som är den stora konstnären och vattenfärger är en favorit.


Gravidhjärna....

Jag glömmer allt! Hela tiden! Blir så trött på mig själv och pinsamt är det. Nu ligger jag och funderar på vad jag har sagt till fsk om Elsas tid i morgon. Eftersom jag är sjukskriven så får ju hon vara där fast det är lov. Men nu undrar jag om jag har sagt att hon ska vara hemma. Pinsamt att komma dit i morgon i så fall. Men vi måste dit för Elsa har räknat ner dagarna. Hon älskar sin fsk och längtar till alla sina kompisar.

Det återstår helt enkelt att se i morgon.

För övrigt längtar jag efter att få ha en vilodag....... Inga besök, inga måsten, bara vila.




Shoppingångest

Som många av er vet så har vi INGEN lampa vid köksbordet. Det finns lampor ute i köksavdelningen och i fönstret men inget över bordet. Detta har ju medfört en stor stearingsljusförbrukning. Inget fel i det men nu har vi börjat tycka att det är på gränsen till för mörkt. Ibland vill man kunna lysa upp rummet och kunna se med all säkerhet att det är en macka med ost på man äter och ingen macka med sura strumpor, eller något helt annat som ju inte alls är helt omöjligt att ta fel på. Vi har kikat runt på nätet i flera dagar och igår kväll så gjorde vi det, klickade hem en lampa. Idag fick jag mail om att den är på väg hem, gaaaaahhhhhhh. Vad har jag gjort??!!! Vet inte om jag vill ha den lampan, vet ju inte alls vad jag vill ha för modell. Jag får panik! Men jag får helt enkelt hänga upp den när den kommer och gillar jag den inte så får jag väll skicka tillbaka den då. Inga problem, eller?? Jobbigt är det ju förstås och det är väll det som tynger den lata kärringen.
 
 
Nu när vi har ångan uppe och har gjort något så stort som att välja en lampa så ska vi ut i soffdjungeln igen. Ja för nu verkar det som, om vi får som vi vill, att trademax får hämta tillbaka hela soffan och alla extradelar och vi får pengarna tillbaka. Nu orkar vi INTE mer. Och då ska man ju hitta en ny soffa också. Denna gången tänker vi kika runt i "riktiga" butiker där det är dem själva som kör hem dem. För detta dhl vill vi INTE ha som leverantörer igen. Men men, allt hänger ju på om vi får vår vilja igenom. Men det verkar inte helt kört.
Tips på var man kan titta på fina, hållbara, ok prisklass -soffor????
 
 

Sockerdöden

Nu har jag tillslut läst ut sockerdöden av Unni Lindell. Så seg bok! Fastnade inte alls i den och undrade hela tiden om det snart skulle hända något spännande, eller om den inte bara kunde ta slut någon gång. Det är först vid de 50 sista sidorna som det blir spännande och man vill läsa mer.

Så den får bara 2 av 5 toner av mig.


Två julkort

Vädret är väll inte direkt det bästa idag, regn och kraftiga vindar. Då passar det bra att sätta sig i sin lilla pysselhörna.


En så mycket bättre doktor

Kollar på "så mycket bättre" medan Elsa leker doktor och undersöker min mage på alla möjliga vis.


Lycka är....

Att få sin skäggiga man med sig på en vilostund. Att få bli omfamnad och somna till en stund.


Fredagsnöje

Kent är iväg ikväll. Bara jag och barnen hemma, eller bara och bara vi är ju 4 personer ;).
Barnen har tittat på film och tv och jag har gjort ett nytt kort :)


Julkort

Gjorde ett julkort igår


Upprörd mamma bland penslar

Fredag idag då. Har än så länge hunnit med en tur till mamma och hjälpt henne göra etiketter till honungsburkarna. Nu sitter jag och färglägger stämplar och hör på Cornelias resonemang ang kompisar vars föräldrar ger dem tillåtelse att ha fb och köpa vip till spel på nätet. Jag blir så upprörd! Enligt mig ska ungarna inte ha fb och jag skiter då i att "Kalle" har det. Jag bli inte vän med små barn på fb. Jag kan inte stå för vad mina vänner skriver eller lägger upp som de kan se. Nej de har INGET där att göra. Och nej jag tänker inte betala 40:- i veckan för att hon ska vara vip på nått spel. Aldrig i livet!
Tur jag kan lugna mig med lite målning ;)


