Ho vill käka upp miiig!

Läser alla hemska kannibalartiklar i Aftonbladet. Helt plötsligt verkar alla kannibaler dyka upp. Skrämmande! Man verkar få passa sig då vem som helst verkar kunna få ett psykbryt och börja tugga på första bästa människa. Jag hoppas då att Bullingarna nöjer sig med älg och inte ser mig som något smaskigt. För något gott att bita i är jag tydligen. Fråga myggen! Blir alltid uppäten av de kräken och lika så i år. Jag kliar mig fördärvad om nätterna.

Bara se här på min arm, 5 stycken har haft middag ihop. Och såhär har jag det på många fler ställen, vill inte gå in på detaljer :/. Så kanske att jag borde akta mig för de där kannibalernai alla fall. ....


Göra ett försök

Gott när barnet vill ligga och sova fram till kl 10. Nu har vi även fått i oss frukost. Ska försöka komma igång med alla husliga sysslor, kanske att lite musik kunde göra susen. Vi får nog göra ett försök.

God morgon!


En ensam dag

Alla barnen iväg idag. Och hemma sitter jag ensam och känner att musten har gått ur mig. Förutom att rasta svärmors hundar så tänker jag inte göra många knop.
De stora är på bad/strand-resa idag och de lär inte frysa då jag tvingat med dem varma kläder. De har ju hotat med kallt och regn.
Det är helt tyst i huset, tom kaninen är tyst som annars brukar gå loss på vattenflaskan (han är verkligen arg på den flaskan). Om jag bara hade haft en bra bok. Efterlyser Unnis böcker, någon som har?

Tills dess tar jag min fina iittala mugg och fyller med kall oboy, mums!


Om man bara visste

Kommer inte bli någon rolig läsning så sluta läsa redan här om du inte orkar med något deppigt och om sanningen svider.



Mycket rör sig i mitt huvud just nu. Är det det rätta att ändra på sig för någon annans skull. Hur länge orkar man det? "Du ska vara dig själv" är ju något man hör de flesta slänga ur sig. Men hur många av dessa vågar till hundra stå på sina egna ben och verkligen vara sig själva. Jag vågar inte. Jag kan ändra på mig för att bli accepterad och passa in. Sen håller det ju inte så länge innan jag kollapsar. Men just för stunden så går det ju. Att visa sina känslor är lite tabu, antigen är man då överkänslig eller galen. Vi är också världsbäst på att döma andra och blunda för våra egna problem. Ja och sånna lär vi ju fortsätta vara. Du får inte vara för lycklig heller då blir vi avundsjuka och kallar dig ego och lyckopillershora. Visst är vi härliga, svenneapan.
För det bor en liten Svenne i oss alla som gillar lagom.

Nej ingen behöver ta åt sig, ingen mer än alla svennar som kanske borde tänkta till lite. Bara erkänna för dig själv hur dum du egentligen är. Sen kan du ju återgå till det vanliga, för några under det tror jag inte på.

Detta är vad som förföljer mig ikväll. Men vad är väll detta när man ser bilder från Syrien där de bär en död liten flicka gen folkmassorna. En liten flicka som min lilla Elsa. En flicka som aldrig kommer få bli något annat än ett minne.
Ja man gömmer sina tankar i den lilla värld man lever i och bygger upp en mur mot alla yttre intryck. Det gör oftast jag med. Men idag brast det när jag fick se den lilla flickan. Och då kom tankarna på hur vi här i Sverige "måste" vara.

Är en djup tisdag och jag har svårt att somna. Allt jag ser framför mig är den svenska mannen gå med ögonbindel och gå och sparka undan ting som för honom bara är skräp, saker han inte ens gör sig något besvär för att lyfta ögonbindeln för att se. Men som för dem utan ögonbindel är kroppar. Stora och små som inte kommer få se dagens ljus igen.

Räknar med en mardröm inatt. För mig är det bara en mardröm. För andra är det en verklighet.



Surt

Är inga glada miner här idag. Elsa skitsur för att hon inte får godis på en tisdag, Jonathan för att han inte har speldag, Cornelia för att hon inte får pilla på min mobil och jag för att jag av någon anledning har ont i ryggen.

Lyckliga gatan du finns inte mer.......

Idag känns det också extra tråkigt att behöva laga mat. Vad ska man hitta på?


Sova längre

Känner att jag har det bra nu. Går upp på morgonen och gör iordning de stora barnen och skickar iväg dem till bussen. Sen går jag och lägger mig igen. Och oftast ligger där en liten Elsa ,som kommit ner vid 5-tiden, och sover så gott. Sen ligger vi båda och snarkar någon timme till :) . Ja jag ska inte klaga.



