SMS-inlägg


Har fyndat pippigula skor för 129:-

p20120323-113231 (MMS)

Har fyndat pippigula skor för 129:-


Måste vara väldigt gammal

Cornelia tyker nog att jag är väldigt gammal. Detta utspelar sig medans jag står och lagar mat. Cornelia hittar ett par gamla cd-skivor från min tonårstid.

C: Åååå har du köpt nya skivor mamma?
Jag: Nej de hade jag när jag var 13/14 år. Det är en grupp som heter Bakstreet Boys. 5 killar som jag tyckte var jättesnygga.
C: jaha då är dom döda nu då??


Joda jag är väll lika gammal som gatan antar jag....

Idag har vi bakat bullar

p20120321-134021 (MMS)

Idag har vi bakat bullar


Bullprat

Jag och Elsa står och bakar bullar.

Jag: Ska du bli bagare när du blir stor?
Elsa: Japp. När jag fyller vulxen ska jag göla allt felv.
Jag: Ja det kan du göra.


Hur underbar är hon inte.

Späckat schema....

Hmmm funderar på hur jag ska få Elsa att uppskatta sin födelsedag. Jag har jobbat natten innan och kommer hämta henne på fsk 14.15 för att sen ge mig av på träff vid 17-tiden och då har Kent fotbollsträning med knattarna. Är helt klart världens sämsta mamma som lyckats boka in träff på hennes födelsedag. Helt oförlåtligt.
Har tagit på mig lite väl mycket det närmaste. Tur jag älskar träffarna. Men jag kommer sova gott nästa fredag.

Jobberijobbera:
pa=personlig assistent , hol=house of lola
fre: pa 20.00-8.00
lör: hol 12.00-15.00, pa 19.00-8.00
sön: hol 12.00-15.00, pa 19.00-8.00
mån: hol 18.30-21.00 ELSA FYLLER ÅR
tis: bvc 15.30-16.00, hol 18.30-21.00 MAMMA FYLLER ÅR
ons: pa 16.00-8.00
tor: pa 19.00-8.00
Fre: Zzzzzzzzzzzz

Hon kommer få ha kalas på söndagen, men det är ju klart att självaste födelsedagen är den viktigaste.

Ja det gör ont i en mammas hjärta :(


Kanske bör ta det på allvar??

Men fy då tror ni det kan vara så illa??!!! Jag får väll kanske överväga det där med läkaren i alla fall. Men jag håller fast vid att de kommer skicka ut mig efter 3 minuter (som alltid).
Vill tacka er för att ni tagit er tid och delat med er. Verkligen uppskattat.

Förstår om ni är ett gäng som tänker :"jäkla gnällkärring varför hittar du på något nytt att gnälla för varje månad!!??"

Jag vet att jag gnällt mycket det sista.

Sorry.

Ställ en diagnos om du kan

Vad händer med mitt knä??!!! Börjar få lite panik. Mitt knä är ur funktion kan man väll säga. Har jag benet böjt så fastnar knät och jag får hjälpa till och trycka för att jag ska kunna räta ut det. Och det mina vänner gör ONT!. Har hållit i sig i några dagar nu och det blir ju inte bättre. Kent hjälpte mig en kväll att trycka knär tillrätta och han kände hur det liksom hoppade rätt. Jag kan inte ta mig upp utan att ta hjälp av mina armar om jag har satt mig på huk. "#¤?"#%! vad ont det gör...
Jag har inte lust att slänga pengar på den VÄRDELÖSA sjukvården som bara roffar åt sig pengar utan att ge något i utbyte. De kommer bara kasta upp i ansiktet på mig att jag är för tjock. Har nämligen försökt få hjälp tidigare. Men såhär har det aldrig varit.
Men det är inte bara detta som är skumt. Jag har i två veckor nu vaknat med svullna och värkande fingrar flera gånger varje natt. Jag kan inte böja fingarna men måste trycka ihop dem för att värken ska sluta. SKUMT!!!

