Nu vart man hemma. Blev inte så lång kväll...

100media_imag053 (MMS)

Nu vart man hemma. Blev inte så lång kväll som jag tänkt mig. Sa pang i örat och jag klarade sen inte av det höga ljudet :( . Hoppas att smärtan i örat har släppt tills i morgon. Annars så har kvällen varit toppen, nya bekantskaper, mycket dans och ett sjuhelsikes röj :) . Tack alla fina vänner för ikväll!


G.I Jane

Nu blir det till att titta på "G.I Jane". Har sett den många många gånger men jag fastnar alltid om jag börjar se den. Man känner sån "jävla annama" . Har du nu av någon konstig anledning missat denna filmen så se till att se den.




Hihihi


Blås


Kvällspromenaden

Vi fick nya vänner. De följde med oss (läs Tjorven) så långt de kunde


Vi plockade vårblommor och hälsade på lille Casper


:)


Elsa ville mata, men det blev krångligt med strömtråden



Tjejdag/kväll

Är bara jag och tjejerna hemma idag. Jonathan är hos kompis och ska sova där, Kent är på firmafest och vinglar väll in någon gång i natt.

Vi började dagen med att åka till Grebbestad för att besöka systemet. Man känner sig som en alkismamma när man går in med barnen, hahaha.
Sen tog vi en tur till Sportshoppen på Tanumstrand. Jag var ute efter tennisbollar till Tjorven men kom ut med en fleecejacka, en t-shirt, två gympapåsar och en vattenflaska :S .
Solen hade kommit till kusten och därför stannade vi på lekplatsen en stund och njöt av solen och värmen

Tjejligan


Soldyrkare


Klätterapor


Sommar!


Inte utan mina foppa. Skitfult men skitskönt ;)


Världens finaste tjejer <3


Nu har vi myst med lite godis men kände för en promenad så det är det vi gör oss reso för nu.

Vad gör vi nu för tiden?

Vi förälskar oss i bebisbesök


Vi lär oss köra åkgräsklippare

Och vi vill inte vara sämre än våra söner


Vi surar om vi inte får som vi vill


Vi snor kameran och tar en massa egobilder


Vi friserar våra bröder



Ja det är det som hänt det sista :)

Örhängen var det! Grattis Helena till förs...

100media_imag048 (MMS)

Örhängen var det! Grattis Helena till förstaplatsen. Ja och alla andra platser med för den delen, var ju så många som gissade ;)


Då har man öppnat munnen igen

Jag brukar säga ganska direkt vad jag tycker om jag tar illa upp. Den här gången tänkte jag låta bli, men det kokade tillsist över. Nu har jag rensat luften och tänker inte göra av med mer energi på det. För vad jag har lärt mig är att bara umgås med och göra saker som ger mig energi och inte tar det.
Jag är en person som vill kunna flyga, att sträcka ut vingarna och se vart man landar. Inte vara vingklippt och gå i samma spår.
Jag gör inget för att medvetet vara elak, jag säger bara ifrån för att jag ska kunna må bra.
Mår man dåligt så ska man ta tag i det och inte gräva ner sig och lägga över det på andra. Man får vara beredd på att det kan ta tid men man måste börja någon gång.

Nog om detta!


Nu blir det till att börja med dagens alla måsten.


Hittade en liten skitunge i min säng ... H...

100media_imag048 (MMS)

Hittade en liten skitunge i min säng ... Henne tänker jag snutta på hela natten. Myyyys


Hörde på sta´n

Arbetsförmedlingen???? Ja vad ska man säga att de gör????
Idag fick jag höra att en person hade fått skäll av sin handledare för att hon fått jobb på annat sätt, alltså inte genom jobben som ligger ute på arbetsförmedlingens hemsida.
Jaha så nu får man bara söka de jobben som de har att erbjuda då??!! Idioter!! De borde väll bara bli glada att de fick en mindre som kommer och sliter ner stolarna.

