Morgondagens förhoppningar

I morgon är det 1 December. Då hoppas jag på

att en bra julkalender börjar,
 att två stora barn kan åka till skolan,
att Elsa mår bättre och blir lite mindre gnällig,
att mina traderaköp kommer med posten
och att jag orkar hålla mig vaken hela dagen.



Har ni några förhoppningar om morgondagen???


(SVT:s julkalender 2010)





Fyller ett hål

Tänk att man träffar en människa som gör så stort intryck. En människa som man på avstånd har kikat in på livet innan, men inte tagit steget fullt ut för att träffa. Man behöver inte säga så mycket till varandra, det bara känns rätt. Personen fyller en plats som så länge har stått tomt. Tror inte att man kan ha en vän som fyller alla hålen, ju fler vänner desto helare blir du. Detta hålet har stått tomt så länge att man nästan glömt hur mycket man behövde få det fyllt. Att jag skulle behöva bli dålig först för att fa möta denna person var ju inget jag trott.

Tack för att du kom och att du stannar...

Finbesök

En dag som började segt, så förbeeenat trött. Efter mycket om och men så blev det bara Cornelia till skolan idag. Jonathan har ju svårt med hostan när han anstränger sig.. Och sitta still bland en massa kompisar är en plåga för den killen. Elsa, hon har fortfarande feber till och från och slemhostar.
Några timmar efter att jag lämnat Cornelia så kröp jag ner i sängen en stund medan Elsa kikade på tv och Jonathan spelade. Blev då uppringd av Carro som undrade om hon fick komma. Självklart! Carro stanna här i ca 3h och under den tiden hann vi med glass med nyponsoppa, hämta Cornelia på skolan som inte mådde bra och en tecknad film :).

Termometern har visat många minus hela dagen. Just nu visar den detta



Vad visar den hos dig???
(Petra, jag vet att du kommer klå oss alla ;) , hehe)


1 Advent och första ljuset är tänt

Hej hopp!!

Blev en lugn helg utan några utflykter, bara hemmamys med familjen, det behövde vi alla.
Igår gjorde vi inte så mycket mer än att Kent drog igång projekt "ved-2011".
Idag är det ju veckans stora städdag och den har tagit den mesta av tiden.
Elsa har fortfarande feber. Hon går och gnäller hela tiden, inget är bra någon längre stund.



Jonathan är mycket bättre nu, men hostar fortfarande mycket på nätterna.




Första ljuset är självklart tänt




Flyttade byrån (eller vad det nu heter) från köket till vardagsrummet. Och det blev mycket bättre.




Nu sitter vi och myser framför Bolibomba






Bögarnas fel

Ni har väll inte missat att det är bögarnas fel..
Skönt att veta att allt är deras fel ;)


Nu har kärringarna fattat

Nu har dom fattat att budar jag så ska jag ha den!! Idag blev det ett väggord, inte vilket väggord som helst utan ord tagna från en av min och Kents bröllopssånger. Wiiiii är lyrisk!!!


Yr

Jag fattar inte vad som händer... Allt bara snurrar och det ger sig inte. Nu har det varit såhär hela eftermiddagen och kvällen. Skitäckligt vill jag lova. Om jag fäster blicken på nått så ger det sig lite men så fort jag flyttar blicken så snurrar det.

VAD KAN DET VARA MED MIG???!!! HJÄLP!!!


Kamp om Tv:n??



Har struttat runt i pyjamasen hela morgonen. Men nu var det dax att besöka duschen och sen klä sig i sin nya finaste tunika från me and I. Lite spackel i ansiktet drog jag till med också. Har en plan på att ta mig till Tanum sen när Kent kommer hem. Ska bla kolla efter en anka..... Men jag känner lite ångest över att behöva träffa folk just nu. Kände det när jag vaknade i morse, hoppas att det ger sig tills i morgon så jag kan gå på tjejträffen. Om inte så tänker jag inte utmana ödet med att gå. Har inte gått så bra de senaste gångerna. Jag hoppas verkligen att ni där ute slipper hamna i en depression, det är fruktansvärt.