Vad händer med mig???

Här för att stanna

Börjar mer och mer inse hur livet kommer vara för oss om sisådär 5-6 år. Livet är inte lätt som 7-åring och kommer ju inte bli lättare som 13-14 åring. Ibland vet man varken in eller ut.  Till er som säger att det bara är en period. Ni har fel!!! Detta går nog inte över på många många år... Tonåringen är här för att stanna!

Men världens finaste "minitonårning" är det :)


Reafynd

Har kikat på denna klänningen från ellos ett tag nu. Och nu slog jag till. La klänningen i kundkorgen och när jag klickade vidare för att betala så blev jag glatt överraskad. Den var ju på rea!! Har kostat 399:-, jag fick ge 240:-.
Hoppas nu den sitter bra :)

Klänningen hittar du HÄR

En skatt

Tänk att han till sommaren blir 9 år.
Kommer ihåg första gången han fick mig att fälla en tår.
Det var en junidag när det hade övergått till sommar från vår,
han kikade för första gången på mig och jag tänkte, något bättre är det ingen som får..

Och han är bara vår!


Hopp om våren







Vilken värme??

Jag och Elsa tog oss nyss utanför dörren, men blev mycket besvikna på "värmen". Ja ni vet den där vårvärmen som skulle komma. Ser mot hällevadsholm, tanum, strömstad och ed och jag ser blå himmel! Men just över Bullaren är det grått grått GRÅTT. Blåset gör det också :( . Inget härligt väder alls ju. Men vi höll oss ute en stund och sög i oss frisk luft så det räcker ett tag i alla fall.
Tog tom med mig kameran ut :)







Har kommit fram till att Tjorven helt klart är en utehund. Hon skulle kunna vara ute hela dagen om hon fick. Nu har jag satt henne i en länk utanför trappen och hon ligger gott på tredje trappsteget och håller koll på vad som händer. Annat är det med Wilma som helst vill ligga inne och sova hela dagarna, hatar att vara ute om det är kallt eller vått. Helt olika hundar.
Som ni ser så är lille Sixten ute en hel del nu. I natt vaknade jag till av ett jamande från utsidan. Öpnnade fönstret och där stog han. Hade visst glömt honom ute. Men han måste ju lära sig någon gång.

Nog om dessa (o)djur ;)

Idag har jag inga planer förutom att hinna umgås med min man lite. Vi har sprungit om varandra det sista. Är jag ledig så jobbar han över, har tydligen massor att göra på jobbet just nu. Är han då ledig en kväll ja då jobbar ju jag. Så jag ska krama hårt på honom idag.


Hemmaträffstädpanik

Hej å hå. Här jagas både snabeldraken och skäggkvasten runt. Ska få hit en bunt med tjejer sen som ska kika på Lolas underbara kläder. Har bjudit in dem som inte fått till att komma till en träff eller ordna med en själv. Därför år paniken där den alltid är då det ska komma hem någon till mig. Är nog något medfött då mamma är precis likadan. Använder sovrummet till gömma och sen ska det låsas så att ingen kan gå in och se skiten. Jag funderar bara på var jag ska göra av hundarna, dem vill jag INTE ha i sovrummet :/ . Jaja några timmar kvar att komma på en lösning på det.
Har jobbat i natt så bode väll vara trött, men hinner nog inte känna av det idag.
Hur glad blir man när C kommer hem och tittar allvarligt på mig och säger ; "Skulle inte du städa idag". Jodå här har man städat i flera timmar men tydligen syns det inte! Skitunge!

Elsa har somnat på kökssoffan, gosan. Är inte alltid så roligt att gå upp 5.20 med pappa.
Kent kommer förmodligen att jobba över idag. Varför just idag!!?? Jaja bara att gilla läget.
Snart kommer första gänget på en liten förträff. De andra kommer först 18.30.