Visst blir man trött...

Jag har shoppat något fint till mig själv....

100media_imag048 (MMS)

Jag har shoppat något fint till mig själv. Kan du gissa vad?


Slappismamma

Går inge bra med träningen :( , jag får inte tummen ur (läs hittar ursäkter att slippa) . Jag behöver en spark i röven. Tog en stund innan jag bestämde mig för att blogga om det, tycker det är pinsamt. Men kanske behöver jag känna så för att komma igång. Hur ska jag hitta motivationen??? Jag måste komma ur min trötthet (är trött jämt), allt jag tänker på är att få gå och sova.

Spark spark...

En ledig dag

Här är det storm! Och det lär väll hålla i sig tills i morgon när barnens skola ska till Tanumstrand och bada och vara ute och bla fiska krabbor. Det oroar mig minst sagt. Tycker inte de ska ta dit hela skolan om det ska storma. Jaja ett under kan ju fortfarande ske.
Idag är jag ledig och då ska det städas :( . Fick sån lust inatt att börja storstäda, men det går ju inte när hela huset sover. Tyvärr höll ju inte lusten i sig tills nu på morgonen. Men den kanske kommer om jag tvingar igång mig.
Kommer få besök vid 11-tiden (en anledning till att jag måste städa) av vän med bebis :).
Så så kommer min dag se ut..... vad jag vet..

Är på jobbet. Första riktiga jobbdagen (al...

100media_imag048 (MMS)

Är på jobbet. Första riktiga jobbdagen (alltså ingen introduktionsdag) på det blivande jobbet. Just ni läser jag skvallertidningar och dricker vatten, men funderar på att slumra till en stund (man får sova på detta jobbet om tillfälle ges) .


Nätter

Jag har häcken full, så att säga... I helgen jobbade jag natt på ett konfirmatinsläger. 2 nätter med 25 fjortisar... ja ni kan ju tänka er... Gaaahhhhhhhh, tänk om man fick ta den ena och slå den andra med, hahaha. Jag blir helt svettig när jag tänker på att mina små guldklimpar kommer bli sånna :S .

Inatt så har jag varit iväg till Näl med en nära. Med pumpande adrenalin ringde jag massor av samtal för att få reda på vart personen hade blivit körd och slängde mig sedan i bilen och körde till näl. Ja ni vet ju att ringa hatar jag och att köra längre än Uddevalla finns inte. Men jag tänkte inte på det alls förrän jag var i Uddevalla. Då kunde jag inte annat än att skratta åt mig själv. "VAD GÖR JAG??!!!". Hahahaha

Det gick bra på näl <3

Natten som väntar ska jag jobba. Jag ska göra min introduktionsnatt som personlig assistent. Därför ska jag nu krypa i säng och sooooova, gött gött.

Grus i ögonen

Efter denna natten vet jag att alla fåglar inklusive TUPPEN vaknar 03.50. Detta vet jag för att fönstret har stått öppet och jag har varit vaken till fem-tiden :( . Har vankat runt hela natten och försökt bli trött. Men det gick bra inte. Nu dessvärre är jag pisstrött, hahaha. Livsfarligt att bara sova ett par timmar. Men ska mysa ner mig i soffan med Elsa nu på förmiddagen. Ingen kyrkis idag helt enkelt.

"Katten"


En minifjortis i huset


Först var det frid och fröjd


Platsbyte


Sen blev minifjortisen skitsur för lillasyster tog mer plats än henne... hmmmm visst


Fjortisen försvann och lillasyster fick hela baljan


Kul med vatten


Fjortisen hittade den andra baljan.... Men den var en liten spricka i längst upp (gjorde inget alls eftersom de inte fick så mycket vatten). Men detta gjorde fjortisen ännu surare


Suris


Lillasyster var snäll och bytte balja... Men då var det för kallt för fjortisen..... hahaha


Så lillasyster fick bada själv :)




Fler som har råkat ut för dessa minifjortisar????

