Så mycker bättre!!

Jag bara älskar detta programmet!! Har ni inte sett det så får ni några godbitar här:

Är ingen Di Leva- fan men jag bara älskar denna tolkningen av Lasses låt



September. Tyvärr fanns inte låten som hon gjorde denna gången. Därför bjuder jag på förra veckans låt. Även den en Lasselåt



Varför väntar man alltid

När man går och mår sämre och sämre över något, men struntar att ta tag i det.
Varför inte istället prata ut om det med personen, rensa luften.
När det visar sig att båda mått dåligt över det.
Ibland är man en idiot!!

Älskar dig!


I morgon

I morgon är jag inte längre sjukskriven. Så därför måste jag ringa och få tid hos min läkare. HATAR att ringa!! Men det är bara att bita ihop och få det gjort. Blir jag nu inte fortsatt sjukskriven så måste jag ner till arbetsförmedlingen.
I morgon har jag inte längre något jobb heller, min anställning på Clas Ohlson går ut.
I morgon firar jag och Kent 7 år som förlovade.
I morgon hoppas jag att jag kan hitta på något med barnen som har sin första lovdag.

I morgon är en annan dag.....


Oplanerad Halloween

Det blev inte som vi hade planerat, så vi stannade hemma och tog en lugn Halloweenkväll. Barnen fick spökat för grannar, farmor, farbror & kusin, Hedemyrsbesökare och för oss såklart. Vi köpte hem en pumpa och pimpade den och en massa godis att snaska på. Vi hängde också upp ett spöke vid dörren. Tyvärr togs inga kort på spöket när det var mörkt. Barnen var i alla fall nöjda med dagen, trots en Jonathan som vägrade att spöka ut sig. Med dålig ekonomi så får man ta vad som finns hemma. Cornelia blev trots detta supernöjd och skulle ha det förevigat på kort så hon kunde se hur hon skulle se ut nästa Halloween.









112

Min nattgäst. Så söt så =)


Lite om dagen

Detta har vi gjort/gör vi hittills idag


Sorterat lego... Det tar tid vill jag lova...


Just nu degas det


Använder nya klänningen som mamma budat till sig på Tradera.


Nu letar Elsa efter snutte och napp för det ska vilas lite. Just nu pips det bara hela tiden så lite sömn gör nog gott för henne.

På återseende!



Play-do

Play-do

Ingredienser till play-do
4 dl vetemjöl
3 dl salt
2 msk alun
3 msk matolja
5 dl kokande vatten
karamellfärg

Gör play-do steg för steg
1. Blanda de torra ingredienserna. Var försiktig med alunet. Det irriterar huden i "torr" form så blanda till degen själv, barnen får sitt roliga snart.



2. När vattnet kokar, häll i karamellfärgen. Häll i mycket karamellfärg så blir det lysande starkt färgad play-do.

3. Häll oljan och det kokande vattnet över torrvarorna. Blanda tills degen blivit smidig, gärna i hushållsassistent. Kom ihåg att den bör svalna litet innan telningarna får trycka in nävarna i den.




4. När barnen lekt färdigt för den här gången är det bara att stoppa leran i plastpåse eller burk med lock och spara i kylen, den går att använda många gånger.


Avbokat

Fick avboka min tid hos psykologen, har ingen barnvakt.. *suck*... Hoppas att mötet med läkaren kommer gå bra i alla fall. Och inte kunde man boka en tid med läkaren heller, nej det fanns bara akuttider så jag blir tvungen att ringa på måndag och hoppas på att få en tid... Men jag MÅSTE ju ha en tid då!! Bläää för systemet!!


Ångest?

Ångestattack, panikattack, panikångest... Vet inte vad det heter, men tror nu att jag med säkerhet vet hur det är att få en ordentlig en.
Den kom efter Ullaredresan när jag skulle gå och lägga mig. Hjärtat började slå snabbare, det tryckte över böstet, andningen ökade och tårarna rann ner för kinderna, kändes som om hela kroppen var i chock eller nått. Jag trodde helt ärligt att jag skulle dö. Fick ingen respons av Kent, han svarade bara i sömnen om en massa andra saker. Så jag valde att ligga där och invänta det värsta. Efter ca 1h släppte det och jag kunde somna. FY FAN!! Ska nog aldrig träffa folk eller gå in i en affär igen..