Sova på hotell

Ska sova på mitt eget hotell inatt. Jag har nämligen investerat i nya lakan. Sånna där sköna som finns på hotell. Och det bästa av allt, jag har INTE betalat så mycket för det :)

Stort lakan 270*270: ordpris 599:- jag bet 229:-
Påslakan & örngott: ordpris 499:- jag bet 199:-

Köpte två set med påslakan.
Jag betalade 627:- för något som kostat 1597:-

Lakan är inget man springer och köper så ofta och nu var det mer än välbehövligt. Då känns det bra att köpa bra lakan men slippa betala multum.

Var har jag då varit och gjort detta fyndet. Jo på new wave outlet i Dingle. Jag säger bara, åk dit! Har man tur så kan man hitta riktiga fynd.


Övning

Ber min käre man att massera mig längst ner på ryggen.
Jag: det är där jag troligtvis vill att du masserar under förlossningen.
Kent: hmm, en handflata från rövhålet.

Jahopp då har han mätt ut avståndet så nu är det väll inga oklarheter kring detta när det väl gäller.....


Promenad........ Inget för mig

Jag fick den urbota dumma idén att ta en promenad, runt KYKAN. Är en bit och den innehåller backar. Men jag kände mig ju så rörlig idag och solen sken och stackars Tjorven måste ju få komma ut på promenad.
Halvvägs kände jag att det var ingen bra idé. Men den värsta biten var ju gjord så jag pinade mig igenom sista biten. Med pyttesteg tog jag mig sakta men säkert fram. Gamlingarna spurtade raskt förbi mig.
Pucko som jag är så hade jag ju glömt ta på mig magbältet. Så efter ett tag började ju magen och ligamenten göra skitont. Fick gå och lyfta upp magen och pusta mig igenom förvärkar. Herre gud vad dum jag måste sett ut! Men hem kom jag efter över 1h vankande.
Nu ligger jag och kvider i sängen och undrar hur jag kunde vara så dum. Fogarna och ryggen värker och en hel del förvärkar kommer, magen blir stenhård. Gråter gör jag också men vet inte varför, det bara kommer.
Har ringt Kent och bett honom hämta barnen på fsk/fritids om de nu går med på att barnen stannar 1h längre.

Så inga fler promenader för mig!


Be happy

Nygjort kort


Hur jag färglägger mina stämplar

Har fått frågan vad jag använder mig av när jag färglägger mina stämplar.
Jag använder mig av Distress Ink, en stämpeldyna :) . Tänkte visa hur jag gör. Jag är INGET proffs men håller sakta men säkert på att lära mig och ju mer man övar dessto bättre blir man ju :) 
 
Här är mina stämpeldynor :)
 
Jag stämplar med den färgen jag vill ha på en glaskloss (den jag använder till mina stämplar)
 
Jag blötlägger en tunn pensel, torkar av det mesta vattnet på ett hushållspapper och så tar jag färg på penseln.
 
Jag fyller i lite linjer med färgen. Sen sköljer jag ur penseln och drar ut färgen med bara vatten på penseln.
 
Fortsätt såhär bit för bit.
 
Klart :)

2 nya kort

 
 
 

En v mindre :)

Jag och plutt kämpar på :)


Förtydligande

Om ni inte tycker att det framkom i förra inlägget så var också denna soffdel S.Ö.N.D.E.R.

Over and out!


