Helgen i text och bild

Den här helgen blev en helg med trevligt besök, promenad med fika, melodifestivalstittande och röjande.

Lördagen började med sovmorgon för mig :). Uppskattas till tusen <3 . Sen fick vi besök av Helena med barn. Vi tjötade, skickade ansökan och spelade kort mendans barnen fick baka fikat och lekt en massa. Kent som skulle äga oss i "neger och president" fick snart bita sig i tungan eftersom kortgudarna stog helt och hållet på Helenas sida, haha.



På kvällen drog vi snabbt in till MAXI, med alla barnen, och storhandlade. Inte helt smärtfritt men vi tog oss igenom ganska snabbt och var snart på väg hem igen. Hemma blev det korv och pulvermos eftersom ingen ville stå vid spisen när Melodifestivalen var. I lööööv Melodifestivalen. Här röstades det på 3 olika, Swingfly (och "Jesus"), Danny och Le Kid. Kan ju säga att 3 av oss var nöjda med resultatet :), medan en liten diva var smått putt.



Idag blev det promenad till Kent som var ute i skogen. Lite saft och några mackor var det vi fick skrapat ihop till fika.









Sen var det det här med stökiga barn och all skit de sprider runt sig. Nu har vi röjt och städat deras rum. 1 full sopsäck som ska slängas och två fulla papperskassar som ska läggas undan :) .

Nu har Kent haft 2 veckor på sig att skaffa fram färg men det har han inte gjort så jag sa till honom att i morgon åker jag och fixar färgen och så sätter vi igång och gör färdigt projekt rumbyten.


Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


Anonym

Så fina kort du tagit!

2011-02-09 | 14:05:07




»
»
»

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!