Kent slutar tidigare idag. Han ska på återträff på Dingleskolan ikväll och ville hinna träffa familjen innan.
Så det blir jag och alla sjuka barn hemma ikväll. Får väll köpa något mumsigt och sen hoppas på att alla kan samsas om att se på Idol. Vid annat fall så får de mysa själva uppe och se på vad de vill, jag ska då se på Idol.


Nej, dax att tända i pannan. Order från husbonden...


Helt otroligt

Här sitter jag och klockan är tidigt.... Att stå upp innan kl 6 hör inte till vanligheterna, typ never ever.. Men jag har sovit så dåligt inatt och kände att nu var det försent att somna, då hade jag varit helt utslagen när barnen kommer upp och tycker jag ska vakna. Så här sitter jag nu med burriga ögonbryn ;) , te i finkoppen, Måns i högtalarna och bloggar...




Alla stakar och stjärnor gör att ett mjukt ljus sprider sig i huset. Utanför yr snön runt (men hamnar inte på backen) och det är svinkallt. Men här har jag det varmt och gott.

Skål!


Nu är det jul, här i vårt hus....

Inte färdigstädat, men alla tomtar, stakar och stjärnor fick ikväll komma fram. Barnen behövde få göra något roligt och de ville så gärna ta fram pyntet. Och ja, allt är tänt. Här väntar vi bara med första adventsljuset tills på Söndag. Nu är det supermysigt här. Jag och Kent har myst ner oss i soffan framför Robinson, men slårt snart över till Criminal Minds. Vi mumsar samtidigt i oss smörgåsrån med brieost, mums!


Jonathan är just nu jättesjuk. Går runt och yrar pga feber, ögonen är illröda och hostar så det skär i halsen.



Pyntet som jag pysslade igår



Julmyset i huset


Tomten Kenta har fått komma ner. Nu har han stenkoll på barnen så att de är snälla.



Längar tills alla fyra ljus är tända och det firas jul här hemma. Ska bli så skönt att få vara hemma i år.



Så god jul på er!!


......

Lägesrapport: Jonathan och Elsa har hög feber, alla tre hostar och hostar.

Vi får se hur denna helgen slutar. Vi är bjudna på kalas för brorsan, adventsmys hos Carro och Bubba och jag är bjuden på tjejträff. Men nu kanske det blir till att stanna hemma istället, barnen betyder ju allt.

Är tänkt att julpyntet ska fram ikväll, får se hur det blir.....


Snälla svara

Var väldigt arg igår, och är man inte inblandad i det så förstår man inte. Var så arg att det tom gick ut över en vän som hade en annan åsikt om saken. Jag har bett om ursäkt men inte fått nått svar. Jag ska hålla mina vänner utanför det här, de kommer aldrig förstå.
Mina vänner betyder allt för mig!

Så snälla svara.......

SKIT!!!

Budade som en galning på två klänningar till mig på tradrea, vann bara en. Ville ju så gärna ha den andra med!! Idioter som tar den ifrån mig!!! Grrrrrrrrr

Men denna kommer komma hem till mig

Ljusblå klänning från HM

/sur menskärring....

Happystore

Vill du hitta roliga saker att ge bort eller ha själv så kolla denna sidan.








Väntar och längtar

Var ju på me&I party hos Helena förra veckan. Och dessa kläder föll jag för. Helena tror att de kommer komma denna veckan. Jag lääängtar!!!


Till mig!
velourtunic with dragonfly mom

Till Cornelia. Handlade så mycket att jag fick dessa på köpet ;)
yogapants

Till mig!
velourtunic with crown mom

Till mig!
cardigan for mom

Nu ska bara telefonen plinga och säga att det finns paket att hämta.


Länk till Me&I hittar du HÄR




Lite nya

Ser att det hittat hit lite fler läsare, KUL!
Hade varit jätteroligt om ni ville ge er till känna genom en liten kommentar om vem ni är.
Vill ni inte säga namnet så kan ni kanske bara skriva var ni kommer ifrån.


Sjukanmälan!!??

