Arken

Idag fick jag nog här hemma, behövde få komma hemifrån med barnen. Fick då lust på Nordens Ark :) . Ringde Carro och frågade om hon ville med, och det ville hon ju :)

























Frukt på tippen

Var hos Helena igår och hälsade på "på nya jobbet" :)
Fick gjort ett par nya naglar också, fruktiga sådana





Prickigt

På påskafton blev de stora jättehängiga  (Cornelia hade vi anat dagen innan) och det visade sig ju snart att det var prickar på G. Vi fick avsluta påskfirandet när Jonathan, som hade somnat, vaknar  vid 12-tiden och har panik för att "hela skinnet värker ":(. Stackars mammas kille.
De kommer få vara hemma från skolan hela veckan. Kent fick ta VAB igår då jag var iväg på arbetsintervju och jag tar resten av veckan. Men kopporna har redan börjat torka ut så det ska inte vara någon fara att de går till skolan och fritids på måndag då jag ska JOBBA :).

En prickig Cornelia.
Blev ännu fler koppor senare men har inte fotat det.



Påskveckan och påskhelgen i bilder

Shopping på Torp


Påskkärringen på Naverstad (de stora ville inte klä ut sig)


Nämen en till påskkärring dök upp


Påsklunch hos mamma


Ytterligare en påskkärring. Sen en mätt Kent som slappar i Lasses bästaste fotölj


Påskfirande på Gillberg på kvällingen


Första påsksupen


Påskharen hoppade förbi och lämnade godisharar i buskarna


Kent fyllde 30 och det firades här hemma med buller och brak





"Älskar dig Carro"


Jahopp, då ligger man här med en karusell ...

100media_imag046 (MMS)

Jahopp, då ligger man här med en karusell i huvudet och hoppas på att det finns någon god människa kvar som kan offra en tur till Tanum. Orkar inte ställa mig vid spisen idag, haha. Haha har skrivit på fb att "någon måste köra till Tanum, tänk på våra sjuka hungriga barn". Haha lovar att några surkärringar tar det på blodigaste allvar och tycker att vi är hemska föräldrar osv. Haha. Nejdå ingen svälter, men hade suttit fint med pizza idag.


Fint väder

Ja nu när vi alla är lediga så har det inte funnits mycket tid att lägga vid datorn. Därför bjuder jag på lite bilder från dessa fina dagar.


Trädgårdmöblerna har fått komma fram


Tjorven springer lös mest hela dagarna


Fått köpt lite påskfint till hemmet


Barnens faster har varit på besök


Kent har grejat här hemma, bla med att riva grannens gamla hundgård (vi får låna den marken att ha ved på)
Varför ser han ut som han gör. Jo jag tyckte att han alltid ser så sur ut på korten (kort 1) därför flinade han upp sig (kort2)


En faster med tre brorsbarn på Elsas nya leksak


Lyckselebesök och fösta mötet med Morris. Jonathan tycker verkligen om små barn.


Det målades


Nu är det Lördag och vi ska snart till mamma på påsklunch, ikväll blir det fest hos "grannen" .

Vi visste att det skulle komma men hade väll hopptas på att de skulle klara sig till efter påsk. Men icke! Cornelia har fått vattkoppor i natt :(

GLAD PÅSK!!


Någon som vill vara med???

Ja snart är det Maj och det första nya gymmet i Tanum öppnar :)

Jag vill (VILL) börja träna, och då menar jag inte bara någon gång i veckan utan på riktigt. Jag vill få bort min trötthet och börja må bättre. Men jag är feg, hahahaha, vill inte gå ensam.
Så finns det någon därute som också vill börja träna, eller kanske fortsätta träna, men inte heller vill gå själv???


Nu när jag satt här och skrev så tog jag tjuren vid hornen och blev medlem på Westcoast, tjohoooo! Nu finns det INGEN återvändo!!
SÅ kom igen nu och gör detsamma!! Nu kör vi!!

Guuuuud vad ska gubben säga???? ......... 299:- fattigare varje månad.... ups.... Jaja jag kommer väll i alla fall ha en som sparkar iväg mig så det blir någon nytta för pengarna.

Så imorgon ska det köpas sportbh :)

Bla, en röd drink

Sen sist så har det hänt en massa, både tråkiga och roliga saker.

Vi har haft en mysdag hos mamma. Barnen fick åka moppe med morbror, vi fick god mat, jag fick ryktat av mammas vildhäst och skaffade mig stora blåmärken innanför låren efter en ridtur.