Kanske vill du också komma?? KOM!! Drar som sagt igång 18.30 :)

Kram!


Vadå på pallen? Är ju bättre i pallen.

imag0366_1331545 (MMS)

Vadå på pallen? Är ju bättre i pallen.


Trött och sliten liggandes på soffan dagen...

p20120311-151226 (MMS)

Trött och sliten liggandes på soffan dagen efter fest :(


Pigg och tillpiffad innan jag ska på fest :)

p20120310-155432 (MMS)

Pigg och tillpiffad innan jag ska på fest :)


Efter att vi ätit oss proppmätta så ligger...

p20120308-153358 (MMS)

Efter att vi ätit oss proppmätta så ligger vi nu och vilar :) .Detta är allt bra gott.


Vi gör det igen

Ja det är snö på backen idag, det har väll ingen missat. Denna snön har ju jag deppat över i 1 vecka innan den kom. Bara vetskapen om att den skulle komma gjorde mig putt. Men kolla in detta och bli på topp igen :)



Vi gör ett nytt försök, jag och våren.

C kommer få en ny väska :)

Cornelia vill ha (behöver) en ny axelväska. Just nu går hon runt med en sliten och alldeles för liten adidasväska som jag hade i min ungdom ;)

Ikväll slog vi slag i saken och beställde en egendesignad.



Var vi har gjort den?? På spreadshirt.se

Där kan du göra andra roliga saker också. Gå in och kika :)

En manisk budgivare

Jahopp. Är uttråkad..... Visst alla måsten med städning finns ju men jag VILL INTE. Nu när jag är ledig så många dagar i sträck så blir jag grymt uttråkad och jag har inte lust med något. Igår tog jag och Elsa oss en promenad till affären i alla fall men idag ville vi då rakt inte gå utanför dörren, fy katten vad ugget det har varit. Och nu i skrivande stund så SNÖAR det, men hurra :/ .
Alla verkar vara sjuka, läser på fb om den ena efter den andra som mår dåligt. Går en massa magsjukor och influensor nu och vi har hittills klarat oss, men är väll ett under om det håller i sig. Hur lång tid tar det innan influensan bryter ut efter att man blivit smittad??? Men magsjukan är det väll 3 dagar har jag för mig.


En rolig grej är att jag vann en budgivning på fb igår :) Jag har blivit med kista!



Kostade mig 420:- men det är den verkligen värd. Den ska stå i vardagsrummet under min fina "fönsterspegel". Hämtar hem den på lördag.

Ni skulle ha sett mig under kvällen igår när jag satt med datorn i knät och budade. Jag var helt skakig av adrenalin och blicken var helt fast, hahahahaha. Jag hade blivit skitsur om jag förlorat. Hade släppt det efter först ett par dagar tror jag. Men nu vann jag :). Har ju övat på tradera, hahahaha. Vill jag ha något så ger jag mig inte. Jag vet, jag är helt sjuk i huvudet, hahaha. Stackars Helen som var den stackare som budade emot mig hela tiden. Hoppas hon inte tog det lika hårt som jag hade gjort om det var jag som förlorade. Kent tycker jag är knäpp och bara skrattar åt mig. Men det gör ju jag också så det är helt ok.
Ger mig gärna inte in i budgivningar pga att jag blir så manisk. Men detta kunde jag ju INTE låta bli. Den hör ju hemma här hos mig :P




Annars så är allt tröööööök......



Helt klart en vinnare

Loreen går varm i högtalarna här hemma. Hon var min favorir redan förra året men är ju ännu bättre i år. Hon måste ju bara vinna på Lördag.