I morgon ska jag till min psykolog igen. På Söndag går min sjukskrivning ut.... Min läkare har sagt att jag får ringa på måndag och få en tid om jag känner att jag behöver det. Men jag tycker det är skitjobbigt. Ska jag då komma dit och säga "Hej jag mår fortfarande inte bra, sjukskriv mig". Fy!! Känner att man låter som någon som inte vill jobba.... Blääää för allt!!!


Lite inspiration kanske..

Hittade denna på Östad Livs, wiiii. Sista exemplaret!! Så den fick ju självklart följa med hem. Kan nog tänka mig att Monica har varit och köpt en också ;)




Lite till mig

Var ju julklappar  jag skulle ha på Gekås men lite slank allt ner till mig också. Lite ramar, som jag idag har hängt upp med våra bröllopsfoton i. Två bunkar, en diskmedelspump, diskmedelsburk, "smått och gott"-skål och en vaxduk =)








Redo

Nu är jag klar för att åka, nu ska bara svärmor komma och ta Elsa. Snälla Krille lånar ut sin bil till oss, den dricker ju betydligt mycket mindre än våra. JÄTTETACK Krille!!
Jag ska hämta upp Mikaela på jobbet i Uddevalla, tur man vågar köra dit själv i alla fall, haha. För er som inte vet så vågar jag inte köra till Ullared själv, kör inte längre än till Uddevalla ;).



Vad gör ni???

Vi fixar till pannkakor!



Gissade ni rätt??

Det kommer bli en Ullaredstur i morgon. Förmodligen kommer det kännas som helvetet för mig. Har hållt mig ifrån affärer det sista och så slänger jag in mig i den största direkt, idiotiskt!! Men men en del av mig vill så himla mycket. Det får bära eller brista. Goa Mikaela är ju med och stöttar så det ska nog gå bra. Liiite nervös är man ju, hur kommer jag reagera. Kanske bryter jag ihop eller så är jag så taggad att jag inte tänker på alla folk. Håller tummar och tår för det sistnämnda.

Passa dig Morgan, imorgon kommer jag!




4 kager

Det blev en tur till Peter och Mikaela. De hade bakat kladdkaka och äppelkaka och Kent hade med sig två rulltårtor. Oss gick det då ingen nöd på kan jag lova ;).
Efter det tog vi en tur till mamma, hade ju ändå "halva vägen förbi", och bjöd dom på en bit rulltårta som blivit över. Fick också hjälpt mamma med att avmaska katten, jag är en jäkel på det ;). Bara att hålla ett stadigt grepp om katten trycka ner tabletten och så är det klart!
Eftersom våra hönor nu fått för sig att rugga på samma gång så lägger de inga ägg, fick därför med två paket från mammma.

Nu står jag i köket och lagar mat, meeeeetballs!



Fick reda på en grej, eller kom fram till en grej, eller.. äääää jag kan inte säga något nu i alla fall, måste kolla en sak först... Ingen graviditet!!!! Är en "utflykt", men som sagt ni får veta sen ;).


Gröt

God morgon världen! Sovmorgon till 9.30 idag :). Nu vankas det frukost, mannagrynsgröt, och sen kaffedopp hos Mikaela och Peter.
Vad dagen sen har att erbjuda återstår att se, städet hade inte fixat sig själv under natten :(.
För er som vill veta så snöar det just nu här i Bullaren, *suck*, men det övergår nog snart i regn, *dubbelsuck*.

Puss och Klem



Lördagsmys med grabbarna





Tåg??

Nu börjar kvällen närma sig. Barnen sitter med sina lördagsgodispåsar och ska nu börja titta på Anki. Dom älskar den ankan. Själv har man blivit för vuxen och fått förmycket av vettet, man gör inte så som den ankan gör, det är piiinsamt. Hahaha, har väll blivit lite för präktig och går med näsan i vädret när hon yrar runt på tv:n. Men ungarna viker sig av skratt. Jag kan allt småle lite jag med... men bara i smyg, hihi




Dagens städ lyckades jag hålla mig ifrån, var ju fullt upptagen med min nya bloggdesign * fniss *. Men det lär ju inte springa ifrån mig, tyvärr..

