Det rullar visst bara på....

Kommer vi någonsin bli friska??!! Nu ligger Trollet och Husbonden i magsjuka..... Vet att jag inte har odsen på min sida att förbli frisk.

Kräks av bara lukten i detta huset, har ju luktat kräk och skit i 1 vecka nu... *Urk*
SÅ jag har fortfarande ingen större tid till att lägga vid bloggandet. Allt ska ju rulla på här hemma också, trots sjuk minsting och man....

Jonathan och Cornelia ska i alla fall till skolan i morgon, är betydligt roligare att vara där än att ha lov ;)

Nepp, dax för tvätt, disk och förberedelser för skoldagen i morgon.


En elak Husmor

Den hemska Husmor kom på den smarta idén att ta storstädet idag när Husbonden är hemma istället för i morgon när han är i skogen.......
Men nu tar Komandoran och Trollet en liten fika med det som är kvar efter gårdagens kladdmuffinsbak. De är trötta efter allt skrikande om att inte kunna städa. Men efter lite sockerintag så är de snart redo igen.
Zlatan sitter på sitt rum och spelar ps2. Husbonden kom nämligen hem med en liten tv som han fått av en snäll själ. Och eftersom Zlatan allt för sällan får känna att han är störst så fick han ha den på rummet. Komandoran blev självfallet pissesur och fick då bestämt och med hög röst förklarat för Zlatan att hon då minsann också fick spela när hon ville.


På plats tillslut

Nu har jag satt upp våra fina väggord, mina och Kents ord <3 . Som jag har väntat på detta :)


Fynden!!!



Cornelias nya stövlar. Hon har länge önskat dig "sånna där som går längre upp".
Dessa fick vi ge 100:- för. Köpta på Hedemyr. De hade innan kostat ca 400:-


Fin fina Byrån för 175:-
Ursäkta äckelstöket, håller på att flytta om här hemma och här har stått en möbel och samlat damm.


Två fina små skålar för 5:-/st


Där kan man ha fina halsband som barnen har gjort


En fin gardinkappa som jag kanske ska ha till en annan sak ;) 10:-
Hittade också denna roliga bok som jag tänkte ge syster. Danskarna behöver lite roliga svenska barnböcker. 5:- för den



Små avslöjanden

Hållåj.
Inte mycket bloggande idag men vi fick finbesök, jag har varit och fyndat och sen har jag sovit.
Självklart delar jag med mig av fynden i morgon, för idag orkar jag inte. Kan säga att en lycklig C skulle ha med sig ett av fynden upp till rummet när hon skulle sova för att hon är så glad för dem <3 . Kan ockå avslöja att ett annat fynd är en möbel :P .


Tänkte för övrigt drömma mig tillbaka till Turkiet i natt...


Puss på er!!

Plastikkirurgi???

Sitter i soffan och nyser och snyter mig om vartannat. Jag kollar runt på nätet samtidigt som jag kikar på Plastikdoktor 90210. Är ju farligt att se på de programmen, man vill ju tillslut själv lägga sig under kniven. Själv vill jag nu fixa magen, näsan, armarna och tuttarna, hahahahahaha. Tur att hjärnan är full i snor så att de dumma tankarna snart snyts ut igen.


Är skrämmande när man ser fler och fler som börjar se ut såhär!!
Snart kan man ju inte längre se barn som är lika sina föräldrar för att föräldrarna genomgått så många operationer.




Atjoooooo!!!
Så, då snöt vi ut de idéerna :)

Dröm om rasp till halsen

Idag mår vi:

Fy det kliar i alla gångar i huvudet, hade bara örat varit större så hade jag tryckt in hela handen och krafsat runt och hade det inte varit så att man spyr av att sticka ner saker i halsen så hade jag raspat runt med tandborsten. Inte kan jag använda nässpray heller eftersom min näsa är så känslig :(

Jonathan har i alla fall inte spytt sen i natt men vågar fortfarande inte äta.

Elsa klagade på ont i örat i natt så Kent stannade hemma idag och tog henne till vc. Jovisst hade hon öroninflammation, så hon fick med sig Kåvepenin hem. Den är ju så äcklig bara men hon är allt duktig tjejen och får i sig det mesta.