Det blev tre barn som stannar hemma idag. Elsa lite febrig, de andra hostandes. Vill inte att de springer ute hela dagen med den hostan, är utedag för dem idag.
Har redan hunnit bli irriterad idag, på skolan. När man ska ringa och sjukanmäla dem så är expeditionen stängd för hon var på möte hela dagen, rektorn var på kurs hela dagen och fritids svarade aldrig. Så jag fick ringa till Elsas förskola så att de fick gå och meddela klasserna, *suck*.
Mensvärk till tusen har jag också, gaaaahhhh. Men piller finns och piller ska ätas, för ikväll kl 18 är det julpyssel i församlingshemmet i Tanum. Inga kids är välkomna, så morsor passa på och kom!! Men glöm inte småpengar.



Som ni ser så är de förövrigt mycket pigga.
Man kan också skymta Jonathans blåtira. Den fick han i helgen genom att krocka med Cornelia.


sova sova säng säng säng...

Slöardag idag. Jag behövde verkligen en sån här dag nu. Har inte haft en lugn dag på länge och det var nog orsaken till mitt "anfall" i måndags. Det är inte lätt att lyssna på kroppen, det är en sak man måste lära sig.

Så jag har inget roligt från denna dagen att dela med mig av. Bara skit, som att jag fick hem 3 hostiga ungar från fsk/fritids varav en med lite feber. Får se hur det är i morgon.

Bye bye!!

Loppisar hela dagen

Idag var det den efterlängtade loppisdagen. Jag och Helena har gjort Strömstads loppisar osäkra hela dagen. Eftersom båda älskar shopping så valde vi bort fikan för att få shoppa längre.
Gårdagen var ju inte den bästa och jag var osäker på om jag skulle klara av att ge mig iväg idag, men efter att ha fått sova 45min extra efter att ha lämnat barnen så var jag sugen på en utflykt.

En supermysig dag med massor av fyndande.
Kom hem med allt detta för bara 250:-


Böcker till mig och som juklappar till Lasse
De kostade mellan 2-5 kr styck


Plåtburkar


Fins skor för 30:-


Ramar, alla för 60:-


Klänning till Cornelia och baddräkt till Elsa. Tillsammans 30:-


Fina stjärnor som jag ska hänga i fönstret


Koppar som jag ska ha blommor i till våren


Ett litet fat och ett uppläggningsfat


Till mjölk och socker


Efter att ha vandrat runt hela dagen så är det dax att slänga dessa strumpor, hahaha



Hade några bilder på min mobil också men den vill inte samarbeta och lägga över bilderna till datorn, grrrr


Ytterligare en smäll....

Här har ni mig igen, har varit lugn med bloggandet några dagar. I Lördags var det ju BGoIF-70årsjubileum. SKITTRÅKIGT!!! Japp, kunde kvittat.

På Söndagen kände jag mig hängig och jättetrött. Orkade verkligen inte att göra nått. Men var ju bjuden på ljusparty till goa Carro på kvällen. Fick ta med mig Cornelia och Elsa dit, då Kent har sin träning på Söndagar. Kent tog i alla fall med sig Jonathan. Barnen hade ju varit hos sin farmor och farfar natten innan och var därför jättetrötta. Detta resulterade i att Elsa var grinig till tusen och inget passade damen. Jag valde några ljus fikade snabbt god fika som Carro fixat och sen åkte vi hem. Hann bara säga hej då till Carro. Alla måsre ju trott att jag var helt knäpp.
På kvällen kom smällen!! När vi gick ock la oss så kom jag på att vi glömt göra läxan med Jonathan. Hjärtat började slå fortare, hyperventilerade och tårarna sprutade. Gråten kom och gick hela tiden och jag kände mig yr. Kunde börja gråta bara av att jag kommit på att jag glömt vattna blommorna. Helt knäpp var jag. Stackars Kent blev nog lite orolig där ett tag. Jag var verkligen inte mig själv. Tog en varm dusch men det blev inte bättre. Gick och la mig igen och Kent låg och höll om mig.

Tillslut kunde jag lugna ner mig och somna......


Partypingligt??

Ska försöka pingla till mig till kalajset ikväll, Bgoif har 70-jubileumskalas. Kent är ju ledare och därför är vi bjudna. Men är det en "dricka-sig-full-kalas" eller "nej-till-alkohol-förenings-kväll" ???? Ja jag har då ingen aning, hahahaha. Men är redo med mina Bacardisar om tillfälle ges. Har ingen ångest gällande kvällen än, tror det kommer gå fint.