Gäsp. Världens all trötthet har kommit öve...

p20120305-150830 (MMS)

Gäsp. Världens all trötthet har kommit över mig. Tror det är psykisk trötthet. Eftersom jag vabbar idag så kommer jag jobba först på söndag. Jag har inga visningar denna veckan heller. Tror hjärnan gått ner i viloläge och tänker stanna där några dagar. Jag har inte några direkt måsten heller. Gott för mig :) Men nu har jag legat och slappat i 3h så är väll dags att ta sig upp ur sängen och börja med middagen. Idag har J valt middagen och då blir det lasagne. Över å ud!


Hen??!!

Nu går det för långt!! Vad fan är det med detta HEN!! För er som missat så ska man numera inte säga hon och han utan hen för båda. Idioter!! Vi är INTE lika hur mycket de än vill det. För det första så är vi ju helt olika ytligt sett, killar har inga bröst och senast jag kikade efter så har jag INGEN penis. Sen så är det det man inte ser, hjärnan. Där är vi också vetenskapligt bevisat olika. Killar använder den ena halvan mer än den andra och tjejer tvärtom. Killar har lättare för att bygga muskler och är därför oftast starkare än tjejer. Varför måste man jobba så hårt på att vi ska vara likadana??? Varför kan vi inte se olikheterna och dra nytta av dem istället??? Jag menar INTE att vi inte är lika mycket värda för det är vi, MEN vi är olika.
Här hemma får barnen leka med vad de vill och det har alltid funnits "tjej/kill-leksaker" som alla kan leka med. Men det är J som gillar leka krig, tv-spel osv. C och E gillar smink, barbiedockor osv. Det sitter i generna och det är inte så mycket vi kan göra åt det. Snacka om att bli förvirrad att bli en hen, den ungen kommer ju ha miljoner frågor om varför alla hen inte ser likadana ut. Vissa hen han föda barn, andra inte. Vissa hen kan kissa stående, andra inte.
Sverige håller på att bli för pedagogiskt. Låt barn vara barn och sluta upp med detta tramset!




Vad tycker du??


Påväg till Hällevadsholm på visning :) . F...

p20120304-150641 (MMS)

Påväg till Hällevadsholm på visning :) . Första träffen då nyheterna åker fram, tjoho.


Nu är jag redo för bowling :) . Crusadersg...

p20120303-163036 (MMS)

Nu är jag redo för bowling :) . Crusadersgänget anordnar med buss, mat och bowling i Ed i kväll. Sitter nu och väntar på avfärd och njuter av en kall breezer, mumma. Hoppas ni också får en trevlig kväll. Puss!


Förhoppningsvis en katt med stor blåsa

Blir så trött på mig själv...... Efter att jag kommit hem från affären tog jag tag och skurade ur kattlådan. Ja det var ju bra, men när jag ska hälla i sanden så har vi ju INGEN sand!! Nu får Sixten hålla sig tills jag ska hämta barnen för jag åker INTE till affären nu igen....

Är helt värdelös på att göra inköpslistor, vi är nog den familjen som besöker affären flest gånger om dagen, ca 2-3 gånger kan det bli ibland (läs ofta). Så senare blir det mitt andra besök denna dagen.... *suck*

Vink vink till Åsa och Per, ses snart igen ;)

Ja det måste ju göras

Bläääää, sitter här med mensvärk ALLAN!! Väntar nu på att tabletterna ska göra sitt så att jag kan orka komma igång och slipper sitta här i soffan och tycka synd om mig själv. Är lite trött efter jobbnatten också vill jag lova *gäsp*. Men har för mycket att göra för att kunna sova.

Idag hade jag tänkt:

¤ Ringa om en jobbgrej
¤ Ringa om en bokning
¤ Ringa försökringskassan och snällt men bestämt förklara att jag tjänar mer än 129 000:-/året, IGEN!
¤ Minska tvättberget
¤ Rasta dammsugaren
¤ Vika torr tvätt och lägga in i garderoberna
¤ Dammsuga ur min lilla bil
¤ Planera middag
¤ Komma ihåg att hämta barnen ;)
¤ Utfodra hundar, hönor och katt
¤ Ta en promenad


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!