Cornelia har jättetråkigt!! Och jag orkar inte hitta på något. Hoppas Jonathan är på benen i morgon så att de kan umgås lite.

Kent mår bra :)



Gjort idag:

Fått två samtal av en god vän som berättat glada nyheter, både vad gäller henne och mig ;) .
Jag har sovit bort en kommande feber. Ja det tro jag i alla fall. Jag hade så ont i hela kroppen och jag frös. Låg och försökte få värme av en febrig Elsa. Men efter att ha sovit så känns den biten bättre.
Jag har längtat efter en vän vid namn Hanna <3 . Men det lär ju dröja innan jag får komma och krama på henne.
Jag har sett 2 avsnitt av Sofias änglar, utan att gråta (helt otroligt).
Läst Alfons Åberg för Elsa. Det har vi nu gjort i 5 dagar när vi ska vila. Aja Baja Alfons Åberg och Godnatt Alfons Åberg :), mycket bra böcker.



Thats my day!

Snart party party

Längtar till helgen. Jag har blivit förkyld men jag ska gå i alla fall. Bara magsjukan kan hålla mig hemma, men den ska jag ju inte få :)



Tack Angelica


Dagsläget

Cornelia spyr fortfarnade, Elsas feber hänger fortfarnade kvar och Jonathan har nu blivit väldigt dålig i magen :( . Så nu är de tre stycken sjuklingar som trängs inne i soffan, de tittar på tv och dricker saft. Har beställt klubbor av svärmor. Cornelia vågar ju inte äta något och då tänkte jag att hon kanske skulle klara av att slicka på en klubba lite då och då.
Fort gick det men en runda med dammsugaren fick jag i alla fall gjort. Det är ju så fort man tar tag i något som det ylas inifrån soffan.

Visst kan man väll ta ut vab för varsitt barn??

Vi funderar på om Kent ska vara hemma en dag om det blir värre. Har man nu turen att kunna göra så så ska man ju göra det istället för att gå här själv och torka spyor, skit och snor. Det är inte det att jag inte klarar det själv, men det finns lite saker som jag måste hinna med.


Är rädd att vi kommer missa världens fest till helgen... SKulle det bli så så kommer jag sitta och grina!! Så snälla barn, bli nu bra och låt mamman och pappan få fortsätta vara friska :)



Hinner inte med

Inte mycket tid över till bloggande just nu. Springer mellan en som spyr och en med jättehög feber som vill gosa. Men just nu är det lugnt och jag passar då på att slänga in ett inlägg med en liten förklaring. Hoppas inte nu att dessa två sjukdomar ska gå runt bland oss alla för då blir det verkligen inget roligt sportlov.

Pöss & Kram

Försök till ordning i kaoset

Försöker göra iordning i vårat förra sovrum som nu ska bli dator/klädkammar/hänga tvätt/pyssel-rum. Mycket ska rymmas där. Visst hade jag kunnat tänkt mig att fixa om väggarna där med men jag orkar inte det nu, räcker att måla om i två rum.


Mitt kaos..

Jonathan leker med kompis och Cornelia går hemma och har sååååååååå tråkigt. Men en mamma gör ju allt för sina barn, så ett parti UNO då och då får man stå ut med.




Boka en träff nu så inte ditt plagg tar slut

Om ni vill kika på kläderna så gå in på www.houseoflola.se

Här är lite smakprover




( Detta är en privat blogg och Bilderna är lånade av www.houseoflola.se )


GLÖM NU INTE ATT BOKA IN EN TRÄFF :)

Tjoho!! Jippi !!!! Jabadabadoooooo!!!

Nu fick jag samtalet jag väntat på, inga naglar kvar efter denna nervösa väntan.

Jag är nu säljare för
HOUSE OF LOLA



Nu är det bara att boka träff


What???