Så vet ni hur det ligger till så kan ni ju skriva en liten kommentar :)

Om jag kommer att komma ihåg att ta med kameran återstår att se, hahaha. Annars så är väll telefonen med...



Tränar´n


Jag är inte rädd att använda den......

Men troligtvis dålig på det......


Har köpt mig en ny almanacka :) . Lika roligt varje år vid denna tiden. Sen längtar jag tills jag för börja använda den. Har redan skrivit i en hel del födelsedagar och att fritids har stängt den 7 januari. Kan börja använda den redan den 20 december :), och jag kommer vara superduktig med att fylla i det ena och det andra. Men sen när februari kommer så kan jag lova er att jag inte är så flitigt antecknande längre, haha. Men det är roligt så länge det varar. Och tillslut närmar man sig ett nytt år igen och man börjar gå och kika efter en ny fin almanacka igen.

I år hittade jag denna och föll pladask!!


Mitt sanna jag

Bad min man ta kort på mig (märker ni att jag använder ordet man, vuxenpoäng!). Tyckte det kunde vara roligt att lägga ut lite bilder på mig ibland, bloggen handlar ju trots allt om mig.. Man får vara ego :) . Sagt och gjort, gubben greppar kameran....
Dessa två kort blev de bästa, hahaha då kan ni ju tänka er hur bra de andra blev. Men men kan ju vara mig det är fel på också, hahaha. Är kanske så att detta är jag och det är inte så mycket att göra åt saken :)






Ser ni vad håret har växt!!!


Komplimang

Förra veckan träffade jag en, som bor i Bullaren, på kyrkis i tanum. Hon sa att hon tycker att jag alltid är så snygg, att jag ser bra ut. Jag blev röd som en tomat, men blev samtidigt varm i hjärtat.
Fick också en komplimang om min rumpa i Måndags, haha. Och det var inte första gången det kom från henne. Hahaha.
Idag fick jag frågan om jag har gått ner i vikt, (har jag inte vad jag vet).

Klart man blir glad! Ska försöka tänka på dessa komplimanger lite oftare så kanske jag mår lite bättre :)



Möte

Träffade en tjej, som jobbar på Clas Ohlson, i affären idag. Hon undrade hur det var med mig och anledningen till att jag inte fått stanna kvar på C-O. Jag sa som det var, att jag fortfarande är sjukskriven och att jag fick gå pga att jag blev sjuk. Tydligen var inte jag den första som blivit behandlad så. Ingen av de som jobbar där har fattat varför jag försvann.
Känns så himla skönt att få prata med någon som jobbar där. Har ju varit skitskraj för det, varit rädd att det snackas skit.. Man inbillar sig ju en massa sånt när man inte mår så bra. Men det var ingen som sa något illa om mig.  Sen fick jag ju bekräftat att chefens anledning var bara skitsnack, nu är det solklart att det var för att jag blev dålig som jag fick gå. Blir bara så arg på chefen som inte kan stå för vad han har gjort.
Sa också att jag är öppen med min depression och det är inget jag tänker skämmas för. Så vill ni inte veta hur jag mår, fråga inte ;)

Jag och tjejen skulle i alla fall snart ta en fika, och det hoppas jag verkligen att vi gör snart :)

Känner att jag är ett steg närmare att klara av att gå in i C-O affären. För er som inte vet så är det ett av mina största mål. Just nu går det inte.


Ha överseende med svettlukten

Köpte en ny deo igår, en som jag inte provat innan, en DOVE. Den luktde ju jättegott, men den verkar inte passa ihop med min kroppslukt. Jag tycker jag luktar svett!!!! Så sorry folk som kommer träffa mig idag, tajt budget och barnbidraget kommer först i morgon.




Svettiga hälsningar

Me&I=fattig

Jag ska hålla mig ifrån sånt här, jag blir ruinerad!! Hahahaha, men snygg kommer jag bli! Som vanligt är jag är på me&I så shoppar jag till mig. Men jag kan inte hålla mig. Hade kunnat shoppat en massa till barnen också men då hade jag behövt vara riiiik.

