Är man godkänd att gå innanför denna dörr??






Bra söt är hon i alla fall när hon byter ut och vänder på bokstäverna :)

Några strumpar kan bli något helt annat

Jag och Elsa åkte till Tanum för att köpa strumpor till Jonathan. Ut kom vi med detta, men utan några strumpor... oj då




Kavaj och sandaler till Cornelia. T-shirt till Kent. Shorts, jeans och två skjortor till Jonathan. De hade ju rea, 70%, så då var det ju lite svårt att hålla fingarna borta. Jonathan är i stort behov av nya kläder och sandaler behövs ju till sommaren, det andra fick bara följa med bara för att :) . Detta kostade 600:- så ni kan ju bara tänka vad det kostar i fullpris utan rabatten, hua..

Jag lever :)

Hej hopp!!
Jag vet att detta är inte ok, att jag inte bloggar på flera veckor. Fy mig! Nu tar jag mig i kragen, ruskar ordentligt, och ser till att det inte upprepas.

Jag jobbar mycket nu. Är det inte mitt "vanliga" jobb så är det visningar till höger och vänster :) . Älskar att komma ut och träffa alla fina människor och att man har med sig världens finaste kläder gör ju inte saken sämre. Är mycket stolt över att vara säljare för House of Lola, kan verkligen stå för detta märket. Så är det någon där ute som har missat dessa kläder så hojta till så kommer jag :)

Annars så njuter jag av att snön är borta (borstett från igår när det fick för sig att ta en snabbvesit igen). Idag är det sol och tillräckligt varmt för att ha dörren öppen. Nu förstår vissa av er att detta innebär ju att Sixten får gå ut. Min lilla bebis har blivit stor. Ja han går inte långt från dörren, kanske 5 meter, men han sitter gärna i dörren och kikar. Men en vacker dag så drar han väll iväg på upptäcktsfärd.
Tanken är att även kaninen Pelle ska få komma ut snart, till en början dagtid, så därför byggs det kaninbur. Och här snålas det inte på utrymme, plats ska han ha och två våningar är väll en självklarhet idag ;) .

Det var lite av vad som sker just nu.

Annabell har fått paket

Idag fanns det paket till Annabell att hämta ut på affären. Därför tog jag, Elsa och Annabell oss en tur dit.
Lyckan lyste i Elsas ögon när hon öppnade paketet och hon får se att det är napp och flaska där. Nu har äntligen Annabell napp att suga på (smaskar) och flaska att dricka ur (smaskar och rapar). Efter hon har ätit så somnar hon (snarkar). Efter en stund vaknar hon och gråter.



En dag med hjärtan

Ja idag ska man vara mer kärvänlig och helst köpa en massa presenter. Vi är inte så bra på sånna här dagar här hemma. Vi älskar varandra året om. Lägger inte ner massa pengar på blommor och presenter bara för att butikerna ska leva gott på dessa dagar. Nej kärlek är mycket mer än presenter. Och jag hade blivit mycket gladare av att få blommor en annan dag, då man inte förväntar sig något.

Älskar min familj över allt annat


Kasta skit på Moderaterna

Varför ska det vara synd om Moderaterna. Är en massa roliga (enligt mig) bilder som hånar moderaterna på fb. Varför ska man inte få göra narr av dem?? Hade något annat parti, speciellt socialdemokaterna slängt ur sig nått jäkligt dumt så hade det varit detsamma för dem. Nej det är INTE synd om moderaterna. Alla är vi lika i detta, vi slänger skit på varandra så fort vi får chansen. Och ingen tycker lika...

Snart finns inga ålderdomshem eftersom vi ska jobba tills vi går i graven...


Och borde de inte ha tänkt till lite till...





MOAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Snart lycklig ägare till fina Lolisar :)

Har skickat iväg en beställning med fina Lolakläder till mig. Men också för er , som är lite runda som mig, att prova :)

Detta hoppas jag ramlar ner i brevlådan nästa vecka (eller veckan efter).

Bilder lånade från www.houseoflola.se

Denna fina svarta Cupcake dress i stl L


Denna färgklick Valuable cardie i stl L


Den fantastiska gråa Pure dress i stl M




Sugen på en egen träff???
Ring mig då på tel 0706-122312 eller maila mig på [email protected] så fixar vi det :)
Eller kanske vill du beställa men inte ha en träff. Bara att ringa då med!


Just nu, fredagen den 9 februari.

Kallt ute idag, har därför hållit oss inne hela förmiddagen. Roat oss bäst vi kan :)

Elsa anropar...


Jonathan svarar


Men hu, vem har hittat hit???


Ett litet monster

Fy ett mammamonster också!!

Dagens tips

Bilderna är lånade från www.houseoflola.se , där hittar ni även fler unika plagg.

Beställer gör ni självklart från mig :)



Här ser du:
Cupcake dress
Valuable cardie
Magic dress
Diamond pants
Make a wish skirt
Today leggings
Just a singlet
New York blouse

Sökes

Cornelia fick en docka när hon var liten, nu har Elsa tagit över den. Hon heter Annabell (Elsa säger Isabell). Det finns lite tillhörigheter till denna dockan, bla napp och flaska. Nu har BR valt allt plocka bort dessa saker och jag fick idag beställt den sista nappen på deras hemsida. Annabelle är inte BR:s docka så hon kan finnas i andra butiker också.

Är det så att ni är i en leksaksbutik och ser dessa nappar och flaskor till BabyAnnabell så skulle jag bli så glad om ni köpte med dessa till mig (Elsa).







Tack på förhand!!