Vad händer vad händer... Jo bla: Arbetar jag gratis inom hemtjänsten. Jag hjälper min stackars svärmor att ta sig från en plats till en annan. Stackaren halkade ju på isen förra veckan och har svårt att gå, sitta och ligga nu. Men i morgon ska jag köra henne till röntgen och förhoppningsvis få svar på varför det gör så ont. Jag hoppar också in gratis som hundrastare, svärmors hundar måste ju ut och gå lite längre sträckor än utanför trappen så de får igång bajserit´.
Sen så har man ju sina egna att ta hand om också, bla att införskaffa nya kängor till Jonathan när Tjorven bitit sönder de han hade.
Och springa runt och påminna barnen om att stänga toadörren för annars går äckelhundarna in och rotar runt i äckelhinken som det ligger äckelsaker i.... Ja ni förstår.....
Jag har också fått gubben att beställa 10 pack dammsugarpåsar, för här går det åt som smör. Tex när Tjorven går loss på en blomma som ju måste dödas och när sen Elsa kommer och tycker att den tomma krukan, som den dödade blomman stog i tidigare, borde slås sönder eftersom den nu inte används...

Ja det är det som händer i mitt liv just nu.

Jo just det ja! Vi sover i nya rummet idag :P

På spåret

Mamma fick leka  "På Spåret" under resan. Först vid 4p-frågan så gissade hon rätt stad, VARA. Vi skulle äta gott och sen höra på Kalle.... Vilken Kalle? Jo Kalle Kalle Kalle Moraeus! Mamma och Lasse älskar ju folkmusik och jag och Daniel tycker om att hänga ihop så då var ju detta bra :) . En glad och dansande mamma satt bredvid mig under hela konserten, härligt. Jag tyckte allt att det var helt ok, han är allt lite rolig den där Kalle. Och tack vare Cornelias val av städlåtar (mycket högt spelade) så kunde jag tom sjunga med i en låt :). Den som han var med i melodifestivalen med. Många skratt har det då blivit, kanske mest mellan mig och Daniel, men det är alltid mysigt att göra något ihop bara vi fyra.


Mamma får "På Spåret-ledtrådar" av Lasse under resan.


Vara Konserthus stog för både maten ch underhållningen


Kalle och gubbarna


Kalle och Mamma. Mamma köpte en signerad skiva


Daniel med idolen ;)

Dags att ta mamma

Nu bär det av till mamma för överraskning. Lasse har hittat på grejer för kvällen Och mamma vet bara att hon ska vara klar för att åka vid 15.45, hahaha. Hon vet inte heller att jag ska med. Hon ringde tidigare och berättade att Lasse skulle ha med henne på något ikväll och att han vägrade säga vad det var. Hahahahaha



Kameran är med :)

Jonathans rum

Nu är Jonthans rum färdigt :) Såhär blev det







Nu är det full fräs med målningen av vårat rum :) (Jonathans gamla)


Pirr i magen

Har fått ett förväntansfullt mail och på Måndag kommer jag få ett samtal som gäller detta mail :). Jag håller tummar och tår att detta leder till något bra.
Vill inte berätta mer just nu men ni kan ju vara snälla och hålla tummarna i alla fall ;)


Pöss

3 dagar

Här är det fullt upp!

I torsdags var det kyrkis och jag lät Cornelia ha en dag ledigt från förskolan och tog med henne också. Hon skulle ju få träffa Ronja som hon först är jättespänd och glad för, men sen när de träffas så var det inte så mycket med det, hahahaha. Cornelia var lite nerrvös, hon har ju aldrig varit på kyrkis i Tanum och hade ju därför mycket att kolla in.




På kvällen fick vi besök av T**** och vi kom in på min "sjukdom". Att man inte kan se att jag mår dåligt osv. Ja det är ju så andra ser det och inget som förvånar mig.

Fredagen var en trötthetens dag och jag orkade inte ta tag i något. Men när det var 1½h kvar innan besök väntades så fick jag eld i röva och for fram här som en torped med dammsugare, mopp och trasa.
Besöket var två mycket goda vänner som bidrog till en mysig kväll.
Kom även fram lite grejer som jag nu måste klargöra för er bloggläsare

Ni är förmodligen helt fel ute med vem ni tror denna Lisa är, så släpp det :)

Men lite roligt är det ju att det går rykten om min blogg på "stan", hahahaha. Och det visar ju att ni bryr er fast ni kanske inte vill erkänna det ;)

Idag Lördag. Efter att inte kunnat sova i natt (somnade vid 5-tiden) så har jag mest legat i sängen och trynat så fort tillfälle funnits. Har även en förbannad mensverk som jag kan använda som anledning till att få gå och lägga mig.
Men någon nytta har jag allt varit med och bidragit till ;). Vi har idag börjat måla om i rummen uppe. Så i veckan som kommer så blir det förmodlingen flytt en våning upp :)



Ja och som många andra så har det visats melodifestivalen här på tv:n under kvällen. Jag gillade Brolle, Loreen, The Moniker och Christian Walz. Jag gillar inte Sanna Nielsen!!!! Jäkla gnällröst!!! Ungarna gillade Babsan :)

Ni får ursäkta om det fattas lite bokstäver, typ O & L, de knapparna krånglar.