Skratta eller gråta

Jag vet inte vad man ska göra.... Fick ju den efterlängtatde soffdelen tillslut. Och jag kom med kniven i högsta hugg för att kunna syna den ordentligt. Förmodligen hade dhl-gubben eld i baken för det verkade han inte ha tid med. "Nej den är för bra packad så det kan du inte göra här" säger han. Nähä. "Ok men då hoppas vi att den är ok då för nu vill jag inte ha hit er igen (sägs med ett tillgjort skratt)" svarar jag. Gubben flinar. Sen tar han och rullar av soffdelen från pallen rakt på gruset (är ju inte direkt torrt ute). "Men går det inte bra om vi får ha kvar pallen så soffan slipper stå på den våta marken. Jag kan nämligen inte få in den på ett par timmar" undrar jag. "Den är så bra packad, men mycket plast, så det gör inget" svarar han och drar in sina saker i lastbilen igen. "Öööööö jaha" mumlar jag och undrar vad som nyss hände. Poff gubben och lastbil är borta.
 
När jag står där med min soffdel så kommer de stora barnen hem från skolan. Ser att Jonathan går väldigt konstigt. När han kommer fram till mig så visar han upp sin ena sko som har halva sulan hängandes. *suck*. Köpte dessa 20 september, så dryga månaden höll de. Eftersom jag redan var redigt sur på dhl-gubben så tänkte jag då inte låta dinSko komma undan utan packade in barnen och de trasiga skorna i bilen och drog till TORP. 
Väl på DinSko så slänger jag upp skorna på disken och ber dem snällt att ge mig nya för detta är inte ok. Varav en snäsvis kassörska säger "Men dessa har han ju använt ute när det varit blött". "Vad menar du nu" undrar jag och tror att jag kanske hörde fel. "Han har haft dessa när det varit blött ute. Då måste han använda gummistövlar för skorna släpper i limmet om de blir blöta. Det måste du ju förstå" svara hon. "Skojar du nu eller? Dessa är ett par fodrade höstskor och då förmodar jag att de ska tåla lite väta, det är ju inte så att han hoppar runt i alla pölar utan han spelar mest fotboll på rasterna". "Inte har ni sagt till mig när jag var här och köpte dem att de inte tål fukt" säger jag. "Nej men det ska du ju förstå, annars får du fråga" säger hon då. Nu börjar jag bli riktigt förbannad, "jag ska ha nya skor för detta är inte ok". "Hmmm ja vi får göra ett försök på reklamation och så får du välja ett par nya, tyvärr är dessa slut, men du får välja ett par andra och lägga till om de kostar mer. Sen har vi gummistövlar också" säger hon. "Han HAR gummistövlar" svarar jag bestämt.
Kommer tillslut därifrån med ett par nya, ett par kängor som TÅL vatten. Hon gick tom in på lagret och sprayade dem med inpregmering. 
 
Nu är jag så trött i huvudet. Vad fan är detta??? Vilka idioter det finns!!
Sen detta med soffan. Vi vill att de tar tillbaka hela skiten och så kan vi köpa en soffa på ett annat ställe. Men vi får se om det blir verklighet och hur lång tid det kommer ta. Kanske utan soffa vid jul???
 
Säger bara köp inga skor på DinSko om du tänker använda dem i regniga Sverige, de tål inte regn. Sen köp INGET från Trademax, det är bara trasigt och det tar flera månader att få nya delar och de är trasiga det med.

Hel soffa till jul?

Väntar väntar väntar. Och jag blir stressad av det. Idag ska dhl leverera vår soffdel som förhoppningsvis är hel denna gången. 3:e soffdelen nu. Och jag kommer bli skitförbannad om de har kört sönder den denna gången med. Och de vi har köpt soffan av kan GLÖMMA att de får alla pengar. Jag tänker inte betala fullt för en soffa som jag beställt i maj och fortfarande inte har.
Men nu sitter jag här igen då och väntar. Blir så stressad av detta väntandet. Kommer mellan 12.30 och 15.30. Jaha?!


Till mosters pojk

En julklapp klar! Nu kan man bocka av en från listan :) visst kommer han bli fin i dessa.