Fått veta att det inte blir någon resa till Lycksele, påsken blir helt enkelt inte alls som vi hade planerat. Sura och ledsna miner här hemma. Tänker inte säga mer än så, är bara så besviken på allt.
Alla som känner mig väl förstår att jag kan bli jävligt sur, denna gången blev jag det. Därför irriterade jag mig på i stort sett allt den dagen bla dumma meningslösa töntiga kommentarer. Jaja, dagen tod ju tillslut slut och jag vaknade upp till en mycket bättre dag :)

Soliga dagar där de bleka vinterbenen har fått bekanta sig med vårsolen :)

Haft en trevlig spelkväll hos goda vänner där det bjöds på både påskgodis och alkoholdrinkar.
Vad är en sann vän?? Jo en som bjuder på godis när man är i nöd med stort N ;) , hahahah. Tack Carro <3




För er som undrar. Påsken är räddad :) . Party party party!!! Och jag kommer ha sketasköj!


Finfin dag

Har gått här hemma med prickig unge hela veckan och inte behövt bry mig något större om hur jag ser ut. Men idag längtade jag efter att få göra mig fin. Allt känns så mycket bättre när man har gjort sig fin. Jag tror att det beror på att man måste älska sig själv innan man kan älska någon annan. Vissa känner sig fina utan smink, men icke jag. Jag tycker att jag ser ut som två helt olika personer med och utan smink, ful och fin. Men bara för det så är det inte så att jag inte kan visa mig bland folk utan smink. Känner mig inte lika säker bara. Jäjä dessa fruntimmer!!!





Pöss på er!!!!!

Finner inga ord

Har hittat denna sidan. Ja vad ska man säga???
I´m in löööööööööv!!!





En sten har lättat

Jag har äntligen fått ett sommarjobb. Snart 27 år och glad för sommarjobb, hahahaha. Hoppas verkligen att man snart kan hitta ett tillsvidare jobb som man trivs på.

Jag blev väckt av en fin vän idag :) . Dödsviktig information om fina klänningar till fina priser, hahaha, underbart ju!

Såhär snygga kommer vi vara i sommar


Förövrigt så har en jäkla huvudvärk smygit sig på idag. Skyller på vädret. Eller så kan det ju va att spänningarna av all oro för jobb har släppt. Hoppas i alla fall att den är borta i morgon.


Vill någon bidra med en stor godispåse så är ni hjärtligt välkommen till mitt ostädade hem för en myskväll i soffan  (en fördel om ni är tät i näsan då Cornelia inte gjort rent för marsvinen idag).



15-21 april 100:- rabatt på alla träskor




(bilder lånade från houseoflola.se)



House of Lolas våryra fortsätter!!
Hör av dig om du vill beställa :)


Ute i det blå

Idag har det tillbringats mycket tid ute, härligt!

Hämtat ägg hos hönorna- Ser ni att vi får tre olika färger på äggen, grönt, brunt och vitt.


Man måste ju ha med handväskan när man går till hönorna ;)


Fina fisen


Solstrålen


Två blå


Ja så mycket mer finns inte att säga.

Tack och hej!


Bad day

Ibland känner man sig bara ivägen, att man är en börda. Man inbillar sig att folk tror en massa saker. Att man inte duger till något. Idag är en sån dag...............

Ett blivande yrke

Idag tog Cornelia kameran och lekte fotograf :)






kli kli kli

Blir till att vab:a i en vecka :( . Prickigkorven Elsa kommer ju inte få gå till förskolan någon dag denna veckan.
Idag ska vi försöka med potatismjöl (som jag fått tips om på fb) och så hoppas vi på ett par timmars sömn. Fy vilken natt, inte mycket sömn för mig och Elsa. Fattar inte att Kent kan sova när det ligger en brevid och gnäller. Men tur är väll det när han ska upp tidigt.

Nu ska de stora först köras till skolan. Hoppas ni får en bra dag!

Håller tummarna på en bra dag

Söndag idag. Inte roligt med söndagar i vanliga fall men idag ska jag ha visning här i Bullaren :)

I torsdags fortsatte House of Lolas våryra, nu är det 100:- rabatt på alla klänningar fram tom 14 april!!






Hör av dig om du vill beställa !

Socialt, prickigt och dragande

Har tydligen varit i tidningen i torsdags enligt grannen :( , inget jag vill se eller tänka på.
Torsdagen förgyllde jag istället på kyrkis i vanlig ordning :) .
Ett av sällskapen där var ju Arendalligan, Helena och Hedvig.

