Ett himla gnäll


Jag vet inte riktigt vad jag ska blogga om. Det är för mycket runt mig att jag knappt hinner med mig själv.
Ammar konstant just nu, vet inte om det beror på att G har någon tillväxtperiod eller att hon ska ha tröst för att hon är snorig. Ammar gör jag i alla fall MYCKET. Märker att mitt minne, koncentrationsförmåga och mitt IQ sugs ur mig. Går mest och svamlar och vet inte vad som händer och vad folk pratar om. Finns liksom inget komihåg.
Vill göra så mycket men jag orkar inte dra igång något. Nu är ju bara att hinna laga mat och plocka undan efter alla en stor bedrift. Vi har för mycket att göra nu. Att mannen är tränare tar en massa tid, det är träning och match varje vecka och sen all planering utöver det. Karln är ju också mycket insatt i grannsamverkan, ööö typ ordförande, och det har gått massor av tid till det nu det senaste. Sen är ju barnen så stora att de börjat med olika aktiviteter. En tränar fotboll och taido (3 dagar går till dessa), ett annat barn rider, går på miniorerna och börjar med fotboll nästa vecka (3 dagar sammanlagt).
Hemma står jag och får ångest för att det ser ut som det gör och att jag inte orkar räcka till.
Sen jobbar ju jag natt varannan helg också. Då är det inte mycket man orkar.

Nej fy vilket gnällinlägg detta blev då.
Jag är bara lite trött och då känns ju saker lite jobbigare än vad de kanske är. Är bara att börja vänja sig, snart har man fyra underbara barn som har olika fritidsaktiviteter :) . Man lär sig väll att bli effektiv tillslut.

Lilla G är i alla fall fortfarande snorig och att rensa näsan tillhör inte favoritsysslorna. Ska höra med bvc i morgon om de tror att det är en vanlig förkylning eller om vi ska kolla upp det. Hon har ju som sagt snorat i stort sett sen hon kom.

Puss och kram och Var rädda om varandra.

Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


isa

Älskade syster. Jag tycker du är jätteduktig och får gjort en massa hela tiden. ( Mycket mer än mig och jag har bara en unge.) Amningen är jobbig i perioder- men det lugnar sig nog snart igen. Roligt att strumporna kommit till användning:) KRAMAR på dig!

2013-05-02 | 15:45:03




»
»
»

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!