Till Elsa

Amanda och Anitha Schulman har designat dessa underbara plagg. Jag kan bara inte låta bli dem. Varför finns dom inte i min storlek?


Tröttast

Har haft en mysig dag med meandi-träff. Många härliga mammor och en hel hög med ungar. Det var minst sagt fullt hus. Men allt gick bra och jag tror att de fick med dig rätt barn hem igen, haha. Roligast är ändå att få se och prata lite med Helena. Vi hinner ju aldrig ses :( .
Nu är jag supertrött men det var det helt klart värt!

Jag köpte såklart lite plagg, är ju omöjligt att låta bli ;). Blev tre saker till Elsa och två saker till Henry som han ska få i julklapp. Självklart ska ni få se men inte just nu. Hinner inte lägga ut bilder nu då middag med bästa familjen väntar. Kent har grillat älgbiff, mumsens.


Vab?

Läser i Aftonbladet idag att det till största delen är mammorna som vab:ar.
Personligen har det mest varit jag som vab:at här hemma, men det har inget att göra med att Kent inte vill eller att jag skulle vara bättre på att ta hand om sjuka barn. Nej det handlar om att han har ett bättre betalt jobb och vi hade förlorat ofantligt på om han skulle vab:a. Nu har vi haft turen när jag har arbetat som personlig assistent på kvällar/nätter att vi har överlappat varandra och Kent har kanske bara missat 2h arbete.
Jag tror att det är ekonomin som styr mycket i valet om vem som stannar hemma idag. Vad tror du? Och hur gör du (om du har barn) ?


Sagostund

Ligger i sängen med ont i magen. Åt just frukost, om man bortser från två glas oboy i morse. Ja jag vet att det inte är bra men jag har fortfarande svårt med maten. Hur som helst så ligger jag nu här och kvider när jag hör en liten röst under Kents täcke som berättar sagan om bockarna Bruse. Lyfter då försiktigt på täcket och hittar en liten Elsa med ficklampa. Mysigt. Lägger ner täcket igen och hoppas på en saga till.


Kärt barn har många namn

Idag blev det, efter barnens önskemål, rosa tomteplättar. Eller som andra kanske kallar dem krabbelurer eller pigepattar. Gjorde en stor sats så det ska finnas till frukost också.


Mindre smarriga kakor

Igår tog jag och E fram baksakerna för att fördriva tiden lite. Vi bestämde oss för att testa dessa oboy-kakor. Tyvärr var de inte särskilt goda :( men vi hade i alla fall roligt :) . Så vi rekommenderar er att låta bli att baka dessa om ni hade tänkt att äta dem när de är färdiga. Men vill ni ha en rolig och mysig stund och struntar i resultatet, ja då är det bara att köra på ;)


Nytt i fönstret

Fick ju upp nya gardiner i fönstret i natt. Hittade dessa på happy price för någon månad sen för 20:-/längden. Blev ju jättefint men dessvärre är de för långa och jag har ingen möjlighet att fixa till det då jag fortfarande är utan symaskin :(
Men skit i det nu. Man tittar ju inte där utan man tittar ut genom fönstret och då ser man bara hur fint det är :)


Smärta

Dagen har dragit igång med smärtande kropp, spänd mage, värkande rygg och yrsel. Hualigen! Är bara jag och Elsa hela dagen då de stora har sin fritidsdag idag. Känner ju att man borde göra något roligt med E men just nu funkar det inte. Hoppas att allt är så mycket bättre om några timmar.

Kram på er!


Vaken

Ligger vaken och kl är 00.42. Har precis lagt mig. Är inte det minsta trött, inte plutten heller ;). Är värsta röjet i magen och stundvis gör det ont. Långt ner sparkas det och sträcka ut sig på en yta som inte finns görs det, gahhhhh. Tampas med halsbränna också men det visste jag ju skulle komma eftersom jag tryckte i mig stekt bacon idag. Så det får jag leva med. Det värsta är nog huvudvärken som har hoppat på mig. Då är ju det bästa att sova men inte lätt när man är piggelin. Har snart suttit uppe ensam i 4h och har sysselsatt mig med att vika tvätt, tvätta, strykt och satt upp gardiner i köket och tittat på tv. Nu ska jag ge en bok chansen att söva mig.
Puss och hej!