Ikväll blir det kanske lite tågspel med grabbarna Grus. Inte säkert att de kommer men det hade varit roligt. Annars får väll jag och Kent ta ett eget parti och titta varandra djuuupt in i ööögonen.....

(Har ju mobilbloggat för ca 40min sedan, men det har inte kommit in :(.....)


Som vanligt

Jag klarar ju inte att hålla mig så länge... Nu är det nytt här på bloggen igen =). Hoppas att ingen blir ivägskrämd, haha.

Sitter här och pillar för att jag borde städa men vill inte det ;). Kent är iväg och hjälper sin kusin idag, vet inte när han kommer hem, så jag och barnen är hemma som vanligt. Jag har i alla fall fått vikt en massa tvätt och barnen har städat sina rum.

Nu kom Elsa

"Ja basa mucke mamma!!!"
"Mmmm men var ska du bajsa??
"Potta"
"Just det!"

Men det gör hon INTE!! Blir tokig!! Hon kommer väll gå med blöja tills hon är 15. Nejdå, men är lite frustrerad just nu bara....

Bäst att göra sin mammaplikt.


Hönor + snö = ??


Varm oboy

Nu har barnen varit ute och gjort snöänglar och åkt pulka. De kom tillslut på, med lite hjälp av mig, att det går fortare och man kommer längre med pulkan om lasten är tyngre. Detta innebar att Elsa fick åka med hela tiden :) , så inga ledsna miner på någon. Eftersom det just nu bara är Elsa som har vinterkängor (ska fixa till de andra på tisdag tillsammans med svärmor) så var de andra två väldigt frusna i fötterna efter en stund. Så nu hänger strumporna på tork och lite varm oboy ar slunkit ner i magarna.
Tog lite kort och filmade när vi var ute.

Varsågoda!










testar

Testar att filma med mobilen och ladda upp det så att jag kan lägga ut det här på bloggen.


Inte längre höst

Nu har vintern kommit på riktigt, hösten är borta, snart är det november, overallerna framtagna......




Tiden går

Nu börjar snart min sista sjukskrivningsvecka. Hur mår jag nu då?? Ja vem vet. Jag förstår mig inte på min kropp. Just nu är allt "tråkigt lagom". Jag har inte kommit ner i botten på ett tag men är fortfarande långt ifrån toppen. Jag bryr mig inte så mycket om nått, allt känns jäkligt meningslöst. Sover fortfarande en hel del, både natt och dag.
Jag känner inget sug efter att sjunga, så jag vet inte när jag kommer komma tillbaka till kören. Har ibland fått för mig att jag kanske skulle testa pyssla lite, men jag har ju bara köksbordet att hålla till vid och jag orkar inte dra allt fram och tillbaka. En sån sak känns jättestort för mig. Så inget pyssel för mig inte.
Har lagt fram en önskan till Hanna om en tjejkväll snart, behöver det verkligen men orkar nog inte ha en hemma hos mig.
Bara att lägga i en tvätt i maskinen kan kännas jättetungt. Idag har jag fixat tre tvättar så jag är jäkligt stolt måste jag säga.

Idag har varit en ganska bra dag. Jag skippade kyrkis och stannande hemma och myste med Elsa, sen var det ju tvätten då =), sen hämta de stora på fritids och hos kompis för att åka vidare och våldgästa svärmor. Dit kan man alltid åka, man känner sig alltid välkommen. Svärmor erbjöd sig att följa med till Nordby på Tisdag, barnen måste ha vinterkängor. Så glad man blir av en sån sak, nu slipper jag åka själv.
Sen hem och fixa tacos tillsammans med familjen. Nu sitter jag här mätt och hör familjen som sitter samlade i soffan och tittar på Bolibompa.

Så så är det just nu.

(Turkietresan)

HemShopping

Nu när jag tycker det är jobbigt att gå i affärer så kollar jag tradera en hel del istället.
De senaste köpen är dessa.




Mycket musik

Hittade detta bandet också. Finfin sång.


Till min man

Skulle inte klara detta utan dig. Vår låt beskriver så tydligt hur jag känner för dig.



(denna låten var vår bröllopsvals)

Kär

Börjar bli kär i denna killen, både söt och sjunger som en gud. Inte samma kille som innan, bara så ni vet.


Kolla denna

En kille som gör alla ljuden själv. Grym!