Det var det my friends!!

Meningslöst inlägg

Elsa blev hemma idag då jag först var helt säker på att hon hade feber (kollade inte med termometer). Men efter ett par timmar så var hon inte alls varm längre, skumt. Eftersom jag har varit vaken inatt och Elsas feber så ställde jag in träffen jag hade idag :( .

Fick nyss ett snabbesök av en annan kompis som var ute på promenad. Vi planerade in en promenad i morgon.

Har inget större att berätta idag.



Ensam hemma......

Ja inte händer det ofta, att Kent ligger borta, men ikväll sover han på hotell i Göteborg. Han är på kurs där i två dagar. Därför struntade jag i färgen idag, kommer ju inte ställa mig själv här i kväll och måla i alla fall.



Just nu

Jonathan: Mamma får jag ta kort på dig??
Jag: Nej.
Jonathan: Varför då?
Jag: Jag tycker inte att jag är fin idag...
Jonathan: Jag tycker du är fin mamma.

Detta utspelade sig precis just nu när vi sitter här i köket och barnen äter kvällsmat. Man blir helt varm i hjärtat.




Annars har det inte hänt något större här hemma idag. Jag och Elsa hann vara ute någon timme idag innan snö och regn kom.
Tjorven har kommit på att det är ju skitkul att sticka till grannen och inte alls komma när matte visslar.
En vän har ringt och bjudit hem mig på fika i morgon förmiddag <3 , det gjorde mig så glad. Vi ses allt för sällan nuförtiden. Men vi får ta igen så mycket det bara går i morgon.

 


Presenter

Kikar runt på tänkbara presenter till den snart 3-åriga tjejen här i huset. Via fb gick jag in på strössels hemsida, stod att de hade rea och titta kan man ju alltid :).
Men det blev två klänningar :) .

Märket är SNOFFS
139:-/st (innan 199:-/st)




Jag vet att att hon kommer älska den med ankorna på, just för att det är ankor på.


Helgen i text och bild

Den här helgen blev en helg med trevligt besök, promenad med fika, melodifestivalstittande och röjande.

Lördagen började med sovmorgon för mig :). Uppskattas till tusen <3 . Sen fick vi besök av Helena med barn. Vi tjötade, skickade ansökan och spelade kort mendans barnen fick baka fikat och lekt en massa. Kent som skulle äga oss i "neger och president" fick snart bita sig i tungan eftersom kortgudarna stog helt och hållet på Helenas sida, haha.



På kvällen drog vi snabbt in till MAXI, med alla barnen, och storhandlade. Inte helt smärtfritt men vi tog oss igenom ganska snabbt och var snart på väg hem igen. Hemma blev det korv och pulvermos eftersom ingen ville stå vid spisen när Melodifestivalen var. I lööööv Melodifestivalen. Här röstades det på 3 olika, Swingfly (och "Jesus"), Danny och Le Kid. Kan ju säga att 3 av oss var nöjda med resultatet :), medan en liten diva var smått putt.



Idag blev det promenad till Kent som var ute i skogen. Lite saft och några mackor var det vi fick skrapat ihop till fika.









Sen var det det här med stökiga barn och all skit de sprider runt sig. Nu har vi röjt och städat deras rum. 1 full sopsäck som ska slängas och två fulla papperskassar som ska läggas undan :) .

Nu har Kent haft 2 veckor på sig att skaffa fram färg men det har han inte gjort så jag sa till honom att i morgon åker jag och fixar färgen och så sätter vi igång och gör färdigt projekt rumbyten.