Snart 30 fulla veckor :)

Ja då var man äntligen i v30, tjohooooo! Jag längtar efter dig lille plutt och det tar emot att säga att du gärna får stanna där inne lite längre än bf.




Oct. 16, 2012

Elsa har sovit hela natten, härligt när medicinen gör sitt jobb. Dessvärre har jag sovit jättedåligt, snurrat hela tiden. Och att få denna kroppen att vända sig tar ju på krafterna, haha.
Därför ska jag nu ge Elsa en glass, sätta på barntv:n och sova 1h till. Sen blir det att åka till skolan och vara ett stöd till C som ska vaccinera sig.

En febrig men pigg Elsa och en feberfri men trött mamma.


Ojoj

Det första läkaren sa när han tittade i öronen på Elsa var "Ojojoj". Jodå lillfis har en kraftig öroninflammation i båda öronen. Och vi skulle väll inte bli förvånade om det gick hål. Stackars liten. Så det var inget snack om saken, det skulle behandlas.
Men nu när vi kom hem och hon skulle ta första dosen så spyr hon upp allt. Hur ska detta gå?! Vi får prova en dag annars får jag ringa dem i morgon och höra vad de tycker vi ska göra.
Nu sittligger hon i soffan och mumsar glass, för är man sjuk då får man välja en hel paket med glass och syskonen får inte lika mycket ;)


På automatik

Bläää vilken natt, jag känner mig helt svimfärdig. Jag och Kent har sprungit och servat Elsa hela natten, var 20-30 min har hon vaknat och gråtit av smärta och feber. Tillslut hann jag knappt ur sängen innan Kent stog vid Elsa och hällde i henne saft. Tror inte han var vaken alla gångerna utan det gick tillslut på automatik.
Nu på morgonen så hade hon över 39 i feber, lilla skruttan. Ska ringa vc nu vid 8 och få en tid att kolla hennes öra då hon har tagit sig för det hela natten.
Hoppas detta inte blir något långvarigt och att resten av familjen klarar sig.


Sjuklig invigning

Vi har fått en sjukling här hemma. Feber, hosta, munblåsa och ont i örat. Är man så dålig så får man inviga pluttens säng och sova i mammas och pappas rum. Det blir för varmt att ligga mellan föräldrarna när man har feber. Då är det ju toppen att det står en extra säng där just nu som ingen använder ;)




Nattgäst?

Kom in i sovrummet och fick en känsla av att inte vara ensam......


Gravidons måsten...

På nattduksbordet kan man bl.a hitta detta hos en gravido.

• Telefon! För inte hinner jag rulla ur sängen och sen halvblind flåsandes leta runt i huset efter den när min agent ringer.

• Hudlotion! Magen och brösten kliar och det som då hjälper mot den sönderkliade huden är detta.

• Pärlhalsband! Ja vem vet när kungen tänker hälsa på. Ett halsband får lätt blickarna från stödstrumporna.

• Nässpray! Ibland går det bara inte att somna med den igentäppta gravidsnoken. Endast till nödfall men då ska det gå undan.

• Glas med vatten! Som av någon anledning är tom? Daddys uppgift att serva gravido med vatten. Dessvärre ligger han redan och snarkar...

• Penna! Alla behöver en penna vid sängen. Korsord, bra idéer, skriva ner signalement på inbrottstjuv mm. Listan kan göras lång.

Har du några måsten vid sängen?


Dom magiska orden

Alla vill väll se fina ut och blir glada om någon säger det. Men inget gör dig mer glad än när den man älskar håller om dig och tittar dig djupt in i ögonen och säger "vad fin du är". Man smälter! Man känner sig som världens finaste och mest älskade människa.
Tack mr Tonskog för att du finns!