"Farmor"

"Jag ser inte så bra och hör inte så bra, men dum är jag inte"

Citat från älskade och saknade "farmor" Margaretha


Sjukstuga

Här hemma finns det två små tjejer som har feber. Så det blir en mysdag tillsammans med barnen. Får se om jag orkar ta mig till affären och inhandla något gott till kvällen..

Fruktstund


Tokunge :)


Inte på ytan

En frågade mig var jag jobbade just nu. Jag sa då att jag just nu var sjukskriven pga depression. Det kunde inte personen förstå, jag var ju så glad och skrattade ju hela tiden. Mmmmmm följ med mig till en affär eller en stor folksamling och var där på kvällen när jag ska lägga mig.
Så tydligen ser jag inte sjuk ut och det måste man ju tydligen göra för att få vara sjuk.
Är inte arg på personen men det visar bara hur personer som inte har gått igenom en depression inte förstår hur det är. Sen finns det ju olika depressioner, är man olyckligt kär eller har förlorat någon så är det en sak. Är det pga stress eller ditt förflutna så är det en annan sak. Behandlingen är olika men en gemensam sak är att det är viktigt att prata om det och lära sig förstå.



Runt "sjön"

En planerad promenix med Helena och Hedvig blev det idag, jätteskönt och trevligt.
Tyvärr slutade det med en superledsen Elsa som hade förfrysit sina händer pga av en något stressad mamma som glömt packa med sig vantar.

Helena tipsade om att ta med kameran, så det gjorde jag. Tur det! Fanns massor fint att fota.








(Elsas händer har nu tinat och hon ligger och vilar i min säng)

Utmanad

Sofie har utmanat mig. Ska göra ett försök.

# 4 tv-program jag gillar:
1) Sveriges fulaste hem (allt som Simon och Tomas är med i, skratta ihjäl mig)
2) Desperate Housewives (Har följt sen början)
3) Välkommen hem (älskar Jon, han skulle gärna fått gjort om i mitt hus)
4) Ensam mamma söker (vet inte varför, men man känner sig så lycklig)

# 4 saker jag gjort idag:
1) Försovit mig
2) Varit på utvecklingssamtal
3) Tagit ett jobbigt beslut
4) Bestämt date på onsdag

# 4 saker jag längtar efter:
1) Julpyntningen
2) Att må bra
3) Krama på min man
4) Tjejträff

# 4 saker på önskelistan:
1) En liten kamera som jag kan få plats med i handväskan
2) Ett färdigt hus
3) En resa till värmen
4) En ny bil

# 4 saker som jag svskyr:
1) Falska människor
2) Mammor/pappor som röker över barnvagnar
3) Kaviar
4) Fötter

# 4 saker som jag tycker om att göra:
1) Pyssla
2) Sjunga
3) Shoppa
4) Träffa vänner

# 4 saker som jag ätit idag:
1) Hembakat bröd
2) Falukorv
3) Clementin
4) Spagetti


Nu ska jag utmana 4 stycken:

http://arendalirl.blogg.se/

http://dravelmedochomjezz.blogg.se/

http://kitty91.blogg.se/

http://lece.blogg.se/

Inget tvång ;), men nu har jag gjort min utmaning

Lördagen

Var ju ute i Lördags!! Jepp jepp, tog mitt pick och pack och åkte till Jessica. Vi kom fram till att det var nog 10 år sen som vi festade loss tillsammans. För mig var det inte själva utgången som lockade mest utan bara att få vara Kristina, få göra sig fin, prata skit och få dansa. När vi väl tog oss ut, var där ganska tidigt, så var det inte alls många där. Kändes bra och vi började dansa, dansa, dansa och dansa, underbart! Men sen, ju senare det blev, så började det fyllas på med folk och jag började känna paniken. Som tur var så tyckte Jessica att det var ok att gå hem. Somnade nog direkt när vi la huvudet på kudden.

Men en toppen dag/kväll var det, trots tidig hemgång, och jag hoppas inte det tar 10 år till nästa gång.

Tack Jessica!!!