Lite bilder såklart :)


Salongen, ommöblerad för att passa ett klädparty.





Hade jag haft en liten så hade denna filten fått följa med hem



Även denna hade jag då inte kunnat låta bli



Har köpt en sån här fast i sand



Massa fina kläder. Till höger ser man en grön skapelse, den har jag också köpt.



Hundarna är ju bara så söta



Cornelia var också med, men hon stannade inne hos Ronja. Första gången som de träffades och de har redan bestämt att de snart ska leka igen <3

 


Mamma-dotter-tid

I söndags kväll duschade Cornelia sist, så när hon var klar hade de andra gått och lagt sig. Vi tog då och flätade hennes hår, målade naglarna och myste lite bara vi. Man såg på hela henne hur mysigt hon tyckte det var.


Har ni missat

Kanske är det bara jag som har missat, men nu gör Wills dotter en egen karriär. Och hon är allt bra lik sin pappa.


Längtan till ett nytt litet liv

Jag menar bebislängtan. Jag längtar så jag håller på att gå sönder. Kommer jag någonsin känna att jag är färdig med barn?? Att Kent säger att det inte blir fler gör mig så ledsen, jag kan inte släppa det. Känns som om han har tagit något ifrån mig. Jag tänker på det varje dag. Och nu när vänner får bebisar så gör det ont i mig.

Har inte pratat med någon om detta för jag får sånna otroligt stora skuldkänslor när man är nära ett par som kämpar för att få sitt första. Gör ont att tänka på hennes längtan. Hade kunnat offra min högra arm för att ge dom ett litet mirakel. Och det hoppas jag att hon vet. Att se en stark människa gå sönder inifrån och man vet inte hur man ska kunna hjälpa.........





Trött... Fick lite lust.... Lugg

Helt otroligt, har sovit 5h efter att lämnat barnen. Att man kan göra det??!! Men ser det som att jag behöver det.
Annars så känner jag mig ganska tom idag, ingen lust till något. Men såg på fb att Helena skulle ha en me&I visning hemma ikväll och blev lite sugen. Ska sms:a henne och se så att det blir av. Då kanske man kan ta med sig Cornelia och ta en tur.

Behöver klippa mig igen, gaaahhh.... Finns både fördelar och nackdelar med ett snabbväxande hår. Är man inte nöjd med frillan så växer det ju snabbt ut igen. Men är man nöjd så kostar det en förmögenhet att springa hos frisören varannan månad... Denna gången vill jag bara ta luggen, den har ju växt flera cm, resten av håret får vara långt. Ska också färga håret igen, en ordentlig utväxt har visat sig, men det gör jag själv.


Valpar!

Igår åkte jag och barnen och kikade på valparna, som nu alla har öppnat ögonen.









Vi blev bjudna på kycklingsallad och barnen hjälpe gladeligen till.




Filmade de små. Mycket halt golv får småttingar som håller på att lära sig gå.



När katten är borta....

Nu kunde jag inte hålla mig längre... JULMUSIKEN är på!! Jag älskar julsånger. Försökte komma igång med lite julmusik redan igår kväll men Kent började morra, så vågade inget annat än att stänga av. Idag är han iväg och hjälper sin farbror att kakla så nu spelar jag så mycket jag vill :) .


Mamma ringde och tyckte vi skulle komma och kika på valparna, så det kommer vi nog göra. Sen blir det pepparkaksbak. Jag tycker ju inte om pepparkakor, men degen är en favorit ;) .



Hoppas ni får en toppendag, det ska jag försöka få. Tänker lite extra på goa Carro som är dålig idag, Puss på dig!

Hahaha

En tjej som blir skitsur när hon inte kan sjunga


Julpyssel


(lånad bild)

Vill du också kunna göra en sån här??

Klicka  Här

Vuxen-julpyssel på församlingshemmet i Tanum den 24 Nov kl 18.00. Då får man lära sig att göra dessa. Ta med lite lösa pengar då man betalar en symbolisk summa för de olika sakerna. Välkomna!!!


