Julkalender hos House of Lola

JULKALENDER 1-14 DECEMBER
 
Efterlängtad, önskad och älskad av alla – nu är den tillbaka! 1 dec börjar vår roliga och mycket populära julkalender :) Varje dag kommer nya, superbraiga erbjudanden, som bara varar i en dag, sen kommer ett nytt :-). Någon gång under dessa dagar kommer även helt nya, unika produkter dyka upp! Jippie!Beställningar under tiden 1-14 dec kommer skickas senast 16 dec. Sista leveransen för säsongen är den 21 december.
 
 
 
 
UNDER DECEMBER BETALAR NI BARA EN FRAKT
 
Oavsett hur många gånger ni handlar betalar ni bara en frakt. I er orderbekräftelse får ni en fraktkod som ni fyller i under ”rabattkod” vid köp 2, 3, 4 etc.
Dock är det viktigt att ni tänker på att om ni väljer att betala med faktura, så kommer ni få en ny fakturaavgift för varje order ni lägger.
 
 
 
 
KUNDTJÄNST OCH LAGRET JULSTÄNGT
 
Kundtjänst och lager kommer att ha stängt mellan den 22:e december och 10:e januari. Under den tiden kan ni naturligtvis både maila och skicka saker till lagret, dock kommer inga byten eller svar på mail ske förrän efter 10:e januari. Julklappar har öppet köp till 15:e januari.
 
 
 
 
BOKA TIDIGT RABATT
 
1 februari har vi hemförsäljningpremiär för kanske vår finaste vårkollektion någonsin (hmm.. har vi sagt det förr? :)) och den 6 februari slår vi upp portarna för våren även i vår fina webshop. Bokar du din vårvisning innan den 15 december och genomför den mellan 1 februari och 29 februari, får du 100 kronor extra i värdinnegåva. Har du redan en säljare – kontakta henne – eller anmäl ditt intresse här. Det är roligt och mysigt att ha en Lola-träff och efter alla lussebullar och pepparkakor är det mumsigt igen men kladdkaka och för alla er som avlagt nyårslöfte om nyttigare liv – inse att kladdkaka är nyttigt – inte för kroppen men ack så nyttigt för själen! :)
 
 
 
 
ALLA RESTADE SAKER LEVERERADE
 
Efter att ha packat dag och natt under två veckor :) vill vi bara meddela att alla restade saker är levererade. De sista lämnade lagret i slutet av förra veckan.
 
 
RING MIG PÅ TEL 0706-122312 SÅ LÄGGER JAG EN BESTÄLLNING :)
Kolla dagens erbjudanden på morgonen och hör av dig under dagen (
helst innan 15.30), ring (om du är ny kund eller redan kund) eller sms:a (om du redan är kund), då jag jobbar kvällar/nätter och kan inte lägga in ordrar från jobbet. Du kan självklart testa att ringa kvällar också då jag inte arbetar varje kväll ;) , men jag kan inte garantera något då.
Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)






»
»
»

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!