Puss

Orka

Har fått pratat med försökringskassan och de bryr sig inte om hur mycket/lite man har barnen på förskola/fritids när man är sjukskriven, det beslutet får rektorn ta. Elsa har rätt till sina 15h, men rektorn får besluta om de stora får gå till fritids. Jag hade behövt en dag i alla fall känner jag men då ska man ju orka ta upp det med rektorn och förklara allt osv... Skit!!! Jag behöver någon dag till att vila eller försöka ta mig ut, en del av min rehabilitering är ju att ta mig ut och träffa folk. Men det är inte jättelätt med tre barn.
Jag vet verkligen inte hur jag ska göra, orkar inte prata med rektorn.
Ska på utvecklingssamtal med Cornelia idag, blääääääääääää, hade helt glömt det... Fy varför måste jag göra allt som har med barnen att göra, utvecklingssamtal, läxläsning osv.. ORKAR INTE!!!!

Är trött idag....... Sorry..... Hoppas snart allt känns bättre....


Beslut

Nu har jag skickat iväg ett mail till min körledare, jag måste ha ett uppehåll.
Vet inte hur länge, men jag orkar inte just nu.
Hjärtat slår hårdare men jag tror jag har gjort rätt val...

Stolt skitsnack

Wiiiii Elsa har nu bajsat på pottan!!!!

Hon har inte varit redo för potträning innan, brydde sig inte något större om hon kissade på sig. Men nu verkar det vara på g. Det började igår med att hon fick sitta på pottan när hon borstade tänderna. Då kissade hon och var jättestolt. Ikväll sa jag till henne att hon får springa till pottan om det kommer kiss eller bajs och kissa och bajsa där. Trodde helt ärligt inte att det gick in, man förstår ju bara hälften av det hon säger, men hon sa ja och en massa annat som man inte fattade. Sen när jag ligger i sängen och kollar på tv så kommer hon gående med blöjan nerdragen och (inget för känsliga läsare) bajs på halva ungen. BAS!!! gnäller hon och springer in till toaletten och sätter sig på pottan. Där har hon redan gjort sitt, visserligen hälften på golvet, men i alla fall subernöjd och lite förvånad.
Jag är jättestolt och har självklart ringt Kent, som sitter på älgmöte, för att berätta den stora nyheten!
Elsa är nu nybadad och ligger förhoppningsvis och sover ;)


Lite av ditt, lite av datt

Igår var det Torsdag, då var mitt mål att ta mig till Tanum för att vara med på kyrkis. Morgonen började inte bra. Kroppen och hjärnan bråkade. En del av mig ville inte åka, jag var trött och bilarna krånglade ju.. Den andra delen av mig ville åka, jag skulle ju få träffa Helena, jag var ju tvungen att lämna tillbaka pengarna jag var skyldig Carro, jag var ju ändå tvungen att göra mig någorlunda iordning för jag skulle ju på utvecklingssamtal direkt efter och mjölken var slut..... Så jag tog mig dit :) . Ångrar mig inte, lagom med mammor (4st). Så nu ska jag försöka ta mig dit varje torsdag.

Här är Elsa och Hedvig. Försökte få ett bra kort på Hedvig, men hon var inte direkt stillasittande som min mobilkamera tycker att man ska vara ;)


Elsa fick en ny kompis


Sen var det ju utvecklingssamtal för Jonathan och efter det så bara allt snurrade runt i huvudet. Skulle ha träffat Hanna men jag fick avboka det för jag var så trött och så fick vi oanmälda gäster.

Har ju glömt att berätta vad som hände i måndags!! Då kom Jocke, Maja och lille Emil på besök med 2 stora påsar med bullar! Vi hade helt glömt bort, men det var ju så att de hade fått lappen på bröllopet att de skulle bjuda på bullar på kanelbullens dag, hihi. Tyvärr så var det ju bara jag hemma, Kent och barnen var på fotbollsträning och jag skulle ju inte vara hemma så länge jag heller, skulle ju till kören. Tyckte i alla fall att det var så fint gjort!
Så nu har vi allt kollat upp vad ni andra fick för uppgifter, hehe. Bara så ni vet ;)


Idag fredag och barnen är på förskolan/fritids 9-15. Affären i Bullaren öppnar ju vid nio så där passade jag på att gå in nu på morgonen, så himla skönt det var, inte en kotte där. Så nu är fredagsmyset köpt. Blir bara jag och barnen hemma denna fredagskväll också, Kent ska på älgmöte och dricka öl.


Svärmor kom i Tisdags. Hon visste att jag mådde dåligt. Hon kom med denna till mig eftersom hon vet att jag älskar kladdkaka. Genomtänkt och från hjärtat. Goa du!