 

Detta sköna gäng besökte vi även på fredagen. Jag gjorde naglar (som jag tyvärr inte tagit kort på, med det finnns på Helenas blogg) och barnen fick lekt av sig i flera timmar.
Kvällen fortsatte socialt men utan barn och gubbar. Fyra tjejer i en liten stuga vid sjön :) . Mycket prat om ditten och datten, bla kom jag fram till att jag fått en jäkla mensfinne till... på näsan!! Carro kom fram till att det var skitstjärnklart osv.... Trevligt som tusan i alla fall.



Men se, en nagelbild blev det ju också!!

Idag har Kent gått helt loss på träden, ja de få träden vi nu har.... eller hade menar jag ju. Den ruttna alén är nu borta. Jonathan drog grennar till förbannelse, Cornelia var i väg till kompis och kom först i slutet och Elsa sov mest i vagnen (förklaringen varför märkte vi senare när vi fick av henne kläderna, vattkoppor!!)
Vi (läs Kent) fick också ordnat en del i hönsgården, bla lagat grinden och fixat fler reden.
Jag har också dragit en massa grenar och skit, mest för att bevisa för Kent att jag kan trots naglarna ;). Var ju inga problem!




En liten film på Kent och grannen som tar ner sista trädet. Inget roligt men jag lägger upp det i alla fall :P




Grattis Madicken!!

Idag blir Madicken 6 år. Hipp hipp Hurra!!!!

Vi längtar efter dig, men ses ju snart.

Kram från Tonskogarna i Bullaren


PINSAMT!!!

Fy jag vill bara gräva ner mig!!!!! Igår var jag på rekryteringsträff på arbetsförmedlingen. Lite företag som behövde sommarjobbare. Man behövde inte presentera sig för alla och det var vissa som jag då inte tänkte prata med. Men då kommer en av personalen på ams och övertalar mig (fråga mig inte hur, måste ha varit med tvång) att prata med dem på Burger King!!! Jaja tänkte jag, bara att bita ihop. Men då från ingenstanns kommer en tjej från Strömstadtidningen och frågar om det är ok att ta ett kort. Och vad svara jag då.... Jo, JA!!! IDIOT!!!!!! Så troligtvis finns jag med i tidningen i morgon som sökande på Burger King...... Jag vill bara försvinna från denna planeten, nu!!!

Så håll utkik mina vänner, hahahahaha. Tjockisen som vill äta gratis det är jag, hahahahahahaha.

Tröttheten håller i sig ???

Idag har jag nästan blivit tvungen att använda mig av tandpetare för att hålla upp ögonen. Jag fattar inte!!!??? Varför är jag så trött HELA TIDEN??? Lästa i en bok att man kan ha för lite av något ämne och då blir man jättetrött. Funderar på att kolla upp det. Tänk om det är så lätt att jag bara behöver en liten tablett varje dag.

Fick två aprilnyheter på posten idag (House of Lola), en som jag ska ha sen och en som Jonathan ska ha i sommar. Funderar på att ta min på mig i morgon till kyrkis :)

På fredag hoppas jag på att få göra mig fin, eller rättare sagt låta Helena göra mig fin :) . På kvällen blir det visning av kläder, House of Lola såklart, sen blir det till att festa till lite med tjejerna.


Dansk humor :)


Till syster


*Gäsp*

Efter att jag och Elsa kommit hem från kyrkis och jag fick avslutat lite besvikna samtal med barnomsorgen så kröp vi ner i sängen och läste om "busiga Bebben".......... och somnade!! Jaja det är ju inte helt ovanligt tänker ni nu, men det var det att vi vaknade först vid fyra när telefonen ringde! Så ca 3½h har jag och Elsa sovit som stockar :). Tur att de stora reder sig själva, hahaha. Är Jontes speldag så han har suttit så tyst och nöjd och spelat och Cornelia har kunnat leka med sina grejer i lugn och ro :) , alla nöjda.

Men jag är fortfarande trött, hahahaha. Men att vakna till solsken var ju underbart , jippi!


Satte i halsen

Efter BB )ja jag kan inte låta bli att se på det) så började detta nya program, RuPaul´s drag race. Hahahaha jag blev sittande med öppen mun och trodde inte mina ögon. Varför finns inte dessa underbara roliga människor här, hahaha. Jag vill inte prata illa om folk men jag blev rädd när jag såg henne/honom , trodde det var en rymdvarelse. Varför ser han inte att han ser förjäklig ut som kvinna!!????


Våryra på House of Lola!!!!

Idag är första dagen på House of Lolas våryra och första bästaste erbjudandet har vi mellan den 1-7 april. Dessa dagar får man 100 kronor rabatt på alla kjolar, både vuxen och barn!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!