En liten sen födelsedagsfest

Helenas Födelsedagsfest blev nu äntligen av :)
Tror att huvudpersonen var nöjd med kvällen som innehöll sång, lekar, god mat och hipp hipp hurra!

Från oss och några till fick hon presentkort till tatuering


Dans dans


Mera dans


Vi blev upphämtade av fyra glada rockabillytyper som hade festat loss på Tanumstrand.
Chaffisen kan ni väll alla se vem det var....... Jasså inte????? Carro ser ni väll!!!


Fullt ös

Datortiden har inte funnits det sista, jag jobbar och försöker samtidigt hinna med med resten av livet. Ja precis så som ni har det men jag har inte kommit in i det än ;) . Vissa dagar har varit lite väl långa då jag har arbetat hela dagen och sen slängt mig hem för att packa allt för att åka på visning. Tur att det är så himla roligt att ha visningarna :) . Men då är jag trött när jag kommer hem, hahaha.

Jag har blivit erbjuden en tjänst!! Wiiiiiiiii!!!! En nattjänst som personlig assistent med början 1 september :)
Nu håller jag på att gå introduktion för att kunna hoppa in timmar, men det går inte så bra. Elsa har varit sjuk en dag och jag har varit sjuk en. Så piiinsamt, men det är väll alltid så när man ska börja på ett jobb??!!
Annars så hoppar jag in på en förskola här i Bullaren. Är troligtvis en av orsakerna till min snoriga näsa ;) , haha.
Till helgen blir det att jobba 2 nätter på ett konfirmationsläger. Så lite jobb har jag allt lyckats skrapa ihop det sista :)

Efter att ha haft feber igår så fick jag avboka min jobbdag på föskolan, kunde ju inte lova att jag skulle vara feberfri idag och de vill ju vara säkra på att de har en vikarie kl 8. Idag är jag feberfri men har en stor klump i halsen. Jag och Elsa har en egendag då Jonathan och Cornelia är med på Fritidshemmens dag i Tanum och är tillbaka först vid fyra. Elsa var snäll och lät mig vila på förmiddagen, sen fick hon bada, i 1 timme! Nu har jag ett litet russin springande runt benen som övar på att gå utan blöja :) .
Inga planer på dagen mer än att ta tag i den ständigt växande tvätthögen. Ska ju bli regn i morgon och på torsdag så bäst att tvätta som en tok medans man kan hänga ut.

Nej nu ska jag och Elsa hitta på något.


Något lätt, men något nytt

Har länge funderat på att ge mig på att göra paj, matpaj. Är väll inte så svårt men inget jag har gjort tidigare.
Idag slår jag slag i saken och gör ost,skink- & broccoli-paj.

Jag följde detta receptet:

Pajdeg
100g margarin
3,25 dl vetemjöl
3 msk vatten

Fyllning:
3 ägg
3 dl mjölk
250gram riven valfri ost
200 gram skinka
Valfri mängd broccoli
salt


Vispa ihop ingredienserna till pajskalet, och tryck ut massan
i en pajform (mjöla händerna ordentligt om du inte vill bli kladdig!)
Förgrädda pajskalet i mitten av ugnen, 250grader, 10 minuter.

Gör fyllningen under tiden. Vispa ihop ägg och mjölk. Tillsätt osten,
strimlad skinka, tillagad broccoli. Smaka av med salt.

Efter 10 minuter tar du ut pajskalet, och sänker värmen till 200grader.
Du fyller skalet med din ostmassa och låter sen pajen gräddas i mitten
av ugnen i ca 40 minuter, eller tills den fått en fin gyllenbrun färg.




Har slagit till och gjort två, både jag och Kent ska ju ha middag med oss i morgon.
Nu börjar det osa gott och det medför en kurrande mage :) . Hoppas verkligen på att det blir gott.

Kanske har ni något gott pajrecept som ni kan tipsa om???




Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!