Nu sitter jag i sängen med en kopp te, en kopp som Jonathan har målat, och laddar för ett avsnitt med Välkommen hem. Min frukostbricka med ben är super att ha datorn på.



Tjuvar..

Jessica hittar mycket roligt på nätet. Detta har hon nu hittat. Så gulligt <3

Sjukskriven

Är sjukskriven hela oktober. Känns så fel att vara sjukskriven för att man är deppig. Måste försöka lägga bort den känslan och bara vara. En deprission håller vanligtvis i sig i 6 månader fick jag veta idag. Jahopp, känns ju underbart.......Bläääääää.....
Ska försöka komma igång och träna också, är så satans dyrt bara......

Så nu sitter jag och försöker få tag i arbetsförmedlingen och försäkringskassan, vilket ju alltid piggar upp.... NOT! Ska snart till hjärnskrymplaren också, så dom måste ju svara snart!

Pang!

Så kändes det denna gången. Trodde verkligen att jag var på bättringsvägen.... Tydligen inte. Tårarna har sprutat idag och allt känns jäkligt tungt.... Sen att Clas Olson krånglar och försäkringskassan har så jobbiga system, så kommer jag troligtvis vara utan pengar snart, mår man ju inte bättre av... Funderar också på att lägga ner kören, känns bara jobbigt att vara där..
Ska till psykologen i morgon igen. Ska också försöka få en läkartid..

En sak man har märkt är att vännerna har försvunnit nu när man mår dåligt.. Kanske vill de inte tränga sig på eller så tycker de bara att det är jobbigt och vet inte hur de ska vara... Inte vet jag. Men att det är något av det är i alla fall uppenbart.


På tiden!!!

Jag har nu ÄNTLIGEN fått fattat hur jag lägger över bilder från mobil till dator. Inte en dag försent!! Blir så trött på mig själv när jag är så trööög.









Med hem

Vi hade god tid på oss till Lerum (visade sig att vi hade fel) så vi sprang in på Mannes och köpte detta fodrade regnställ för 249:-.





Majlis hade lite tyger som hon undrade om jag ville ha. Dessa två kom med hem.
Det blåa med körsbär är ju bara så fulsnyggt. Ingen aning om vad jag ska ha det till.



Ätit hela dagen

Igår var vi bortbjudna till Gert och Majlis, Gert är min biologiska morfar, som bor i Lerum. Det hade ju fått lappen på vårat bröllop där det stog att de skulle bjuda på middag.
Mamma, Lasse och Daniel var också bjudna. Det vi inte visste var att även mammas 2 bröder med familjer också skulle komma. Var nog 3 år sen sist som vi sågs hela bunten, så det var ju roligt.
Massor av god mat hela dagen =)

När vi kom hem var det dax att lägga barnen och mysa ner sig i soffan med en film. Vi vick låna Robin Hood av Krille. För er som inte sett filmen rekommenderar jag er att se den.
Tände ljus runtom i hela vardagsrummet och dukade fram med lite ostbågar, salta pinnar och egengjorda rostade salttunnbrödspinnar.





Puss & Hej!

Sköna fredag

Idag har det rullat på.
Dagen började när jag klev upp ur sängen 8.30, barnens dag började lite tidigare. Frukost tillsammans med hela barnaskaran. Sen lite tvättfix och jag och Elsa städade hennes rum och de stora städade sina själva. De städade tom ur marsvinsburen utan någon större klagan. Lite mer tvättfix, sen till affären för att köpa mjöl och socker till tomteplättarna som avnjöts till lunch. Nu badar barnen en och en, snart två av tre klara. Skönt att ha det gjort innan kvällen.


Vi har problem med diskmaskinen!!! Gaaaaaahhhh!!! J***a IKEA skit!!!!! Ska aldrig köpa vitvaror genom dem igen.. Grrrrrrr, bara problem hela tiden... Nu vill inte luckan stänga sig.. Och lata som vi är så vägrar vi diska för hand. Så Kent kom på denna lösningen. Ser för jäkligt ut men vi slipper stå och diska. Tar väll 100 år innan någon kommer och fixar den..


För övrigt så känns livet ganska bra just nu....

Skitiga men i alla fall nyast


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!