Jag orkar inte

Jag vill bara skrika!! Jag blir galen på detta stök som uppstår varje dag. Spelar ingen roll om man städar kvällen innan för nästa dag när man vaknar har en bomb slagit ner och det ligger saker överallt!! Ingen verkar bry sig förutom jag. Ja Kent får något utbrott om saken då och då han med men jag blir verkligen less på detta. Jag tjatar och tjatar på barnen (och gubben) att plocka upp och de får själva städa sina rum men inte fattar de bättre för det.. GGGGGAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHH!!!!!!
Nu kanske ni tror att jag är en ilsken menskärring idag men så är det inte, jag är en ilsken mamma och fru som håller på att gå sönder.......

Jag är en tjuv

Min hjärna står på OFF.... Och det funkar inte för en mamma.
Hembrev där det står att det ska vara innebandyturnering för f-3:an på onsdag. Mer uppfattar inte min hjärna. Så jag packar väskorna fulla med gympakläder till barnen idag. Men det visade sig att det inte alls skulle vara idag utan nästa onsdag och inte var det säkert att de ska ha gympakläder med heller. *suck* Var la jag hembrevet nu igen......

Jonathan har haft sina skridskor med sig till skolan för ett tag sen och de ligger kvar men han åker ju inte nu så jag tänkte att jag kunde smita in i morse och ta med dem hem. Så det gjorde jag.
När Jonathan kommer hem så har han en påse med sig hem...

Jag: Vad är det där??
Jonathan: Men mamma, det är ju mina skridskor...
Jag: meeeeen.....Ööööööööööö. hmmmmmmmm

Jag kollar påsen och visst ligger det ett par skridskor där med brorsans namn på (ärvda). Jag är en tjuuuuv!! Jag har snott någon annan stackars hjälplös unges skridskor!!!!!
Så jag får smyga tillbaka dem imorgon och hoppas att ingen har saknat dem...


Hoppas att ON-knappen funkar i morgon.....

Min scarf och jag

Denna underbara scarf hittade Helena till mig på loppisen i Lördags. Brun och rosa såklart!



Och munsåret är fortfarnade kvar, grrrrrr. Förbannat irriterande att inte kunna måla läpparna ju ;)
Sen om ni ser noga noga så ser ni att mitt öra är lite rött längst ner på öronsnibben. Jepp där har jag hatf en finne. En finne på örat!!!! Hahahahaha, helt jäkla otroligt. Men någon måste väll vara den första :)

Vår i rutan

Kunde inte låta bli att köpa två blommor på Ica idag, då menar jag blommor med blommor på. Nu ser det mer vårigt ut. Längtar så till våren. Idag är det ju fint väder i alla fall och jag ska snart ta Wilma på en promenad (Tjorven är för liten för att gå långpromenader).




Utan stick i fingret

Nu har jag greppat sax och tråd.
Har gjort ett kuddfodral och en liten "påse" att ha smink i i väskan.

Framsida


Baksida


Sminkpåsen


Kamp om benen

Wilma sitter och vaktar benet. Tuggar inte på det men tänker inte heller låta någon annan få chansen.
Då får Tjorven spelet, skäller och går loss på mattan.
Wilma hon bara sitter där vid benet och ser mest ut att tycka att Tjorven måste vara den knäppaste hunden som finns.





Facebook???

Igår var ni inne 54 personer men bara 2 hade något att säga om min fråga??!!!!
Orkar ni inte svara?
Tycker ni inget?
Vågar ni inte tycka?



Om jag ställer en ja och nej fråga då. Kan ni tycka till då???


Tycker ni att man ska få använda sig av facebook på arbetet (under arbetstid)??????

Läget

Har inget sammanhängande att berätta om så det får bli lite av varje:


Jonathans syn blir bara bättre och bättre :) . Han ska på en koll till efter sommaren men är det fortfarande bra då så slipper han gå på fler koller.
Nu ska vi snart kolla Cornelias syn, lika bra när de har två föräldrar med glasögon.


Stackars Elsa vill inte till förskolan på morgonen, hon har tom gråtit ett par gånger när jag lämnat henne. Men jag vet att det snabbt vänder och hon har det hur bra som helst. Hoppas det bara är en fas hon går igenom. Men fy vad ont det gör att lämna ett gråtande barn.


Fy vilket skitväder, man får verkligen bara lust till att krypa ner under täcket igen. Är tänkt att det ska bli date med mamma idag men jag tänker då inte åka något ställe, hon får komma hit idag.


Skickade ansökan till ett jobb igår. Håller tummar och tår att det går vägen :)

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!