Det gör mig förbannad


Grrrr nu har jag varit irriterad i flera dagar, faktiskt sen i torsdags när jag och C var iväg på Yohio. Där såg jag två små tjejer runt 7-9-års åldern som hade vadderade bh:ar. Det var inte så svårt att se i deras tunna vita linnen. Jag menar, hallå!!!! Vad håller föräldrarna på med???!!! Varför???!! Varför köper man vadderade bh:ar så att det ska se ut som om barnet har bröst??? Nej dessa barn var INTE så pass utvecklade så att det behövdes någon bh. Det såg för jäkligt ut ! Jag anser att det är lata föräldrar dom är livrädda för konflikter som köper dessa, "för alla andra har", till sina barn. Helt jäkla sinnessjukt. Jag förstår inte hur dom tänker???

Jag har ju sett debatter om dessa bh:ar på tv men inte sett dem på några barn här omkring. Tills nu. Jag har innan bara kämpat med att inte tillåta trekantsbikinis till barnen. Tycker även det är helt absurt. Men nu är det svårt att hitta vanligt raka bikinis till tjejerna, men jag ger mig icke. Tillslut brukar jag hitta några. Jag tar gärna striden om vadderade bh:ar med mina tjejer också om det bli aktuellt. Det är helt enkelt inte ok än.

Varför ska man framhäva barnen som sexobjekt??!!!


Present och shopping


Det bara strömmar in presenter från höger och vänster. Idag drog jag med mig svägerskan, Katta, till Torp. Ville komma hemifrån utan barn en stund. Hur som helst så fick jag en försenad födelsedagspresent av Katta. Jag fick välja en parfym. Och nu har jag hittat en ny favoriiit. Paris Hiltons DAZZLE. Fast jag fick en flaska så kunde jag inte låta bli att googla på den när jag kom hem. Och vad hittade jag, jo jag hittade den till kanonpris på parfym.se!! Och då blev jag ju tvungen att köpa den, hehe. Ett riktigt klipp!! Har du någon favoritparfym så gå in och leta efter den där.
Sist jag var på torp så sneglade jag rätt mycket på en tröja på kappahl, men jag slog inte till. Idag kunde jag INTE bara snegla på den, den fick följa med hem. Hur mycket den kostar?? 199:-!! Helt ok.
En väldigt bra dag :)




En present


Familjen fick en present av min kära moster Annelie och hennes man Anders när de var på besök i onsdags. För det första så hade det räckt med bara besöket för jag blev så himla glad för att de kom. Är första mostern/morbrorn som kommer och hälsar på oss som en egen familj. Annars så är det ju så att man ska åka till mamma när det vankas besök. Men nu kom dom hit, till bara oss :). Men av någon anledning hade de med sig en liten present, nej jag menar stooor present. Wiiiiii vilken finfin lykta det var i. Jag tackade nog inte tillräckligt, så därför säger jag igen (för jag vet att du läser här) TACK!
Fredags kväll blev den invigd, på vår fina altan va klart, och det var ju himsket myyyysigt.


Fyndat!!


Jag och C kunde ju inte låta bli att ta en runda inne på sportshopen nu när vi var där, hehe. Kom hem med hörlurar (jag och c ska ha dem tillsammans) 199:-, träningsbyxor till mig 149:-, två träningströjor till mig 199:-, vattenflaska gratis, tre resväskor (till J,C och E) 600:-.
Jag är lite lätt irriterad på sportshopen. De har nämligen typ INGET i min storlek, stl 44. Jag fick be om hjälp att hitta ett par träningsbyxor och hon som hjälpte mig sa att de får in typ två par i den storleken och de går såklart direkt. Så för att jag skulle kunna hitta några till mig så fick vi gå till herravdelningen! Männen får vara så stora som XXL men vi kvinnor ska vara under 42 ,helst under 40 ,för att få några kläder. Hur som helst så hittade vi ju ett par till mig på herravdelningen som passade. Så till er andra som liksom mig är lite av det större hållet så gå till herrarna direkt! Just för detta ger jag sportshopen tummen ner! Jag menar, är det inte vi lite rundare som skulle behöva röra på oss. Men nejdå diskriminera oss bara!! Vi kan ju ta på oss ett tält ni rear ut och sen känna att vi smälter in på gymet. Grrrrrrr.
Skönt att få det ur sig ;). Den snälla personalen som hjälpte mig tyckte att det var jättedumt och höll bara med mig.

Lite av fynden



Bara jag och C


Ikväll har jag och Cornelia haft en mysig mor och dotter-kväll. Vi har varit på sportshopen och tittat på Anton Ewald och Yohio. Yohio är Cornelias stora idol, han och Justin. Och vad gör man inte som en god mor :). Kan ju säga för er som inte vet att Yohio inte direkt spelar vaggvisor, vissa låtar var ju jäkligt hårda. Cornelia älskar det i vilket fall som helst. Och dagen till ära hade hon rosa slingor i håret, svartglittrig ögonskugga och mascara.
Inte nog med det att hon fick se honom, hon fick också en signerad cd och en affisch. Eftersom Elsa gillar Anton så köpte jag en jätteposter på honom till henne :).
Mysigt har vi haft det. Och detta med att lägga all sin tid på bara ett barn då och då är jätteviktigt. 

 


Party party


Då var det party party igen. Ujuj en sliten 4-barnsmor är inte van vid detta. Men idag hade vi lyckats pussla ihop barnvakter för att kunna gå ut tillsammans. Och då får man ju passa på så att säga. Det var det gamla bandet noice som spelade på tanumstrand. Var ju inte helt bra men eftersom man nu inte idag spottade i glasen så spelade det inte så stor roll ;)
Kul hade då jag i alla fall. Många Goa skratt och en del dansande, blir ju inte bättre.
Nu ligger man här och är på värdens party humör och ska försöka sova! Inte lätt. Mannen ligger redan bredvid och söver och i soffan ligger bror och snarkar. Får väll läsa några sidor i boken och se om det hjälper.

Pöss


Min altan!!!


Den börjar ta form. Nu är bänken färdigmålad i alla fall. Nu ska jag hitta lite snygga men billiga kuddar. Någon gång ska jag sy sittdynor också men just nu får det gå med trasmattor.


Before and after


Vart ju kalajs igår. Blev ju himla roligt må ja säga. Idag är jag dock nååågot trött. Blir helt enkelt lite slapp innan man drar iväg med barnen på kuligheter.

Hej hopp!


Skitapp och fläskbränning


Har förstått att jag av vissa är efterlängtad. Så tadaaa här har ni mig äntligen. Största anledningen till att det inte bloggats är att blogg.se:s app är kassare än kassast, grrrrrr. Nu fick jag ta bort hela skiten och och installera den på nytt så fungerade det, vem vet hur länge. Så nu får jag ju passa på att slänga in ett livstecken :).

Min aktuella status är svettig/röd/näradöden. Jag har nämligen varit ute och gått/joggat!! Ja promenerat har man ju gjort förr men detta med joggandet är en chock för min något förstora kropp. Fick ett ryck (just idag när solen står som högst och värmer som mest) att jag nu banne mig skulle slå slag i saken. Hur många gånger har man inte legat på kvällen och tänkt att i morgon då jäklar ska jag ut och springa. Mehehe jo visst att man gjort. Men idag så tog jag med mig en personlig flaskbärare (Cornelia på cykel) och fläskade runt i 35min och tre mördarbackar.
Stolt?? Så in i bomben! Just nu känner jag att detta ska bli en vana men jag vet att det inte alltid blir som man tänkt ;). Men heja mig, 1 gång gjord!


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!