Jag och Elsa är hemma idag och har en rikt...

p20120523-113012 (MMS)

Jag och Elsa är hemma idag och har en riktig slappdag. Vi dricker saft och mumsar kakor mellan tvätthängandet. Jag väntar på att svärmor ska komma med en överraskning till Elsa, en liten pool som kan vara på altanen. Dit man kan gå och svalka av sig lite om det skulle behövas. Självklart är det till alla barnen. Men Elsa som igår fick sin första bikini (och som hon haft på sig sedan dess, tom sovit i) kommer bli extra glad när hon äntligen ska få bada med den :) . Ja fast det hela hänger ju på om svärmor hittar någon i Tanum. Håller tummarna!


Morgonslapp i nya soffan.

p20120516-073916 (MMS)

Morgonslapp i nya soffan.


Inte alltid på topp

Har inte varit så pigg och glad det senaste, och det verkar ju aldrig gå över :( .
Pga av personliga saker så har jag nu bl.a beslutat att sluta som säljare. Jag kommer fortfarande kunna ta emot beställningar säsongen ut men kommer inte åka ut på några visningar. Så alla mina kunder, det är bara att höra av sig om det är något ni vill beställa.
Men nu ska jag på ett par möten under veckan och jag hoppas att det efter dessa känns något bättre.


Men någon som alltid livar upp stämningen är Elsa :) . Som här när hon provar Cornelias läsglasögon, hehe


Dålt fönster

Projekt vardagsrum går sakta men säkert framåt. Hittade ett gammalt fönster där vi ska sätta in ett nytt.


Lekland

För er föräldrar med barn mellan 3-10 (är säkert bra för mindre och kanske även större barn också) så rekommenderar jag verkligen trestad lekland :) . 100:-/barn för 3 timmars lek. Barnen stog bara still den lilla stund det tog att dricka, sen var det full fart igen :) . Vi kommer med all säkerhet åka hit igen.

Inget kort på Jonathan då det var svårt att hinna ifatt honom ;)

Mitt liv

Älskar soliga och varma dagar på landet. Är så himla glad att jag slipper bo i en lägenhet i något samhälle eller stad. Det är ju detta som är liiivet!



Min man

Och denna är jag gift med..... Och tur är väll det ;)


Idag har svägerskan gjort hårförlängning p...

p20120507-130414 (MMS)

Idag har svägerskan gjort hårförlängning på mig. Hon utbildar sig till frisör och idag hade de prov i detta. Och jag ställde mer än gärna upp som modell :) . Klart hon klarade det och med många goda ord från proffsen. Så nu var man sommarfin , tjohooo!


Funderar på det

Här är några tapeter jag funderar på till vardagsrummet :) . Är helt såld på "sekelskiftstapeter". Är inte jättemycket väggyta som kommer få tapeter. Bl.a ska vi riva ner en vägg och ta fram den gamla timrade väggen, sååååå fint! Sen så är det ju ett fönster, en altandörr och en trapp som tar bort mycket av de övriga väggytorna.

1



2



3




4





5

Idag har altandörren fått byta plats. Komm...

p20120505-225332 (MMS)

Idag har altandörren fått byta plats. Kommer inom ej snar framtid göras om i vardagsrummet :) . Sitter nu och kikar tapeter på nätet, planerar in ett nytt fönster, funderar på att riva fram en gammal vägg mm. Tv:n har fått byta plats så att det blir bra med nya soffan (shittponfritt!). Nu är den under trappan. Ser ni på höger sida av kortet så ser ni vad min lilla pisse tycker är roligt :/ . Tror han behövde utagera sig när han bara var inne, men nu är han ju ute varje dag och har slutat med dessa dumheter ;) och då får ju jag välja nya tapeter, hihi. Har några jag funderar på, tänkte dela med mig av dessa i morgon. Puss och godnatt!


Ångest/lycka

Ja jag vet inte riktigt vad jag känner. En blandning av ångest och lycka cirkulerar runt i kroppen.
Vad har jag/vi gjort!! Äntligen!!!! Är jag inte riktigt klok!!! Den är jättefin!!

Ja så snurrar det runt runt runt....

Varför undrar ni nu. Jo jag, eller vi men var jag som klickade med musen och den står på mig, har "klickat" hem en soffa. En soffa som kommer komma i slutet av veckan eller början av nästa vecka. OMG!!!!

Vi har stora problem med möbleringen i vardagsrummet och har ju aldrig haft en soffa som är köpt för att passa in här. Men nu tror, TROR, jag att vi har hittat en som kommer passa. Kent sa bara "Men beställ då". Och då fick jag en klump i magen. "Jaha, så jag ska beställa den då?". "Japp" svarar Kent och är lugn som en filbunke.

Man kan ju skicka tillbaka den om man inte gillar den, men fy vad jobbigt det skulle vara då. Och soffan som vi har nu har jag redan ringt och gett bort till lillebror som jättegärna ville ha den.

Så här ser den ut:


Så nu är det bara vänta och se.....

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!