Elsa med målade men älskade "Isabell"


Diskborsten i högsta hugg

Vet inte hur länge det kommer hålla i sig men diska är Elsas största favoritsyssla. Hon har alltid gillat det och på fsk så försöker hon att få till en diskning varje gång. Hon kan hålla på länge, diskar om allt igen och igen och igen..
Blött?? Jo man får räkna med mycket att torka när hon är färdig ;)


Amerikanska cupcakes


Skålar innan baket

Jag och Elsa hemma idag. Elsa är lite sur för det, hon skulle egentligen vara på fsk idag men eftersom jag inte jobbade i natt så blev det inte så. Hon älskar sin fsk och skulle vilja vara där och leka varje dag om hon fick bestämma. Så för att göra det lite extra roligt att vara hemma med mamma idag så har vi bestämt att vi ska baka. Vi ska för första gången göra cupcakes :). Har varit och handlat allt gott som ska vara till och Elsa har valt hjärt -och pärldekorationer.
Men först behövde vi få lite energi. Vad som fanns att skrapa  ihop från kylskåpet blev detta. Ingen finmiddag direkt men fort gick det att värma och desto snabbare kan vi börja med baket. För att få den där lilla lyxkänslan så skålar vi med cider. SKÅL!


*Snyft*

Tänker gråta en skvätt, för nu är det synd om mig (oss) . Som ni läst innan så är den stora bilen på lagning (4000:- fattigare) . Vi har därför bara minibilen att köra runt i. Varje kväll får vi sätta i batteriladdaren så att den kommer starta till morgonen (nytt batteri beställt, 1000:- fattigare).  Kent försökte fixa fläkten, som är kass, i förrgår. Han bytte några kolstift och tänkte att nu var problemet löst. Men inte då. Visserligen sätter den liiiiite fart efter lite mindre SPARKAR, men den SKRIIIKER och luktar as och det blir aldrig varmt. Igår skulle Kent byta ut det halvljus som inte fungerade. när han skulle testa så gick BÅDA halvljusen sönder. Därför blev jag idag tvungen att köra barnen bakvägen till skolan då jag bara kunde använda mig av helljusen. MEN när jag kört halva vägen så går BÅDA heljusen sönder!!! INGA LJUS!!! Då började jag nästan lipa... Jag orkar inte mer!!!!



*snyft*

Varför tar man inte bara tag i det. Saknar...

p20120206-223942 (MMS)

Varför tar man inte bara tag i det. Saknar man det så får man ju se till att komma det närmare. Har nu avslutat ett långt samtal med en underbar tjej som borde stå mig närmare. Vi bestämde att ta tag i den där längtan, att rätta till saker som borde varit en självklarhet. Men det är aldrig försent. Ska kolla lite grejer och sen kör vi. Hoppas på många napp och att fler känner av längtan.


Bort med skiten

Blev inget jobb ikväll/natt, pga av del grejer som bla brist på fordon.. Ja vår stora bil har ju lagt av. Den är nu inlämnad och ska bli fixad denna vecka (säger dom). Sen så har vi problem med den lilla också, startar inte (beställt nytt batteri) och fläkten är inte riktigt hundra (men det får vänta med att fixas då allt kostar pengar). Våra nära och kära har varit så snälla och lånat ut sina bilar men just i kväll fanns ingen att låna. Ligger annat bakom varför jag är hemma också men det är inget jag kan prata om.

Just nu bara jag och tjejerna hemma, grabbarna är på fotbollsträning. Vi ligger i soffan och kikar på Bolibompa.



Skrev först ett långt inlägg om mina funderingar, men suddade ut det igen. Jag orkar inte mer. Jag måste sluta att ta åt mig av allt falskspel och elakheter. Jag vill inte må dåligt av all skit längre....

Var väldigt nära att ta bort bloggen här om dagen.....


Ska försöka se allt det positiva istället :) Sen ska jag någon stanns försöka hitta den lediga tiden som jag vill lägga på mina vänner. Saknar er!



Kryper ner i sängen igen och tar sällskap ...

imag0285_1328516 (MMS)

Kryper ner i sängen igen och tar sällskap av denna boken. Barnen är på skola/fsk och jag laddar för att kanske jobba natt.


I HATE IT

Nu väntar två jobbkvällar/nätter och med det två träningsdagar. Det sura i det hela är att jag har världens mensvärk... *suck* I HATE IT!! Men jag kan inte strunta i träning ett par dagar nu när jag precis kommit igång. Så en massa tabletter och kanske inte fullt ut får det bli, men jag ska dit i alla fall. Hoppas även att jag har sällskap av C dessa dagar också :)


För er andra som har jätteproblem med mensvärk, hur gör ni för att lindra?? Finns det något sätt???


Höll på att strypa Kent sist gång jag hade så ont och han slänger ur sig, "tänk om man hade det att skylla på någon gång". VARSÅGOD!!! Take it!!
Dessa karlar kommer väll aldrig att förstå och man får väll bara acceptera det.


Tjo och tjing inga träningsstring!!


Ponnyfyndat

Ojoj säger jag bara, Elsa kommer bli så glag när hon fyller år. Igår var jaghos en mamma som rensade ut bland sina gamla leksaker(rensa bort allt gammalt som bara ligger) och sin dotters leksaker. Det vara bara för mig att plocka på mig. Det blev en hel del barnböcker :), barbiekläder (80-tal), några my litle ponny (riktiga) och 2 my litle ponny slott!!! Dessa slott ska Elsa få när hon fyller år. Har inte fått till en fotografering av dessa saker än, men kan kanske hinna i morgon innan jag ska hämta barnen.

Tusen tack A för allt detta fina

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!