"Fridag"

Idag är inget planerat för min del. Barnen är på fritids/förskola från 9-15 idag. Ska snart dra mig in mot sängen och dra ner persiennerna, tända sänglampan och ta fram min nya bok. När jag har gjort det så kommer det inte ta långa stunden innan jag har somnat, vilket jag alltid gör när jag läser. Efter att ha sovit en stund så ska jag bara gå runt här hemma och mysa idag, INGA måsten.

Hoppas ni får en bra dag!


Lampan

Försökte förklara för Helena hur jag ville göra en lampa av spetsdukar/virkade dukar.
Vill även visa er. Visst är den fin!!

Spetslampa

Om nu klickar på bilden så får ni se hur man gör. Så nu ska det letas dukar på loppisarna =)


Loppis

Är man med Helena och båda har lite tid över så är de ju självklart att man tar en tur till närmsta loppisen!! Idag blev det Återbruket i Tanum. Jag kom hem med detta:



Om nu undrar vad det bruna tygstycket är så är det ett förkläde (har en ficka).


Se sjuk ut

Idag blir det kyrkis i Tanum med Elsa. Hon kan inte förstå varför vi måste vänta tills kl 10, hon vill åka NU. Men jag behöver verkligen besöka herr dusch först. Eller kasnke ska man skippa det så att jag ser riktigt hängig ut, så man slipper kommentarerna "Men du ser ju riktigt pigg och fräsch ut". Man får ju inte må dåligt och se bra ut. Så lite trasiga kläder, gammal utsmetad mascara och fett hår skulle man kanske satsa på ;) . Fast då kanske ingen vågar återkomma till kyrkis.... Nä, duschen nästa!


Första gången

Har haft besök av, som Helena säger, en bloggkompis. Vi har inte träffats så många gånger, men desto fler gånger läst varandras bloggar. Idag kom hon hem till mig för första gången. Rundvandring och en fikastund på ca 3h blev det. Hade gärna suttit längre men plikten kallade för Helena. I morgon träffas vi ju igen för då är det kyrkis i Tanum :). Dålig på fotandet är jag fortfarnade, trots att Kent igår hittade laddaren. Ajsenbajsen på mig.

Kände mig i alla fall glad i hela kroppen efter besöket! 

Kon får skor

Efter att jag och Elsa hade sjungit om kossan, grisen, katten, far, mor och Ida så blir det lätt lite fel ;)
Jag bjuder på det, kan ju bli en hit, hahaha. Men orkar ni hålla ut så kommer ni få höra bara Elsa sjunga, så sött.




Helena, det blev ingen pulkafilm idag, kanske i morgon ;)

Unnat mig

Några örhängen kom med hem efter Nordbybesöket. Det är ju något man inte kan ha för många av. Jag ville ha roliga örhängen och föll för dessa.






Hihi ;)


Dåliga bilder från mobilen då jag ännu inte funnit laddaren till kameran :(
Ser ni mina hemska naglar!!! Snäääääälla TOMTEN ge mig massa pengar så att de kan bli fina igen =).


Skruttan

Igår var jag hos mamma hela dagen, hon hade en ledig dag. Det bleb promenad och massa valpmys. Nu har valparna börjat öppna ögonen, helt ljuvliga.


Här är vår lilla skrutta, ligger innanför min tröja nära hjärtat och myser.



En mysdag helt enkelt!



Ps: Har kommit hem från Nordby igen, ungarna har nu alla vinterkängor, och det gick ganska bra. Satt på parkeringen i 15 min innan jag hade stressandats färdigt och peppat mig själv, men sen gick det fin fint.


Ta risker

Vad gör man inte för sina barn.. Jag slänger mig ut i detta vädret och åker till Nordby för att köpa vinterkängor till dem. Stackars ungar fryser ju om fötterna nu. Så önska mig lycka till, både med körningen och med Nordbybesöket.

Puss!!!!

Klapp klapp på axeln

Nu är det söndagkväll och på tv:n är det just nu "ensam mamma söker" som gäller.
Är så stolt över mig själv idag. Jag har städat både inne och ute, fått gjort en massa pappersjobb, ska bara lägga det på lådan i morgon. Sen har jag också fått skickat efter jultidningsbeställningen. Klapp klapp på axeln!!
 


