Det här med att gå ner i vikt..

Det här med att gå ner i vikt för inte bara gott med sig. Visst man blir superglad av att få på sig en storlek mindre i kläder, man orkar mer osv.  Men samtidigt känner man sig bara tjockare och tjockare. Man blir mer och mer medveten om sitt utseende och känner sig mer och mer äcklig. Man hittar mer fel osv. Förstår ni vad jag pratar om?? Man kommer ju ALDRIG bli nöjd!! Så frågan är ju lite om man blir lyckligare av att bli smal???
Jag tänker fortsätta kämpa men jag vet inte om jag någonsin kommer känna mig nöjd.

Detta är verkligen något att fundera på.... Blir du lyckligare av att vara smal???

Något konstigt, som gör mig skitsur, är att jag fått mer dubbelhaka!! Här tappar man nästan 7 kg och då slappar det till sig och blir ett jäkla slapphäng under hakan. Grrrrr. Det går väll inte att träna bort det eller??? Måste man lägga sig under nålen för att bli av med det???

DeppKristina deppade helt ihop i fredags och syndade med några chips. Men straffad blev man. Två jäkla KRATRAR på hakan fick man för det. Min hy klarar inte av skitmat längre. Och nej jag gick inte upp i vikt, jag står stilla.

Jag har kommit igång med träningen igen vilket känns skitbra! I morgon gör jag mitt tredje gympass denna veckan :) . Ja jag måste skryta och brösta upp mig. Jag kämpar verkligen och behöver höra hur duktig jag är. Jag "fuskar" inte (förstå mig rätt) med soppor, operationer osv. Jag gör detta helt på egen hand. Det tar en jäkla tid, och det gillar jag inte, men jag måste klara det. Så det här med 17kg fram till jul är väll bara att lägg ner. Hörde en annan som gick ner 20kg på 1 år. Så det blir till att hålla ut verkar det som.
Det är ju hela livsstilen som måste ändras, för det är vad det är, en LIVSSTIL. Jag kan inte gå tillbaka till det mönster som jag haft innan, då är jag snart en tjockis igen.

Jag vill bara förtydliga att jag unnar verkligen er som går ner på soppor och operationer. Men jag är för smal för operation (men för tjock för samhället) och sopporna får jag bara inte ner. Så för mig finns bara den hårda vägen som alternativ.

Tack och hej, tjockis tjej!!
Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


Linda

Du är duktig och det är som du säger, du går inte ner med soppor, shakar, operationer du ställer om din kropp på ett sätt så din kropp hänger med. Jag tror inte att det är bra för kroppen att gå ner för fort.



Jag tror oxå att du kommer att hitta en vikt där du kommer att känna dig nöjd. En dag kommer du titta dig i spegeln och tänka, FAN va snygg jag e! =)



Och inget illa menat men du har burit och fött 3 underbara barn man får ju inte samma kropp som man haft innan! Men jag slår vad om att din gubbe och barn tycker att dom har den mest coolaste, snyggaste tuffaste mamman i HELA världen och dom älskar dig för den du e!

Detta blev långt men det jag vill säga är!!



Du är SUPER DUNDER DUKTIG och du har faktiskt gått ner 7 HELA kilo! och det är absolut inte dåligt!

2011-10-27 | 13:01:40
http://alltforminabarn.blogg.se/
Helena

Man blir aldrig helt nöjd, då hittar man nåt annat att vara missnöjd med. Det är väl så helt enkelt. Har bantat hela mitt liv och vet hur pissigt det är så mina råd är inte mkt att hänga i granen förutom det där med måttbandet Kristina! Där vet jag iaf vad jag pratar om!

Stor kram

2011-10-27 | 19:31:40
http://arendalirl.blogg.se/
gubben

bra kämpat hjärtat jag stötar dig hella vägen .. älskar dig



2011-10-27 | 20:23:21
http://frutonskog.blogg.se/
Annelie Lönedal

Om skinnet ska hänga med tillbaka och inte bli hängande som volanger runt din kropp har jag läst att en hälsosam viktnedgång ligger nånstans mellan ett halvt till ett kilo i veckan. Tappar man vikt i den här "farten" ska också chansen för hållbart resultat öka markant.



Allra helst vill man ju vakna imorgon, smal, färdigtränad och klar! Men så blir det ju inte och det är lätt att deppa ihop.

Då försöker jag tänka på hur lång tid det tagit mig att samla på mig alla dessa kilon - och hur underbart kort 40 veckor är i jämförelse! Det brukar funka tillräckligt för att åtminstone orka släppa de svarta tankarna en stund.

började med 20 kilos övervikt och har klarat av 6, och började ungefär samtidigt som du).



Du är kanonduktig! Hemma hos oss är det bara Anders och jag och jag styr själv nästan helt vad som hamnar i skafferier och kylskåp. Medans du har tre härliga ungar omkring dig som behöver massor med kolhydrater och som äter både lördagsgodis och rullar negerbollar. Din utmaning är så mycket större än min och jag är djupt imponerad av det du åstadkommit!



Du kommer att fixa det här! Och en dag står du där framför spegeln och faktiskt ser allt det där vackra som vi andra ser!



Kram

2011-10-30 | 01:06:37




»
»
»

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!