Firat solen

Jag och Elsa har varit en tur till Tanum idag. Vi har reklamerat ett hundkoppel, lämnat in ca15 gamla medicinflaskor till Apoteket (inte för ofta man gör en rensning bland dessa) och fixat en födelsedagspresent till en kompis till Cornelia. Vi tog också och köpte oss en sallad som vu mumsade på vid lekplatsen vid hedemyrs, fast Elsa sparade lite till hemresan så det inte hans med att äta när man kunde göra annat. Eftersom det nu var fint väder idag igen så var det ju tvunget att firas på något vis. Varför inte ned tårta! Så hem kom vi med en liten prinsesstårta, lagom stor till 5 personer. Mums!


Längtar efter sir H

Ibland längtar man lite extra efter sin systerson. Jag känner att han behöver komma till moster snart :) Vet inte om vi kommer ses snart eller om det blir att vänta till jul. Skit när saker inte blir som man tänkt sig.

Mosters kille


Sy(sslo)lös...

Tog en tur till Dingle idag. Tänkte lämna in min söndriga symaskin på lagning och service, 1500:- skulle hela kalaset gå på! Och då till en maskin som är 10 år gammal. Kände inte riktigt att det var värt det. När man kunde köpa en ny med fler finesser än min skrothög har för 2300:- . Sen så kan inte min maskin användas att sy kläder i jerseytyg med och det är just vad jag vill ju. Hittade såklart en maskin som var just en sån som jag behöver (läs vill ha!) för lite mer pengar än 2300:-, men inte mycket mer (intalar jag mig). Nej jag köpte den inte, men jag lämnade inte in skrothögen för lagning heller. Jag går och suger på karamellen. För jag måste ju ha en symaskin och då är det väll bättre att köpa en som man kan använda till mycket grejer?! Eller hur! (Ingen fråga, bara ett konstaterande). Har letat upp den på nätet också men har bara hittat den för 200:- billigare och då känns det bättre att köpa på ett närmare ställe. Har 5 års garanti också vilket ju måste betyda att det är bra grejer. Men men än är den inte köpt och de fina jerseytygerna ligger fortfarande i påsen och väntar. Hmmmmm


Sniffardag

Har luktat på bebis idag. Man mår bra i hela kroppen av bebislukt. Men det är ju så naturen har gjort det. Bebisar utsöndrar en viss lukt som gör att man vill ta hand om dem.
Längtar inte direkt mindre efter vår plutt nu men hoppas på många sniffstunder till med denna lilla skrutt innan vår tittar ut. Börjar le bara jag skriver om det. Myyyyyys


Ny vecka

Om man bara kunde komma över v30 snart. Seeeeeegt.


Tur det vänder

Har en bättre dag idag :)
Har inte gjort så mycket, varit på kyrkis och vilat är väll det jag har gjort. 
I morgon blir det att gå in i ny gravidvecka och sista föräldraträffen innan bebisarna kommer. Tom Kent ska försöka komma med, tjohoooo.
 

Svårt att le

Inland känner man sig inte på topp mer åt botten hamnar man. Man ser inte lösningarna på problemen och problemen tycks bara bli fler och fler. Man har svårt att glädjas åt de fina och bra sakerna. Det känns som om man går runt i en bubbla och det är svårt att höra vad andra säger. Det skulle lika gärna kvitta hela jäkla skiten......

En sån dag har jag idag.....


Stolt nagelbitare

Har fortfarande inte bitit. Nu har man ju långa fina naglar. Blir bestämt att jag får investera i en nagelfil. Tjolahopp!


Kattmys

Elsa + Sixten = sant


Lilla C

Jag och C ligger och drar oss. Passar på att fota henne. Visst undrar man vad hon tänker. Man kan inte riktigt sätta fingret på om hon är glad eller sur. En riktig Mona Lisa bild.


Rosa kanin

Nu har jag virkat en kanin till plutten. Tror den är ca 20cm lång.


Dagens mage

Såhär ser jag ut idag, 26+6


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!