I morgon ska jag börja lämna barnen heldagar på förskolan/fritids. Då ska jag börja att ta hand om mig själv är det tänkt.
Det är ju kören i morgon, vet inte om jag ska göra ett försök... Hmmm jag får se hur jag känner i morgon. Det är ju så att börjar jag inte snart så kan jag inte vara med på julkonserten, *suck*.



Bjuder på ett kort på Wilma i brist på annat

Ont i mammas hjärta

Cornelia ligger under sitt lilla bord på sitt rum och denna sången går om och om igen. Hon säger att hon tänker på Lassy (Sally). Gör ont i hjärtat på en mamma.



Sally var en katt som blev påkörd. Den var verkligen bästa katten och Cornelia älskade den.

En del av mig


Julklappen

Alla vänner på Facebook vet ju redan, men för er andra: Barnen ska få en hundvalp i julklapp. Ja det är väll vi som kommer få ta hand om den men det är deras.
Det är min mammas hund som har fått 5 valpar, en blandning av Tollare & Golden. Jag har valt ut den fetaste och ljusaste tiken. Sååå söööt. Den här helgen kommer de att öppna ögonen och då kommer man ju smälta.

Här är dom 1 vecka gamla



Jag myser mer våran lilla skrutta


Vi hoppas på att denna hunden vill leka lite mer än vad Wilma gör. Jonathan älskar hundar som vill springa efter saker osv. Jag tror att han hade mått bra av att ha en hund att springa runt med.


Superdag :)

Inte bloggat på ett par dagar. Hade en dag som var piss, låg mest i sängen hela dagen. Blev smått irriterad på personen som har lovat att ställa upp och hjälpa men som aldrig har tid när jag verkligen behöver. Men jag är samtidigt inte förvånad.
Igår var en bra dag, slapp allt vad matlagning heter. Först var vi hos mamma en sväng och fick i oss lite köttsoppa, sen bar det vidare till svärmor som bjöd på pannkakor.
Idag är bästa dagen på riktigt länge! Hanna kom vid 12-tiden och stanna tills nu. Vi har bakat med barnen och pratat en massa.
Ikväll kommer Carro & Bubba, ska bli så roligt att få träffas. Var allt för längesen nu. Då blir det tacos och massa prat :)

Här ser man Hannas kalaskula, är verkligen en kula :), myyys. Ligger nog en lite kille i den, hihi.



Så bästbästadagen idag <3


Raindrops keep falling on my head

Inget roligt lovväder för barnen. Så idag har det varit pussel på hela köksgolvet, köp av ny film, farmor som kommit med nya tidningar och eldning i pannan.
Kent kommer hem sent idag, typ vid 19-tiden. Och alltid när han kommer hem sent så är det nått här hemma som inte fungerar, denna gången är det elementen som krånglar.. Jaja han skulle kolla på det ikväll, men det är just nu som vi fryyyyzzzer... Är så glad för att han jobbar i sverige och kommer hem varje kväll. Det är lyx är u Bullaren att gubben kommer hem på kvällarna. Nu måste jag bara hitta ett jobb sen också så att han kan fortsätta vara i Sverige. Njuter så länge det varar.

Inga bilder att bjuda på idag då kamerans batteri är tomt och laddaren är borta, mobilen har varit död den också :(

Kärlek

Idag har jag och Kent varit förlovade i 7 år. 7 ÅR!!! Herre jösses!!
Vi träffades för lite mer än 8 år sen.
Han är min stora kärlek och kan inte föreställa mig ett liv utan honom.

Puss på dig älskling!


Förlängt

Min sjukskrivning blev förlängd 1 månad till. Denna gången fick jag ett inbokat återbesök, så nu slipper jag ringa :). Jag fick också ett intyg på att barnen ska vara på förskolan/fritids 100%. De har ju krånglat lite med att jag ska få ha dem där. Min läkare blev sur för detta och bad mig ringa direkt om de krånglar igen. Så nu försöker jag få tag i rektorn, vilket inte verkar helt lätt.
Ska också försöka/tvinga mig ut på promenad varje dag. Hoppas på att få med svärmor några gånger, är ju så förbannat tråkigt att vara ute och gå själv.


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!